Ola la Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 oj......szkoda nio.ale super ,ze robicie znowusz wyroznione allegro:loveu: dokladnie ludzie chca tylko szczeniaki :placz: a pozniej te sszczeniory rosna i sa oddawane do schronu jako dorosle i czekaja tak jak Brutus....ale ludzie wolą szczeniaki....i tak w kółko:shake: Quote
ana666 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 No ale nie rozumiem po co niektórzy wielce chcą szczeniaki bo twierdzą że dorosłego psa już nic nie nauczą a szczeniaka wychowają po "swojemu" a potem oddają bo sikał w domu, czyli nawet czystości w domu nie potrafią nauczyć a co tu mowić o wielkim wychowywaniu i uczeniu nie wiadomo czego. Moim zdaniem jak ktoś nie ma zbyt dużego doświadczenia najlepiej jakby brał chociaż 2 letniego psa, wiem też po sobie, zawsze jak biore szczeniaki mam 2 razy więcej roboty z nimi niż nawet ze starym psem. Szczeniaka trzeba nauczyć wszystkiego od chodzenia na smyczy przez zachowanie czystości w domu do zostawania samemu w domu, nie mówiąc o socjalizacji, a z dorosłym psem ja przynajmiej nigdy nie miałam takiego problemu. No ale ludziom się nie przetłumaczysz- chcą szczeniaka i koniec! A masz racje że potem wracają, a jak nie wracają do schroniska to trafiają do jakieś ciotki na wsi i nie wiadomo co się z nimi dzieje...:-( Quote
Bjuta Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ja bym sobie nie wzięła szczeniora :shake: Za leniwa jestem... Quote
Ola la Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Zgadzam sie w 100%:( ehhhh...niechaj sobie biorą szczeniory ale nie oddaja ich jak dorosną.....i niechaj je sterylizują i kastrują:shake: no nic Brutuskowi domek znajdziemy;) Bjuta ja tez jestem za leniwa na szczeniorka:evil_lol: Quote
Bjuta Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Allegro wznowione! Oby przyniosło Brutusowi szczęście! Brutus - psi bohater / psy / pies / (644386727) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ola - masz zapchaną skrzynkę nie można do Ciebie pw napisać... a ja chciałam Cię spytać czy możesz ogłoszenia na cafe animal zrobić psiakom...? Jak możesz to daj znać na pw. Quote
ana666 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Niestety brak zainteresowania. Ale będziemy próbować aż do skutku z ogłoszeniami, gdzieś napewno jest ktoś gotowy go pokochać... Quote
ana666 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Bjuta wznowiła allegro:loveu: oby więcej już nie trzeba było wznawiać, przecież ktoś musi się w nim zakochać! Jak można nie chcieć takiego przystojniaka?!:shake: Quote
Bjuta Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Wznowiłam ale w poniedziałek - nie udało mi się w niedzielę dotrzeć do internetu :shake: Brutus - psi bohater / psy / pies / (657976015) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Ola la Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Jejku Brustusku i cioteczki ja was przepraszam ale nie bylo mnie w sieci i co za tym idzie u Brutuska od jakichs 3 tygodni:oops: Zagladalam z nadzieja ale juz po tytule watku wciaz tym samym zoorientowalam sie,ze wszystko u kruszyny po staremu:( Super Bjutko ,ze odnawiasz Brutuskowi allegro:loveu: i ,ze ty Ano do niego zagladasz w schronisku:loveu: odnowilam malemu cafeanimala i odnawiac bede juz teraz do skutku. Brutus - samotny i smutny psi bohater - Zwierzaki - cafeanimal.pl eehh no nic nie traćmy nadzieji:multi: Brutusku:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ana666 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 A ja go dałam na: http://4lapy.pl/przegladaj-8347.html http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=42193 Quote
Ola la Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ehhh Brutalne to zycie Brutusku:( odnowilam cafe i znowu odnowie w niedziele..... Quote
ana666 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Widze że Bjutka wznowiła allegro: Brutus - psi bohater / psy / pies / (669914348) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Bjuta Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Brutus, no to nie może być, żeby taki dzielny pies nie znalazł w końcu swojego człowieka!!! Quote
Bjuta Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dziś się kończy Brutusowi allegro. Ma 2 obserwatorów i prawie 2000 wejść... Nikt nie dzwonił? Quote
ana666 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Nie:-( Aż nie che sie wierzyć że nikt z tylu ludzi nie chce takiego wspaniałego psiaka:shake: Quote
Ola la Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ehhhhhhh szkoda gadac......to jakiego ona psiaka chca?moze trza im do tych allegrowych zdjec jakos Brutusa ucharakteryzowac??? jakas peruczka?diamentowa obrozka?i wsadzimy go do rozowej torebki co ? :shake: Quote
Bjuta Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 2258 wejść... :-( Wznawiam. Brutus - psi bohater / psy / pies / (681663971) - Aukcje internetowe Allegro Quote
ana666 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Teraz mi się przypomniało że w zeszłym tyg dostałam sms'a, że ktoś jest zainteresowany Brutusem ale jak dzwoniłam już nikt nie odebrał:shake: Quote
Recommended Posts