Lilek Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Coś ty, Luczko!Ofka nadal jest charcikiem, jak pod odpowiednim kątem i starannie jej sie przyjrzysz:evil_lol:.Co za głupoty z tymi rasami.Pies to pies.Jak kiedyś powiedział mój bratanek (wtedy 5-letni) oglądając książkę o rasowych psach:Ciociu, te rasowe to też kundle, tylko takie same.Dziecko ma więcej rozumu czasami niz dorosli. Pies to wielkie serducho i ciepło w domku.Bez psa czy inszego zwierza dom nie jest domem.O! A Ofcia grzecznie nosi obróżkę i czeka na ludzia, który doceni ją jako piesa, a nie będzie się zajmował mierzeniem jej łapek, czy są wystarczająco długie jak na charcika.:diabloti: Quote
elmira Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Święte słowa Lilek. Ja nie mam nic przeciwko psom rasowym, ale nigdy mi nie zależało na posiadaniu takiego. Pies to pies i basta;) Szlag mnie trafia, że ludzie olewają kundelki i mnóstwo z nich (psów) gnije w schroniskach, aż po kres swoich dni. Quote
nika28 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='luka1']domku Ofki - pokaż się:mad:[/QUOTE] Właśnie domku, Ofa już tyle czeka :roll: Quote
luka1 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 przypominamy ze Ofa nadal szuka domu Quote
asiamm Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 podlinkowany na nowo bannerek: kod (po skopiowaniu i wklejeniu trzeba usunąć wszystkie spacje żeby działał): [url =http ://www.dogomania.pl/threads/136900-Sochaczew-Ofa-nadal-szuka-domu ][img ]http: //img49.imageshack.us/img49/1041/ofa.jpg[ /img][ /url] Quote
sonia&me Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Podnoszę Ofcie i szybko tuptaj po pana psinko Quote
luka1 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 i kolejny raz przypominamy psinę Quote
kasienka001 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 A Ofa bez domku na święta. A wszyscy niby szukają małych psiaków Quote
Recommended Posts