Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brutusek na nowym miejscu ma swoją budę i żadnych psiaków koło niego bo jest przed wybiegiem :)
Tylko że na łańcuchu bo jak to on płoty przeskakuje..

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj Brutusku....
pisala do mnie kobieta ktorej po 15 latach zmarl spiak podobny do Brutuska .BNardoz jej sie brutus podoba ale boi sie utraty kolejnego psa...eh bezsensu.ZrobilAm jej wyklad ...ciekawe co odpisze:roll:

Posted

Powiedz jej że nie moze tak myśleć, niech pomyśli o tym że pomoże jakiemus biedakowi.
Gdyby każdy tak myślał nikt by nie brał psów bo wiadomo że kazdy predzej czy pózniej odejdzie:shake:

Posted

Ola la napisał(a):
oj Brutusku....
pisala do mnie kobieta ktorej po 15 latach zmarl spiak podobny do Brutuska .BNardoz jej sie brutus podoba ale boi sie utraty kolejnego psa...eh bezsensu.ZrobilAm jej wyklad ...ciekawe co odpisze:roll:

I odpisała???

Posted

ana666 napisał(a):
I odpisała???

odpisala ale jakas dziwna jest......napisala ,ze to jej corka wybiera a ona by chciala kazdemu pomoc i ogolnie takie beblanie :shake: no i napisala ze da mi znac....

Posted

By chciała Brutuska to by od razu powiedziała a nie tak kręciła :shake:

Chciałabym żeby ten wątek przenieśli bo Brutus nie jest w nowym domu, mam napisać do moda, czy coś innego zrobić???:-?
Bo nie wiem :???:

Posted

ana666 napisał(a):
By chciała Brutuska to by od razu powiedziała a nie tak kręciła :shake:

Chciałabym żeby ten wątek przenieśli bo Brutus nie jest w nowym domu, mam napisać do moda, czy coś innego zrobić???:-?
Bo nie wiem :???:

pisac do moda kochana.
Bedzie dobrze Brutusku!:multi:

• 2 weeks later...
Posted

Kochane!
cudne wieści niose:loveu:

Jest dom dla Brutuska!:multi:

i to superooooowy.
Dzis Brutusek ukazal sie w Metrze(wreszcie kurcze :evil_lol: codziennie ich nim zameczalam i chyba w koncu chcieli sie go pozbyc :evil_lol: ).

Zadzwonila do mnie super kobieta,ktora poruszyl Brutusek.
Mieszka w Krakowie.
JAk wszystko dobrze pojdzie Brutus w poniedzialek pojedzie do domku.
Bedzie mial kolege 3 mies.labradorka czekoladowego i duuuuuuuuzo milosci!
Czasem rozmawiajac z kims przez tel. czujesz ze"to jest ten domek" i to wlasnie poczulam:multi:
odpowiedzialna Pani.Zgadza sie na wsyssssko wssssysko i czeka na wizyte i Brutuska!

Dzwonilam juz do any666 i znalazla transport.Nie wiem czy kogos do wizyty tez.Ona tez rozmawiala z ta Pania i jest tego samego zdania co ja :loveu:

Posted

siekowa napisał(a):
Wspaniale :) to ja trzymam kciuki za Brutuska. :loveu:

trzymaj trzymaj ;)
narazie sa lekkie komplikacje ale w zanadrzu s ajeszcze dwa domki.Z czego jeden tez baaardzo fajny a ten drugi bedzie za chwile dzwonic :evil_lol:

Posted

siekowa napisał(a):
Jej ale fajnie. :) Oni wszyscy z Metra się zgłosili?

si ;) z Metra.
Nareszcie go do niego wrzucili:evil_lol:
Mialam jeszcze dwa srednio fajne telefony:roll:

jejku trzymam kciuki oby sie wszystko udalo....
wieczorem ta kobieta o ktorej pisalam ma dzwonic czy na 100000% wezmie Brutusa.....czeka ja rozmowa z reszta rodziny.
Jesli nie to ana zadzwoni do tych ludzi ,ktorzy maja 2 kotki i chca Brutuska;)

Posted

Jest inny domek w Warszawie, nie rozmawiałam z nimi ale podobno fajny, jutro po niego przyjadą do schroniska, pójde ich zobaczyć i pożegnać Brutuska;)

Posted

[quote name='ana666']Jest inny domek w Warszawie, nie rozmawiałam z nimi ale podobno fajny, jutro po niego przyjadą do schroniska, pójde ich zobaczyć i pożegnać Brutuska;)

RozmAwialam dzis z tą Pania ,ktora wezmie jutro Brutuska ;)

Swietna jest :loveu:
mowi ,ze to napewno przeznaczenie:lol:
Przyszli wlasciciele zaopatrzeni w gps wiec dotrą do Brutuska bez trudu:multi:

a dzieki Brutuskowi domek znajdzie prawdopodobnie ten oto psiak:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-zna-zapachu-trawy-od-15-lat-w-schronisku-najmniejszy-najbrzydszy-pies-144044/index2.html

i moze jeszcze jakis?

naprawde mialam z 10 telefonow dzis....

Posted

Super!
Za jednym zamachem 2 psy;)
Ja dzwoniłam do tej pani z Krakowa, która dzwoniła jako pierwsza była zawiedzona i nic nie mówiła o innym psie, ja też nie zachęcałam bo troche głupio mi było wduszać innego:oops:

Posted

ana666 napisał(a):
Super!
Za jednym zamachem 2 psy;)
Ja dzwoniłam do tej pani z Krakowa, która dzwoniła jako pierwsza była zawiedzona i nic nie mówiła o innym psie, ja też nie zachęcałam bo troche głupio mi było wduszać innego:oops:

ale ona ostatecznie przekonala rodzine do niego?

Posted

Mówiła że nie:shake: więc chyba i tak by go nie wzięła, niby było jej smutno ale myśle że tak lepiej bo nie wiadomo co tam by z nią było:roll:

Posted

No możemy świętować:multi:
Brutus pojechał do domku!:cunao:
Jego nowi właściciele to młoda para(małżeństwo?), są naprawde super, Brutus od razu przytuli się do tego faceta, bardzo się cieszył na ich widok więc polubił ich.
Oni też byli zadowoleni, bardzo im się spodobał.załatwili wszystkie formalnosci, zrobiłam pamiątkowe zdjęcie, dostał nową skórzaną obróżke i smycz, poszli na spacer do pobliskiego lasu i potem odjechali.
Brutus był bardzo zadowolony, tak jakby od zawsze ich znał i za nimi czekał cały czas;)

Posted

ana666 napisał(a):
No możemy świętować:multi:
Brutus pojechał do domku!:cunao:
Jego nowi właściciele to młoda para(małżeństwo?), są naprawde super, Brutus od razu przytuli się do tego faceta, bardzo się cieszył na ich widok więc polubił ich.
Oni też byli zadowoleni, bardzo im się spodobał.załatwili wszystkie formalnosci, zrobiłam pamiątkowe zdjęcie, dostał nową skórzaną obróżke i smycz, poszli na spacer do pobliskiego lasu i potem odjechali.
Brutus był bardzo zadowolony, tak jakby od zawsze ich znał i za nimi czekał cały czas;)

Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:
Siwetujemy zatem!!
:beerchug::drink1::drinka::cunao::drinking::chlup:

Swietnie ,ze ma takich fajnych wlascicieli!

Tak jak mowila jego obecna Pani wczoraj - to przeznaczenie:loveu:

kochana to przeslij mi zdjatko koniecznie;)
ja je wstawie na watek;):multi:

Posted

ana666 napisał(a):
Wieczorem wyśle zdjęcie:eviltong:

jasne;)

super w ogole ,ze macie wolontariat w schronie...moglasz poznac Brutusa,obfocic i zalozyc watek;)