Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HURRRRRAAAAA!!!!! To ja szybko podmieniam wyróżnione allegro. Co się będzie marnować!
Dziękujemy za znalezienie domku bohaterowi!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ola la na początku uśmierciła właściciela i prosze! Od razu wyzdrowiał!:multi:
Czyli już jest w domku nasz Brutusek?
Dziękuje Wam dziewczyny za pomoc, szczególnie w ogłoszeniach.
A Ty Ola la znów mi pomogłaś, zawsze gdy pojawisz się na wątku od razu psy mają domy. :p
No i Bjucie która regularnie wznawiała Allegro;)
Oraz Toli za podnoszenie:lol:

Posted

ana666 napisał(a):
Ola la na początku uśmierciła właściciela i prosze! Od razu wyzdrowiał!:multi:
Czyli już jest w domku nasz Brutusek?
Dziękuje Wam dziewczyny za pomoc, szczególnie w ogłoszeniach.
A Ty Ola la znów mi pomogłaś, zawsze gdy pojawisz się na wątku od razu psy mają domy. :p
No i Bjucie która regularnie wznawiała Allegro;)
Oraz Toli za podnoszenie:lol:

Jezusicku!!!!!!!!!!!!!!1 ana666,Bjuta ale sie ciesze! najwspanialssza wiadomosc dzisiejszego dnia!:multi::multi::multi::multi:

fakt a ja go smiercilam :oops: cudowne zmartwychwstanie niooo :lol::evil_lol:

ana666 to podeslij kochana jakis watek to chetnie sie zjawie i moze....znow kogos uśmierce:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Brutusek w schronie na łańcuchy ;(
Bo płoty przeskakuje ;(
Przez dwa dni biegał po rynku i osiedlu i przyszedł do schroniska później odnieśliśmy go właścicielowi i powiedział że go już nie chce :-(
Gdyby nie to Brutus by miał domek w Lesznie a tak to w schronie :angryy:

Posted

Tola^^ napisał(a):
Brutusek w schronie na łańcuchy ;(
Bo płoty przeskakuje ;(
Przez dwa dni biegał po rynku i osiedlu i przyszedł do schroniska później odnieśliśmy go właścicielowi i powiedział że go już nie chce :-(
Gdyby nie to Brutus by miał domek w Lesznie a tak to w schronie :angryy:

Brak mi slow:angryy: co za gnida z chłopa! czyli wlasciwie znow jest martwy dla Brutusa :angryy:

eh!
no nic onowie cafeanimala i nie poddajemy sie!

Posted

Tola^^ napisał(a):
Brutusek mu życie uratował a właściciel tak mu się odwdzięcza :mad:
Gdyby nie to Brutus by miał domek w Lesznie :placz:

a co to za domek w Lesznie?o co chodzi?juz nie chca Brutuska??
jak sie o nim dowiedzieli w ogole? :-(

Posted

Ola la napisał(a):
a co to za domek w Lesznie?o co chodzi?juz nie chca Brutuska??
jak sie o nim dowiedzieli w ogole? :-(

Bo na stronie oficjalnej schroniska tacy mili ludzie chcieli zabrać Brutuska do domku w Lesznie.
Ale 2 dni przed tym "Pan" Brutusa go wziął do domu tak się cieszył że go bierze a po paru dniach go wypuścił i jak mu go wolontariuszki to powiedział że tego psa nie chce i zamknął drzwi.
A teraz państwo z Leszna nie dzwonią nie nic i może znaleźli sobie innego czworonoga.

Posted

Tola^^ napisał(a):
Bo na stronie oficjalnej schroniska tacy mili ludzie chcieli zabrać Brutuska do domku w Lesznie.
Ale 2 dni przed tym "Pan" Brutusa go wziął do domu tak się cieszył że go bierze a po paru dniach go wypuścił i jak mu go wolontariuszki to powiedział że tego psa nie chce i zamknął drzwi.
A teraz państwo z Leszna nie dzwonią nie nic i może znaleźli sobie innego czworonoga.

o rany :shake:
a jest do nich numer?Czyli nie dowiedzilieli sie ,ze Brutuska odebral wlasciciel?

Posted

No właśnie może jeszcze uda się z nimi skontaktować.
Bo Brutus taki smutny teraz, rozmawiałam dziś z panią Moniką która tam pracuje i mówiła że Brutus co chwile u cieka do poprzedniego właściciela a ten go nie chce:placz:

Posted

ana666 napisał(a):
No właśnie może jeszcze uda się z nimi skontaktować.
Bo Brutus taki smutny teraz, rozmawiałam dziś z panią Moniką która tam pracuje i mówiła że Brutus co chwile u cieka do poprzedniego właściciela a ten go nie chce:placz:

o rany makabra :placz:
to ja czekam na wiesci co z tymi ludzmi ktorzy go chcieli.....
cafeanimala wznowilam.
Moze Bjuta zrobi allegro?:lol:

Posted

A o tych co mieli go wziąć do Leszna pytałam się takiej Pani Oli co z nimi gadała to mi mówiła że nie wie co z tym :-(
A Brutus był na łańcuchu 4 dni zerwał obroże i pobiegł sam sobie szukać domku...
I znowu go nie ma w schronie...

A tu wątek kochanej laluni do której nikt nie zagląda a ona się marnuje w schronie bo tylko by lizała i tuliła do dzieci i dorosłych!!
MUSIMY JEJ POMÓC!
http://www.dogomania.pl/forum/f28/wesola-lalunia-z-obornickiego-schroniska-139164/index2.html?highlight=

Posted

A ja w piątek jak tam byłam wydawało mi sie że jest zamknięty w boksie, to dali go potem na łańcuch?
A może uciekł do tego "właściciela"?
Biedny ten psiak:-(

Posted

Bo ten debil mógł w ogóle nie pokazywać się w schronisku, Brutus już o nim zapomniał a on wielce go wziął, narobił nadzieji a potem wywalił, biedny Brutus chciałby tam wrócić i temu ucieka:-(
Nie moge już pisać bo beczeć mi się chce:placz::cry:

Posted

ana666 napisał(a):
Bo ten debil mógł w ogóle nie pokazywać się w schronisku, Brutus już o nim zapomniał a on wielce go wziął, narobił nadzieji a potem wywalił, biedny Brutus chciałby tam wrócić i temu ucieka:-(
Nie moge już pisać bo beczeć mi się chce:placz::cry:

:placz::placz::placz:
Brak mi słów.Kiedyś jego ktos tak załatwi.To pewne:angryy:

Posted

No to wznowię mu to stare allegro, ono miało dużo wejść - tylko kochani, ja nie wyrabiam finansowo, czy ktoś by wrzucił 12 zł, na wyróżnienie?