Ziutka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 sonia&me napisał(a):Witam wieczorową porą:lol: Cóż tam u cioteczek?:cool3: Ty się Kochana nie pytaj co u nas tylko pisz co u Ciebie... A u nas stara bida, psów przybywa...dzisiaj dog http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-mamy-doga-146286/ W niedzielę sunia z lasu ze szczeniakiem http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-julia-z-lasu-145900/?highlight= Wcale do nas nie zaglądasz :mad: Quote
sonia&me Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ziutka napisał(a):Ty się Kochana nie pytaj co u nas tylko pisz co u Ciebie... A u nas stara bida, psów przybywa...dzisiaj dog http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-mamy-doga-146286/ W niedzielę sunia z lasu ze szczeniakiem http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-julia-z-lasu-145900/?highlight= Wcale do nas nie zaglądasz :mad: Zaglądam,zaglądam tylko się nie odzywam bo brak słów:shake: Julie śledzę od początku wątku.A dog piękny:loveu: jak można nie chcieć takiej mordki:shake: u mnie w sumie nic ciekawego,nie miałam czasu za bardzo zrobić tego filmu bo jutro startuje w zawodach i troche przygotowań i tereningów było a na pola mam godzine drogi tam godzine sie dziewczyny zabawiają tam i powrót też godzina.Więc w niedzielę jak już będzie po wszystkim myknę i coś nagram:cool3: bo tak to chodziłam czesto ale na krótsze spacery i to przyswajanie do ludziów więc na chodzniczkach,w lesie i na flexi więc to nudy Quote
Ziutka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 sonia&me napisał(a):Zaglądam,zaglądam tylko się nie odzywam bo brak słów:shake: Julie śledzę od początku wątku.A dog piękny:loveu: No to masz szczęście :eviltong: A jakieś foteczki Patisonka są ? :loveu: plosiemmmm :loveu: :oops: Quote
sonia&me Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No nie ma niesztety:oops: bo co tu robić jak nudy,ile można na ogrodzie robić i na spacerze na smyczy?:lol: jutro po zawodach jak się będę z nimi bawić to coś popstrykam(będą rozmazane znowu:diabloti:) Quote
Ziutka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 sonia&me napisał(a):No nie ma niesztety:oops: bo co tu robić jak nudy,ile można na ogrodzie robić i na spacerze na smyczy?:lol: Ja tam codziennie mogę oglądać :diabloti: Quote
elmira Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 sonia&me napisał(a):Zaraz jej każe przeczytać,może sobie weźmie do serca:evil_lol: w zasadzie to szczeka na wszystkich tylko nie na mnie,na kobiety też.Na mnie zdfarzy się jak np wyjdę z domu z zaskoczenia i zanim zobaczy kto to wtedy burczy a jak mnie zauważy to już radość;) w niedzielę wyciągne tatę na wspólny spacer i może wtedy zrozumie ze to też pan:cool3: a z nadmiarem chęci do głaskania to potrafi mnie zamęczyć:roll::evil_lol: zresztą nie ona jedna:diabloti: a pańcio(brat) nie taki mniejszy bo 2m:lol: zresztą na niego to akurat niech sobie szczeka bo go nie lubimy:p Ania, to Wy, we trzy z psicami, to gang jesteście:diabloti: Na Ciebie nie szczeka, boś Ty jej ukochana Pańcia :loveu: Quote
sonia&me Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Z wczorajszego spacerku: Filmiku nie ma jeszcze bo chciałam dziś zrobić to sie rozpadało strasznie i uciekaliśmy:roll: Chciałam powiedziec że zdjęcia robił mój tata będąc z nami na spacerku wczoraj i dzisiaj:cool3: Quote
elmira Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ale szczęśliwe :) A Pati to wariat mały. Biega, tylko tuman kurzu za nia widać. Quote
Lilek Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ania, słonko, czy ty jej coś na popęd dajesz, bo przecież aż jej tyłek do góry skacze przy bieganiu:evil_lol:.Rany Julek, ale wariatka.Jestem tak zadowolona, że Pati jest u Ciebie, że nie masz pojęcia, bo tutaj w tym ogromnym stadzie nigdy nie była tak radosna i rozbrykana.A jak układy PAtulca z TAtą?Przekonuje się do niego?Mam nadzieję, bo jak nie, to:mad:.I czy ja mam dobre wrażenie, że Sonia się rozbrykała też?Taki ma fajny, kochany pychol ta twoja Soniusia.:loveu: Quote
sonia&me Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ona się sama napędza:evil_lol: a wariat to jest obskakuje mnie jak nie wiem:lol: z tatą lepiej,szczeka nadal na działce ale na spacerze w ogóle się nie boi.Sonia troche też się rozbrykała:p a pychol to unorany od ziemi miała i język tyż:diabloti: Quote
sonia&me Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Kurcze no:mad: co zrobić żeby foty szybciej się pokazywały?Wgrywam je,zmniejszam i wstawiam.Jak juz sie wczytają są ok ale wczytują się:shake: Wy też tak macie prawda? A tu dzisiejsze: Quote
sonia&me Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 a tutaj uwieczniłamniłam jak Pati wychamowała:evil_lol: Quote
Lilek Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Juhuu, hura, rymcymcym!Jakie fajne dwie dziewuchy! I jaka fajna Ania, co je po chaszczach prowadza!I jacy fajni Tata i Mama, że wytrzymują z takimi trzema babami.Kochani jesteście i już.A zdjęcia śliczne.Anuś, dziękuję za szczęsliwą PAti.Co tam moje pół hektara w porównaniu z Takimi Spacerkami.Sama bym smycz sobie na szyjkę założyła i poszła w las.:cool3: Quote
sonia&me Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Hah,panny jak widzą że niosę smycz od razu pchają się do furtki a tam to już tylko przepychanka,machające ogony i moje próby złapania żeby przez ulice przeprowadzić:roll::evil_lol: To ja dziękuję za Pati:loveu: Dzisiaj dziewuchy pogoniły kota:roll: zestresowałam sie troche bo Sonia wiem że z lasu nie wybiegnie ale nie wiedziałam jak Pati,a tu o dziwo zawołałam raz i..obie panny przy nodze czekające na nagrode:lol: Quote
Ziutka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Kurcze nadal mi tu ciężko do Was wejść :shake: zdjęcia są duże i nic a nic wątek mi się nie otwiera :shake: i dlatego mało co piszę :placz: Quote
sonia&me Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ziutka napisał(a):Kurcze nadal mi tu ciężko do Was wejść :shake: zdjęcia są duże i nic a nic wątek mi się nie otwiera :shake: i dlatego mało co piszę :placz: No właśnie kurcze no:shake: już nie wiem co robić bo zmniejszam foty,mnie się wątek otwiera długo ale po jakimś czasie zdjęcia pokazują się w tym zmniejszonym formacie.Nie wiem co jest nie tak.Może będę wstawiać jako linki?Będzie się gorzej oglądało ale przynajmniej da rade wejść:roll: Quote
Ziutka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 sonia&me napisał(a):No właśnie kurcze no:shake: już nie wiem co robić bo zmniejszam foty,mnie się wątek otwiera długo ale po jakimś czasie zdjęcia pokazują się w tym zmniejszonym formacie.Nie wiem co jest nie tak.Może będę wstawiać jako linki?Będzie się gorzej oglądało ale przynajmniej da rade wejść:roll: Aniu a jak klikniesz na zdjecia które wstawiasz (te co masz na kompie) prawym przyciskiem myszy i wybierasz właściwości to ile Ci pokazuje że zdjęcie ma kb??? Najlepiej jak ma 100/150kb Quote
sonia&me Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 O jery więcej mają,dwa mega albo lepiej:lol: ale co ja moge że aparat takie robi:placz: zmniejszam je ale to jak widac nie wystarczy bo nadal się wczytują strasznie długo:shake: i u mnie później(jak się wczytają) są dobrej wielkości,nie wiem co źle robie:shake: Quote
Ziutka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 sonia&me napisał(a):O jery więcej mają,dwa mega albo lepiej:lol: ale co ja moge że aparat takie robi:placz: zmniejszam je ale to jak widac nie wystarczy bo nadal się wczytują strasznie długo:shake: i u mnie później(jak się wczytają) są dobrej wielkości,nie wiem co źle robie:shake: Kurka bo właśnie mi się na nich pokazuje, że mają ponad 2 mega...więc cholerka nie wiem co możesz źle robić skoro zmniejszasz :shake: Aniu może ślij do mnie bo mod nas pogoni jak boni dydy :eek2: i bede zmniejszać i Ci odsyłać a Ty bedziesz wstawiać hmm ? Quote
sonia&me Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ziutka napisał(a):Kurka bo właśnie mi się na nich pokazuje, że mają ponad 2 mega...więc cholerka nie wiem co możesz źle robić skoro zmniejszasz :shake: Aniu może ślij do mnie bo mod nas pogoni jak boni dydy :eek2: i bede zmniejszać i Ci odsyłać a Ty bedziesz wstawiać hmm ? No ja już też nie wiem:shake: dobsz,jak byś była taka dobra:Rose: bo co dziwniejsze tylko za pierwszym razem,jak wstawiłam nowe foty to tak długo,później już są normalne u mnie:confused: w takim razie póki co będe wysylac Tobie do zmniejszenia i w między czasie spróbuję coś poczarować z tym i się dowiedzieć co źle robię. Quote
Ziutka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='sonia&me']w takim razie póki co będe wysylac Tobie do zmniejszenia i w między czasie spróbuję coś poczarować z tym i się dowiedzieć co źle robię. To ślij do mnie i będę odsyłać : sandraadopcje@gmail.com Quote
sonia&me Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Wysłałam trzy fotki;) Dzisiaj Pati probowała zjeść telefon,udało jej się pożreć za to wiklinowy koszyczek w którym były orzechy(?:lol:),packe na muchy:evil_lol:,kawałek moich spodni,chciała zjeść moją rękę ale jej to wyperswadowałam:p,i z miejskich śmietników wytargała jakąś szmate ktora chyba kiedyś była..majtkami:roll: na szczęścnie zdazyłam nauczyć Pati komędy "nie!";) ogólnie Patison pcha do swojego ślicznego ryjka wszystko co się zmieści:diabloti: Quote
Ziutka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 sonia&me napisał(a):Wysłałam trzy fotki;) Zaraz wejde na maila :cool3: Quote
elmira Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ziutka napisał(a):Zaraz wejde na maila :cool3: Wchodź, wchodź iw stawiaj fotki. A Patuchna ma urozmaicone menu ;) Quote
Recommended Posts