Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luka1 napisał(a):
No tak, myślę że nie nalezy przeceniać zdolności Pati do zjadania telefonów. Ona woli smakołyki, telefon to tylko próba kontaktu z poprzednim domem.:p

Dobra, dobra, nasza jagdterrierka na dzieńdobry zgryzła mój telefon i zapewniam cię, że nie chodziło jej o nawiązanie kontaktu ze swoim poprzednim domem. Teraz, na szczęście, zadawala się rozgryzaniem pudełek z chusteczkami do nosa. Ale jedna i druga mają coś takiego w sobie, że bez trudu im się wybacza. Wszystko.

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Młode pieski zjadają przeróżna "smakołyki". Mojej suni udało się skutecznie "pożreć" kilka par okularów. To były po prostu smakołyki i nikt nie wie, jak udało jej się ze stołu ściągnąć (działała pod osłoną nocy :evil_lol:).

Posted

elmira napisał(a):
Moje psy, za młodu zazarły mojej córce rower. Nietknieta była tylko stalowa rama. Całą reszte przerobiły na strzępy.

No nie, to się nadaje do księgi guinnessa! :evil_lol:

Posted

no to ja dorzucę moją Mambę, która gdy do nas trafiła zjadała wszystkie skarpetki jakie udało jej się wyciągnąć. Nie muszę dodawać że najlepsze były te chodzone. Teraz już nie żre - widać sie przeżarła.

Posted

Ludkowie kochani, proszę, niech ktoś pokocha Pati.Jest piękna, naprawdę, a poza tym jest łagodną miłą sunią.Bardzo martwię się jej losem, bo tak bardzo chcę, żeby miała wspaniały dom i ludzi, którzy ją będą rozumieć i kochać.Będą mieli wspaniałego przyjaciela.Czy tak trudno zobaczyć, że jest fantastycznym psem?:shake: