Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sonia&me napisał(a):
Na watku schroniska zadałam pytania,jeśli ktoś zna odp:roll: Ogólnie się zdecydowałam..

Soniu...zajrzę tam zaraz i odpowiem ;)

Posted

oris napisał(a):
witam jestesmy juz po wizycie wszysko jest ok mozecie pakowac psice i w droge do nowego domu :):)
trzymam kciuki aby sunie sie dogadaly

witam:evil_lol: Dziękuje za dobrą opinię:lol: psica tylko pozornie się zmęczyła bo teraz się bawi z moją mamą:evil_lol: Będziemy sie starać zeby wszystko było ok,myśle że się dogadają;)

Posted

:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:
Trzymałam te kciuki, trzymałam, aż mnie bolą, ale udało się! Pati ma dom!:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Czyhałam przy kompie na wiaomości.Huraaa!Gratulacje, Soniu i Soniowi rodzice. Trzymam kciuki, żeby sunisie się dogadały szybciutko i żeby obie cos tam sobie kombinowały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz, moja kochana, czekamy na fotki, wiadomości i wszystko, co tylko możliwe.
Kiedy spodziewasz się Pati w domku?

Posted

Lepiej żeby za dużo nie kombinowały:diabloti: obiecuje ze coś tam skrobnę czasem;) nie wiem jeszcze kiedy,będę dzwonić ale najpierw muszę się dogadać z rodzicami bo w przyszłym tygd będę chyba musiała wyjechać na 2-3 dni,i musze się dowiedzieć tego;) Ale myślę że już nie długo:cool3:

Posted

Witaj, Oris.Z wrażenia zapomniałam ci podziękować za wizytę.Wielkie DZIĘKUJĘ:lol::lol::lol: Po prostu tak długo Pati czekała na domek, a ja cały czas niepokoiłam się, co dalej i dlatego z radości mnie trochę ogłupiło.:evil_lol: Jeszcze raz dziękuję.

Posted

Soniu, jak to czasami coś skrobniesz?Opowiadać mi tu wszystko i po porządku i dokładnie, bo jak nie to....:mad::mad::mad:.Oj, chyba nie będziesz taka, cooo?:diabloti:

Posted

Lilek napisał(a):
Witaj, Oris.Z wrażenia zapomniałam ci podziękować za wizytę.Wielkie DZIĘKUJĘ:lol::lol::lol: Po prostu tak długo Pati czekała na domek, a ja cały czas niepokoiłam się, co dalej i dlatego z radości mnie trochę ogłupiło.:evil_lol: Jeszcze raz dziękuję.

Oris,i jak tu nie brać psa z Sochaczewa?:loveu: :evil_lol:
No jak już mi pałkami grożą to widze że nie czasami :D

Posted

Jak tam się Patusia czuje? Ktoś ja poinformował że do nowego domku będzie mykać?:mad: :evil_lol: Chciałam załatwić żebyśmy po nią pojechali ale nie da rady niestety:-(

Posted

Nikt się nie odzywa:mad: a my dzisiaj bude zaczeliśmy robić i będzie piękna:diabloti: jest wymiarów budy Soni więc jeśli Pati jest faktycznie taka jak mówiła p.Beata to będzie jej wygodnie.Ja też jeszcze kombinuje żeby transport wyczarować,mam nadzieje że ktoś sie znajdzie:roll:

Posted

elmira napisał(a):
Fajny tester. I domeczek niczego sobie.

Ta usmiechnięta mordka to Twoja Sonia?

Domek w trakcie budowy będzie jeszcze ładnie ocieplony i pomalowany i dach zrobiony itp.Tak to jest Soniuch:p

Posted

Lilek napisał(a):
Domeczek niczego sobie, a Soniszek śliczna mordeczka.Soniu, czy Pati do domku będzie mogła wchodzić?Bo ona ludziów potrzebuje bardzo.

Pewnie;) Sonia nie wchodzi bo nie chce-chyba ktoś kiedyś zamykał ją w łazience.Ale jeśli Pati będzie miała potrzebe ludziów to nie ma problemu, jakos sie przekabaci rodziców:evil_lol:

Posted

Iiii, tam, znowu tak kabacić to ich pewnie nie bęziesz musiała, bo jak już się zgodzili, to i pokochają jak nic.:diabloti: Wiesz, jak to z piesami bywa.I z rodzicami tyż takoż samoż.Najpierw jest:nie,nie,nie, żadnego psa, a potem kurczaczka kupują na rosołek, bo psinka taka chudziutka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Znam taki przypadek.Pati jest okropnie kochaną sunią, tylko trochę cierpliwości i będzie wasza.A Soniusia jest cudo śliczne i pewnie okropnie kochane suczysko z niej, bo z oczu jej to patrzy.Ucałuj kochanego pychola od ciotki Lilek.:loveu:

Posted

Ucałowałam i utuliłam;) Kochane ale wredne:diabloti: a rodzice pokochają,to widać po Soni na którą też sie nie zgadzali a teraz dosłownie kupują mięsko na rosołek:evil_lol: a oczy to fałszywe..:evil_lol::evil_lol: A gadam tak bo swoje ma za uszami ale kocham ją jak nie wiem co:loveu::loveu::loveu:

Posted

Eeee tam, no, żeby Soniuś miała dużo za uszkami, to nie uwierzę.Wredne ślepka?Co ty,najmilsze pod słońcem.A ja kiedy jeszcze mieszkaliśmy w Łodzi, przemycałam do domu 1 z moich uczennic starszą już sunię, której pan prosił mnie o znalezienie domu, bo szedł do szpitala (i 3 dni później zmarł w tym szpitalu), podstępem.Kamuflaż był pełny, nawet sznurek, na którym miała być przywiązana w parku do drzewa (wersja dla mamy) został artystycznie wypaćkany w błocie.Miała być tylko tydzień,przez który Asia miała bezwzględnie znaleźć jej dom.I tak gdzieś trzeciego dnia mama przyszła z kurczaczkiem na kolację dla suni, bo ona taka bidula, chuda.Nie musze ci mówić, że sunia miała cudowny domek do końca życia, była uwielbianą sunią swojej pani i sypiała z nią w łóżeczku.Dla ułatwienia dodam,że pani twierdziła przedtem, że pies w domu jest niehigieniczny:diabloti:

Posted

Uwierz, uwierz:diabloti: Heh:evil_lol: No moi rodzice używają argumentów że pies w domu się męczy,a moja mama jest krótko mówiąc pedantką i nie chce mieś psich kłaków w domu ale z kotami tak samo było i jakoś dziwnym trafem spały nie dość że w łóżku to jeszcze własnie moich rodziców:evil_lol: bo to akurat im przypadło:lol: więc myślę że damy rade;) mi chodzi o to że jak będę w szkole to nie chce psa zamykać i dlatego chcę żeby miała budę na ogrodzie w razie deszczu itp.

Posted

Rozuuumiem.To taki zapasowy pałacyk:loveu:Mądrze to wymyśliłaś, Soniu.A ja już sobie wyobrażam, jak pada deszcz, ty wracasz do domu i na powitanie wskakuje na ciebie radośnie mokra Pati.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Lilek napisał(a):
Rozuuumiem.To taki zapasowy pałacyk:loveu:Mądrze to wymyśliłaś, Soniu.A ja już sobie wyobrażam, jak pada deszcz, ty wracasz do domu i na powitanie wskakuje na ciebie radośnie mokra Pati.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

Sie nie śmiej bo ja tak mam z Sonią,ona lubi deszcz i jak pada do futro mokre jak nie wiem i przychodzi się przytulić a jak jest sucha,czyściutka i ja chce sie tulić to ona nie:mad: :evil_lol: