Ziutka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Rybka_39 napisał(a):Nikt nie pytał o Pat? Ano nikt... :shake: Quote
Lilek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ja ciągle pytam o Pati, ale to nie o to chodzi.Nie wiem, co z tymi ludźmi sie dzieje.Kurczaczki marynowane, taki pies!Chciałam dla niej lepszego losu niż my mogliśmy jej dac przy tej ilości psów, a tu masz:placz::placz::placz: Ludzie, bo jak się zdenerwuję, to....o matko!Taki piękny i kochany psiak.Mloda sunia, mądra i miła!Ludzie, kupcie okulary i zobaczcie, jaka ona jest fajna!!! Quote
Rybka_39 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Może ktoś zrobilby wyrożnione allegro? Ja tylko alegratkę zrobiłam. Quote
Ziutka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No i patrz Rybciu moja... napisałam, że nikt nie pyta i co? Telefon w sprawie Pati, więc proszę trzymać za nią kciuki :cool3: :eviltong: Quote
elmira Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ziutka napisał(a):No i patrz Rybciu moja... napisałam, że nikt nie pyta i co? Telefon w sprawie Pati, więc proszę trzymać za nią kciuki :cool3: :eviltong: :multi::multi::multi: Mocno będę trzymać za dom dla malutkiej. Quote
tomcug Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ziutka napisał(a):No i patrz Rybciu moja... napisałam, że nikt nie pyta i co? Telefon w sprawie Pati, więc proszę trzymać za nią kciuki :cool3: :eviltong: A ja odnowiłam wczoraj małej sporo ogłoszeń i też było pytanie na maila do mnie z Gumtree. Przekazałam natentychmiast :evil_lol: do Luki, pani brzmi bardzo sensownie. Może w końcu coś z tego wyjdzie. :razz: Quote
Ziutka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No i pojechała :sweetCyb: Pati zamieszka w Warszawie...w domku jednorodzinnym, działka 1,5 hektara :cool3: Pan naszej Pati pracuje w domu więc nie będzie sama...ma też do towarzystwa starszego psiaka i drugą sunię :lol: Tomcug...a Pani z maila zaproponujemy inna sunię bo mamy ich troszkę jeszcze :cool3: Quote
tomcug Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 :laola::cunao::smilecol: A zdradzisz, skąd pan dowiedział sie o sunieczce? Quote
Ziutka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 tomcug napisał(a)::laola::cunao::smilecol: A zdradzisz, skąd pan dowiedział sie o sunieczce? A powiedział, że z internetu...nie powiedział dokładnie z jakiego ogłoszenia ale jutro na spokojnie się dowiemy bo warto wiedzieć na jakie strony ludzie zaglądają i gdzie ogłaszać psiaki :lol: Quote
tomcug Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ja widzę, że często pytają z alegratki, gumtree, przygarnijzwierzaka, adopcje.org no i allegro. Ale to w ogóle jest niewiadoma, bo kiedyś ogłosiłam pieska na argretto i też znalazł domek, mimo, że tak mało znane, nie ma wiec reguły. Wczoraj kilka odnawiałam, ale nie na wszystkich portalach jest to możliwe. Szkoda. A teraz bardzo sie cieszymy szczęściem Pati. :multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 tomcug napisał(a): A teraz bardzo sie cieszymy szczęściem Pati. :multi::multi::multi: I z wielką przyjemnością wywalam jej banerek z podpisu :multi: Quote
Lilek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Rany boskie, dopiero co wlazłam na wątek Pateńki i takie wiadomości.Boże,moja Pati będzie miała nareszcie dom i to z ogrodem:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:.Ziutka, błagam, opowiedz mi więcej.Widzisz, wystarczy, że zagroziłam, że się zdenerwuję i pomogło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Czy ona już naprawdę pojechała do nowego domku?I czy będą jakieś wiadomości?I jak ona to zniosła, dzikusek mały?Błagam, napisz coś więcej. Quote
Ziutka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Lilek napisał(a):.Ziutka, błagam, opowiedz mi więcej.Błagam, napisz coś więcej. Cześć Elu :lol: Ano...Pan zadzwonił i się zakochał...bardzo konkretna osoba, wie jak postępować z psami...ma starszego psiaka i sunie i to będą nowi koledzy naszej Patisuni :loveu: wieści napewno będą, Pan ma internet więc zapewne coś nam napisze i mam nadzieje, że i foteczki też będą :cool3: Nie wiem jak w drodze się zachowywała bo Pan prowadził i nie mógł rozmawiać...jutro będziemy dzwonić to się wszystkiego dowiemy jak dojechali itd. Napewno wyślemy nasze dogo ciotki z Warszawy na wizytę do Pati :) Quote
Lilek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Słonko, dziękuję za to co napisałaś i w dzikim napięciu czekam na dalsze wieści.Ściskam kciuki, żeby Patuś pokochała nowych pańciów i żeby jej było najlepiej na świecie. I wiesz co, i tak:placz::placz::placz:, jak to piszę, bo z jednej strony cieszę się jak nie wiem co, a z drugiej sama wiesz, jak ciężko jest rozstawać się z psiakami. Quote
luka1 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Pan wczoraj dzwonił. Narazie sytuacja opanowana. Sprawdzamy wytrwałość Pana i życzymy mu sukcesów ;) Quote
Rybka_39 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Aż się poryczałam z radości- Patusiu- moje maleństwo wreszcie masz dom!:loveu::loveu::loveu: Super, bo serce mi się krajało, że ona taka samiutka.:multi::multi::multi::multi: luka napisz do moda, żeby przeniósł watek i zmień tą złą emotkę przy tytule ;)) Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Wątek chyba można już przenieśc co nie?:multi: Quote
luka1 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Rybka_39 napisał(a):Wątek chyba można już przenieśc co nie?:multi: Raczej nie mozna - sunia wróciła Quote
Recommended Posts