sonia&me Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Oj znam ten ból,i codzienne skrobanie szyb samochodu żeby można się było ruszyć w ogóle gdziekolwiek:/ chociaż tyle się cieszę,że moje Tico odpukać daje radę jakoś i bez większych awarii.No mi to już chwilami żal aż tych psich łapek i zapraszam do domu to mam po 10 min piszczenie pod drzwiami,drapanie i gryzienie klamki:evil_lol: O tyle dobrze,że się psiaki nauczyły do garażu chować jak w tyłki zimno się zrobi a tam grzejniki i temperatura 10 stopni a,że w drzwiach dziura (Pati miała wizję i wiedziała co robi) to wychodzą kiedy chcą i zadowolone,że nie zamykam. Co do udawania renifera to moja Maltunia z kolei odkryła w sobie potencjał.Tak jak zawsze na spacerze człap człap za pańcią tak śnieg obudził prawdziwego reniferka :diabloti: Normalnie nic tylko na stare lata kopytnego uczyć w zaprzęgu chodzić i na sanki:lol: Quote
Lilek Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Hej, Anula, tylko jej Świętemu Mikołajowi nie sprzedaj. A jak łapa Patulca? Wygląda na to, że całkiem się zgoiła i odzyskała sprawność, prawda? Wyściskaj miśka kochanego, proszę. I powiedz jej, że cały czas o niej pamiętamy. Quote
sonia&me Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 O nie co to to nigdy,mój renifer już dożywotnio;) Łapa całkiem sprawna,jedyne co zostało to kilka blizn.Wet mówił,że ta łapka już zawsze będzie słabsza ale Pati chyba ma to gdzieś bo używa jej jakby nigdy nic się nie stało;) Bardzo ładnie się wyprostowała i stawia ją tak jak zdrową,o trzaskaniu nią Orkana po kufie nie wspomnę.. Wytulam i wyściskam od Sochaczewskiego Towrzystwa an pewno-Pati to najbardziej przytulaśny pies jakiego w życiu spotkałam więc na pewno się ucieszy;p Quote
sonia&me Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) Czuły drań.. Trzyma łapę na "interesie" nawet przez sen.. :) Ale nie to,że tak tylko śpią..Czasem im się biega :cool3: Pozdrawiamy :) Edited July 29, 2014 by sonia&me Quote
Recommended Posts