Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja ciągle pytam o Pati, ale to nie o to chodzi.Nie wiem, co z tymi ludźmi sie dzieje.Kurczaczki marynowane, taki pies!Chciałam dla niej lepszego losu niż my mogliśmy jej dac przy tej ilości psów, a tu masz:placz::placz::placz: Ludzie, bo jak się zdenerwuję, to....o matko!Taki piękny i kochany psiak.Mloda sunia, mądra i miła!Ludzie, kupcie okulary i zobaczcie, jaka ona jest fajna!!!

Posted

No i patrz Rybciu moja... napisałam, że nikt nie pyta i co? Telefon w sprawie Pati, więc proszę trzymać za nią kciuki :cool3: :eviltong:

Posted

Ziutka napisał(a):
No i patrz Rybciu moja... napisałam, że nikt nie pyta i co? Telefon w sprawie Pati, więc proszę trzymać za nią kciuki :cool3: :eviltong:

:multi::multi::multi:

Mocno będę trzymać za dom dla malutkiej.

Posted

Ziutka napisał(a):

A ja odnowiłam wczoraj małej sporo ogłoszeń i też było pytanie na maila do mnie z Gumtree. Przekazałam natentychmiast :evil_lol: do Luki, pani brzmi bardzo sensownie. Może w końcu coś z tego wyjdzie. :razz:

Posted

No i pojechała :sweetCyb:
Pati zamieszka w Warszawie...w domku jednorodzinnym, działka 1,5 hektara :cool3: Pan naszej Pati pracuje w domu więc nie będzie sama...ma też do towarzystwa starszego psiaka i drugą sunię :lol:

Tomcug...a Pani z maila zaproponujemy inna sunię bo mamy ich troszkę jeszcze :cool3:

Posted

tomcug napisał(a):
:laola::cunao::smilecol:

A zdradzisz, skąd pan dowiedział sie o sunieczce?

A powiedział, że z internetu...nie powiedział dokładnie z jakiego ogłoszenia ale jutro na spokojnie się dowiemy bo warto wiedzieć na jakie strony ludzie zaglądają i gdzie ogłaszać psiaki :lol:

Posted

Ja widzę, że często pytają z alegratki, gumtree, przygarnijzwierzaka, adopcje.org no i allegro. Ale to w ogóle jest niewiadoma, bo kiedyś ogłosiłam pieska na argretto i też znalazł domek, mimo, że tak mało znane, nie ma wiec reguły. Wczoraj kilka odnawiałam, ale nie na wszystkich portalach jest to możliwe. Szkoda. A teraz bardzo sie cieszymy szczęściem Pati. :multi::multi::multi:

Posted

tomcug napisał(a):
A teraz bardzo sie cieszymy szczęściem Pati. :multi::multi::multi:

I z wielką przyjemnością wywalam jej banerek z podpisu :multi:

Posted

Rany boskie, dopiero co wlazłam na wątek Pateńki i takie wiadomości.Boże,moja Pati będzie miała nareszcie dom i to z ogrodem:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:.Ziutka, błagam, opowiedz mi więcej.Widzisz, wystarczy, że zagroziłam, że się zdenerwuję i pomogło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Czy ona już naprawdę pojechała do nowego domku?I czy będą jakieś wiadomości?I jak ona to zniosła, dzikusek mały?Błagam, napisz coś więcej.

Posted

Lilek napisał(a):
.Ziutka, błagam, opowiedz mi więcej.Błagam, napisz coś więcej.

Cześć Elu :lol:
Ano...Pan zadzwonił i się zakochał...bardzo konkretna osoba, wie jak postępować z psami...ma starszego psiaka i sunie i to będą nowi koledzy naszej Patisuni :loveu: wieści napewno będą, Pan ma internet więc zapewne coś nam napisze i mam nadzieje, że i foteczki też będą :cool3:
Nie wiem jak w drodze się zachowywała bo Pan prowadził i nie mógł rozmawiać...jutro będziemy dzwonić to się wszystkiego dowiemy jak dojechali itd.
Napewno wyślemy nasze dogo ciotki z Warszawy na wizytę do Pati :)

Posted

Słonko, dziękuję za to co napisałaś i w dzikim napięciu czekam na dalsze wieści.Ściskam kciuki, żeby Patuś pokochała nowych pańciów i żeby jej było najlepiej na świecie. I wiesz co, i tak:placz::placz::placz:, jak to piszę, bo z jednej strony cieszę się jak nie wiem co, a z drugiej sama wiesz, jak ciężko jest rozstawać się z psiakami.

Posted

Aż się poryczałam z radości- Patusiu- moje maleństwo wreszcie masz dom!:loveu::loveu::loveu:
Super, bo serce mi się krajało, że ona taka samiutka.:multi::multi::multi::multi:
luka napisz do moda, żeby przeniósł watek i zmień tą złą emotkę przy tytule ;))