Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tam, nie przejmujmy się nim, żyje ale dla Brutuska tak jakby umarł bo go nie ma przy nim. :-(
Morus dosyć szybko znalazł dom, Ciekawe jak będzie z nim, ale jak Ola tu się udziela to mogę mieć tylko dobre myśli:p

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ana666 napisał(a):
A tam, nie przejmujmy się nim, żyje ale dla Brutuska tak jakby umarł bo go nie ma przy nim. :-(
Morus dosyć szybko znalazł dom, Ciekawe jak będzie z nim, ale jak Ola tu się udziela to mogę mieć tylko dobre myśli:p

Racja:(
ale miejmy nadzieje,że niedługo "narodzi" się nowy kochający właściciel dla Brutuska:loveu:

Moruskowi sie udało fakt;)Teraz Brutus podibł moje serce:loveu:Musi sie udać:loveu:taki rudy przyjemniaczek z niego:-D

Posted

ana666 napisał(a):
ponad 1200 wejść na allegro ale nikt o niego nadal nie pyta:shake:

:placz: ehhh jak to mozliwe ,ze tyle osob go widzialo i w ani jednej nic nie drgnęło:shake:

znowu mu cafeanimala odnowilam.Do skutku dzialamy!;)

Posted

Bjuta napisał(a):
Teraz jest 1312 i obserwator :cool1: Ale to - jak wiadomo - nic nie znaczy.

nnoooo noooo to niech nie obserwuje za bardzo tylko niechaj dzwoni i działa:diabloti:

kto uratuje bohatera z opresji?

Posted

Ja siedze cicho i się tu nie odzywam, bo brak mi słów! 2443 wejścia i.....nic:shake:
Może wszyscy planują wakacje teraz i nikt nie chce Brutuska bo przed wyjazdem będzie problem? a, nie wiem, przecież Brutus też chce mieć szczęśliwe wakacje, niekoniecznie nad morzem:p

Posted

No i nic :-( Allgro wznowię jutro około południa... Ana666 zafundowała Brutuskowi kolejne wyróżnienie! :loveu: Ale poczekamy ze wznowieniem do niedzieli, żeby się też kończyło w niedzielę - bo pod koniec jest zawsze najwięcej wejść, więc niech to wypadnie w weekend.
Brutusku, trzymaj się!

Posted

Niech ma to wyrożnienie bo tyle tych psiaków na allegro że inaczej by tam zaginął. A w schronisku teraz "wysyp" szczeniaków i każdy kto przychodzi po psa adoptuje jednego z nich, nikt nawet nie zerka na dorosłe psy, nie wspomnę o takich staruszkach jak Brutusek...:-(