Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj......szkoda nio.ale super ,ze robicie znowusz wyroznione allegro:loveu:

dokladnie ludzie chca tylko szczeniaki :placz: a pozniej te sszczeniory rosna i sa oddawane do schronu jako dorosle i czekaja tak jak Brutus....ale ludzie wolą szczeniaki....i tak w kółko:shake:

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ale nie rozumiem po co niektórzy wielce chcą szczeniaki bo twierdzą że dorosłego psa już nic nie nauczą a szczeniaka wychowają po "swojemu" a potem oddają bo sikał w domu, czyli nawet czystości w domu nie potrafią nauczyć a co tu mowić o wielkim wychowywaniu i uczeniu nie wiadomo czego. Moim zdaniem jak ktoś nie ma zbyt dużego doświadczenia najlepiej jakby brał chociaż 2 letniego psa, wiem też po sobie, zawsze jak biore szczeniaki mam 2 razy więcej roboty z nimi niż nawet ze starym psem. Szczeniaka trzeba nauczyć wszystkiego od chodzenia na smyczy przez zachowanie czystości w domu do zostawania samemu w domu, nie mówiąc o socjalizacji, a z dorosłym psem ja przynajmiej nigdy nie miałam takiego problemu. No ale ludziom się nie przetłumaczysz- chcą szczeniaka i koniec! A masz racje że potem wracają, a jak nie wracają do schroniska to trafiają do jakieś ciotki na wsi i nie wiadomo co się z nimi dzieje...:-(

Posted

Zgadzam sie w 100%:( ehhhh...niechaj sobie biorą szczeniory ale nie oddaja ich jak dorosną.....i niechaj je sterylizują i kastrują:shake:

no nic Brutuskowi domek znajdziemy;)

Bjuta ja tez jestem za leniwa na szczeniorka:evil_lol:

Posted

Bjuta wznowiła allegro:loveu:
oby więcej już nie trzeba było wznawiać, przecież ktoś musi się w nim zakochać! Jak można nie chcieć takiego przystojniaka?!:shake:

Posted

Jejku Brustusku i cioteczki ja was przepraszam ale nie bylo mnie w sieci i co za tym idzie u Brutuska od jakichs 3 tygodni:oops:

Zagladalam z nadzieja ale juz po tytule watku wciaz tym samym zoorientowalam sie,ze wszystko u kruszyny po staremu:(

Super Bjutko ,ze odnawiasz Brutuskowi allegro:loveu:
i ,ze ty Ano do niego zagladasz w schronisku:loveu:

odnowilam malemu cafeanimala i odnawiac bede juz teraz do skutku.

Brutus - samotny i smutny psi bohater - Zwierzaki - cafeanimal.pl

eehh no nic nie traćmy nadzieji:multi:

Brutusku:loveu::loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

ehhhhhhh szkoda gadac......to jakiego ona psiaka chca?moze trza im do tych allegrowych zdjec jakos Brutusa ucharakteryzowac??? jakas peruczka?diamentowa obrozka?i wsadzimy go do rozowej torebki co ? :shake:

Posted

Teraz mi się przypomniało że w zeszłym tyg dostałam sms'a, że ktoś jest zainteresowany Brutusem ale jak dzwoniłam już nikt nie odebrał:shake: