piotrjan Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Miło mi poinformować , że dzisiaj na wystawie klubowej w pięknej słowackiej miejscowości Mosovce SWIFT WOLF Fortunatus zdobył : CAC , NDPwR oraz BOB . ( tytuł Club Winner przysługuje tylko dla psów członków klubu ) Fotorelacja z wystawy po powrocie do kraju . Quote
gidelskie-psy Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [SIZE="4"]GRATULACJE!!!!i mizianka dla Kuby Quote
Cyraneczka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Piękny wynik!!!! Gratulacje!!! My tu sobie w Łodzi piknikujemy, a Piotr zwiedza Słowackie Klubówki... Takiemu to dobrze... :) Quote
Ajana Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ma ktoś wyniki całej wystawy?? Głównie interesują mnie wyniki SH klasy użytkowej. Quote
jolka11 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Gratulacje Piotr :-))) Cieszą nas takie wiadomości :-) Quote
nordic blue Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 OGROMNE GRATULACJE DLA PIOTRA I IWONKI ZA WSPANIAŁY WYNIK !!!!! MIZIANKA DLA KUBUSIA PIOTRZE BARDZO SIE CIESZE, ŻE DAŁEŚ CZADU :evil_lol: I W PIĘKNYM STYLU WYGRAŁEŚ :loveu: Quote
nordic blue Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ajana napisał(a):Ma ktoś wyniki całej wystawy?? Głównie interesują mnie wyniki SH klasy użytkowej. samce wszystkie moim zdaniem nie do oceny. W niczym nie przypominały husky, chyba tylko z niebieskiego oka :shake:. Sędzia nie wiedział jak ma je ocenić. Tłumaczył ,że wie że to psy pracujące, ale wzorzec jest jeden. Wszystkie trzy dostały dość wysokie oceny "db". Z suczkami bylo znacznie lepiej chyba bdb.? Jak to dobrze że, na Slowacji zanim teraz dopuszcza psa do hodowli pobieraja mu na bonitacji podczas klubowki krew do badań DNA. Quote
Jednicka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Sedzia Frantisek Simek Psy - honorowa ICh. Oumiaks The Show Must Go On - dosk 1, Zw. kl. honorowej (w tej klase sie nie dawa tytulu) psy - szczeniat Vhisky Collection Astig - BO1 psy - posrednia Quattro Fairbanks Jednicka - dosk 1, CAC, Zw. klubu psy - otwarta First Express Dwie Korony - dosk 1 bez tytulu psy - pracowna Boom Auraesprit - db M-nemo Polarni przyjaciele - db Twister Little Nanoks - db psy - championow ICh. Kristaris Chinook At Jednicka - dosk 2, res. CAC Ch. Petroff Polarni Express - dosk 3 ICh. Swift Wolf Fortunatus - dosk 1, CAC, BOB suni - puppy Zoya Chocki Labakan Slovakia - bo suni - szczeniat Adellaide Zlené Pláně - bo Viko Collection Astig - bo suni - mlodych Amanda Pod Dedkovou horou - nb suni - posrednia Queen Alice Jednicka - dosk 1 bez tytulu suni - otwarta Queen Ankie Jednicka - dosk 1, CAC Winterfrosts Exclusive - dosk 2, res CAC Natasha Forjana - dosk 3 Ria Collection Asti - dosk 4 Lady Aware of Victory Nordic Blue - bd Emiky Chugach - bd suni - pracowna Astine von den Galliern - db Viechtacher tal Akaja - bd 1 suni - sampionov ICh Naty Jednicka - dosk 1, CAC, Zw. Klubu Ch. Nordic Blue Brilliant Shooting Star - dosk 2, res. CAC Quote
NigdyNigdy Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 A ja się właśnie, Piotrze, ostatnio zastanawiałam, gdzie Wy się podziewacie, ale coś mi podpowiadało, że pewnikiem się gdzieś czaicie i zaraz wyskoczycie nam tu z czymś. Ty patrz, jak ja Was znam! :evil_lol: Gratuluję! :loveu: Quote
ORFEUSZ Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Owacje na stojąco dla KUBY i PIOTRA,że potrafi znależć fajną po cichu wystawe,no i najważniejsze,że się udało,a efekty widać :cunao: Quote
piotrjan Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Dzięki wszystkim za gratulacje ! Wystawy nie skomentuję , powiem tylko , że regulamin klubu mówi , że Zwyciezcą Klubu może zostać pies lub suka będaca w rękach członka klubu . Jeśli najlepszym psem lub suką zostaje inny pies lub sunia , to tytułu Zwyciezcy Klubu w tej płci się nie przyznaje . Tak więc w tym roku przyznano tylko jeden taki tytuł dla suki . Obiecane fotki poniżej ! QUATTRO FAIRBANKS JEDNICKA Psy klasa użytkowa . SWIFT WOLF Fortunatus Quote
piotrjan Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Klasa Championów : Kristari's Chinook at Jednicka i Kuba Porównanie o NDPwR Winterfrost's EXCLUSIVE Quote
piotrjan Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Klasa otwarta : Queen Ankie Jednicka i Zorka Queen Ankie Jednicka VIVA i NATY Jednicka Quote
piotrjan Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 SWIFT WOLF Fortunatus -CAC , NDPwR wystawy klubowej Mosove 2009 , BOB ... aha , wszystkie zdjęcia autorstwa Iwonki ! Quote
Jednicka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Nie Piotr, jest to tak, ze sie wybiere w rase najlepsza suka i pies. Jak jest w rękach członka klubu, jest przyznany tytul Zwyczez klubu. Sedzie MOGE przyznac tytul Zwyczez klubu nastepnemu psowi/suke. W mojem przypadku tak mog tego tytulu dostac Fairbanks lub Chinook. U Chinooka tego tytulu jest i tak zdecydowalam dla Fairbanksa.... to samo bylo v akitach, BOS byla suka z Wenger, no nie byl clonkem klubu i tak nie miala tego tytulu, tego tytulu brala suka z otwartej. Regulamin klubu muwi tak, ze TYLKO zwyczez klubu chodzi o BOBa, no wiem, ze Kuba jest lepszy i tak nie dzielalam problemow... Jak bym zdecydowalam, Ty by nie mog chodzic o BOB.... przeczytaj regulamin klubu i pak muw. Ja clonkem ile lat, ty nie.;) Quote
Jednicka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Na tej strone sa oficialne winiki z wystawy: [url=http://www.husky.sk/kv09.htm] KV = zwyczez klubu Quote
piotrjan Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Michaelo ! Ponieważ tak ładnie napisałaś o Kubie , to ja w rewanżu przyznam Ci rację w sprawie tytułu . A co tam regulamin . Quote
Savannah Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Spóźnione gratulacje i ode mnie Piotr :) Kuba prezentuje sie na prawde dobrze! :) zresztą Zorka mu nie ustepuje :loveu: Quote
nordic blue Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 zdjęcia z klubówki :) Viva podczas oceny na ringu:loveu: Piotrze, uśmiecham się do ciebie o fotki Vivy. Podrzuć proszę na maila;) Quote
Recommended Posts