sonia&me Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Zdecydowanie:lol: Tylko jak ona to i te drzwi napoczeła ze tak powiem?:evil_lol: No bo one sa gładkie,to od czegoś trza zacząć zeby zrobić taka dziurę:-o Dzielna dziewczynka:lol: nie wspomnę już o pożartej smyczy,obroży którą ma na sobie:crazyeye::evil_lol: i pewnie coś jeszcze zaraz znajde:evil_lol: Aha próbowała zjeść opakowanie od aparatu.Ale i tak ją kocham:loveu: Quote
Ziutka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 sonia&me napisał(a):Aha próbowała zjeść opakowanie od aparatu.Ale i tak ją kocham:loveu: Uważaj na telefon bo to też lubi :diabloti: zjadła telefon Beatce :evil_lol: Kurka a może jej kupić jakąś kość i będzie żarła :hmmmm: Quote
sonia&me Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Wiem dlatego jak widze że biegnie to chowam telefon:evil_lol: Kość dostała już i to nie raz,pożera bez problemu:diabloti: Raz jej kupiłam taką wielką ze Sonia jak dostała to nie mogła unieść:lol: i Sonia dostałą mniejszą a Pati tą.Dostała wieczorem a rano jak ją wypuszczałam to tylko okruszki na posłaniu zostały:evil_lol: Jedyne co to nie gryzie..gryzaków:mdrmed: Dostały nowe na okoliczność przybycia Pati i Sonia się bawi wszystkimi a Pati tylko chwyta,przebiegnie się pare kólek wokół ogrodu i wypluwa. Quote
Ziutka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Jesoooo a mama z tatą już widzieli drzwi ? :grab::siara: Quote
sonia&me Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ziutka napisał(a):Jesoooo a mama z tatą już widzieli drzwi ? :grab::siara: nie, jeszcze nie:help1::scared: Quote
Ziutka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 sonia&me napisał(a):nie, jeszcze nie:help1::scared: Upssss :look3: to ja jestem z Tobą :diabloti: trzymaj się :-o Quote
sonia&me Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ziutka napisał(a):Upssss :look3: to ja jestem z Tobą :diabloti: trzymaj się :-o Tylko czego tu się trzymać,drzwi na pewno nie:evil_lol: jakoś damy rade,nie mamy wyjścia,będę miała gadke że zawsze sprowadzam do domu zwierzęta które coś broją i tyle:lol: (bo to fakt,jeszcze nie miałam normalnego zwierzaka:evil_lol:) Quote
Lilek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 O kurczaczki żółciótkie.Ja to już na wszelki wypadek zaczęłam sie okopywać, jakby co.:scared:Matko, czy te psy muszą wyprawiać takie rzeczy?Muszą chyba, bo moje wariaty niektóre też czasem zajmuja się przebudową domu.Ostatnio trenują przedpokój.:placz: Quote
Lilek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Anka, fotki śliczne, ale co powiedzieli rodzice na wyczyn Pati?Aż się boję pytać. Quote
łolkiee Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 powiem tak było jej gorąco i zrobiła sobie klimę:evil_lol::evil_lol: Quote
sonia&me Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 I zabawa,przepraszam że takie majzgi ale uprzedzałam ze sie nie da w kadr złapać:lol: ale coś tam widać;) A mama się wystraszyła ze Pati zwiała i stwierdziła ze tata się ucieszy ze swoich drzwi:evil_lol: a tata:"A co tu się stało?" ja:"No Pati.." tata:"A to partyzantka!":lol: I powiedzieli że w związku z powyższym Pati tą noc spędza już wolno,tam gdzie będzie chciała.Po pierwsze nie tylko pogryzła wszystkie drzwi(okazało się ze wszystkie 3 w garażu) to jeszcze pod drzwiami podłogę podrapała i pazurki strasznie starła sobie i rodzice stwierdzili ze tak nie moze być a poza tym wygląda na to że jakby chciała to już by jej z nami nie było więc nic sie nie powinno stac.zgadzam się z nimi,teraz np jestem w domu a Patulec sobie śpi pod oknem.Musimy zaryzykowac a zresztą nawet nie byloby gdzie jej zamknąć bo garaż z wiadomych przyczyn odpada a w domu się rodzice nie zgodzili też z wiadomych przyczyn(boją się takiej rozróby tez w domu).Zreszta już dzisiaj spała też na posłaniu w garażu, sama weszła więc wie gdzie sie śpi. Quote
sonia&me Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Na ostatnie trzeba kliknąć bo nie ten link skopiowałam ale już mi się nie chce zmieniać.No klima jak nie wiem:evil_lol: Quote
Lilek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Hej, Ania, odezwij się.Martwię się, czy rodzice bardzo się wkurzyli? Proszę, napisz chos pare słówek.:shake: Quote
sonia&me Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Lilek napisał(a):Hej, Ania, odezwij się.Martwię się, czy rodzice bardzo się wkurzyli? Proszę, napisz chos pare słówek.:shake: No przecie napisałam;) posty wyżej Quote
Lilek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Sorry za głupoty, bo napisałaś, ale dogo mi trochę świrkuje i jak już kliknęłam "odpowiedz", to dopiero wlażły twoje posty i super fotki.Ale dziewczyny hulają.Ufff, jak to dobrze, że nikt nie utłukł Pati za popisy.A to wariat!:shake: Quote
sonia&me Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Jeśli już to by mnie utłukli,bo mnie sie za zwierzaki dostaje zawsze:lol: no chulaja jak głupie..to sa jeszcze fotki jak troche zwolniły:evil_lol: ogólnie to popelina jak nie wiem,a jakie dźwięki przy tym:evil_lol: Martwię się tą noca,nie wiem czy Pati pójdzie się schować na noc..A jakby padało?:nerwy: Teraz wchodzi i wychodzi w garażu(ma otwarte drzwi tak ze się nie zamkną) bo je ale się boi że ktoś ją zamknie.Czyli wie ze tam jest żarcie ale czy pójdzie spać?:shake: Ilez to nerwów..Ale ile radości:loveu:Dzisiaj byłyśmy znowy na spacerku,dłuższym ale nadal króciutko.Bardzo ładnie się zachowywała,wąchała sobie wszystko ale ogólnie szła przyt nodze sama z siebie:-o Quote
Lilek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Oj, Anuś, nie rób takich wielkich oczu.Oprócz tego, że lubi pożerać drzwi:evil_lol:, to Patka jest całkiem mądra dziewczynka.A jak jej będzie kapać na nochal albo jej zimno będzie, to pewnie sama z siebie powędruje do garażu.A gdzie zamieszkuje teraz Sonia? Quote
sonia&me Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 No własnie nie chce do tego garażu zawędrować:shake: Ulewa przed chwilą była jak nie wiem i Pati po moich wielkich namowach weszła na chwile ale całyt czas stała w drzwiach i teraz znowu wyszła:shake: Już nie wiem co mam zrobić bo mokra jest i boję się że sie przeziębi.Obie panny mają do wyboru budy(każda swoją)i garaż(dwa posłania) Sonia woli w budzie i tam raczej wchodzi a Pati nie chce nigdzie:shake: Rozumiem że do budy nie chce ale do garażu:roll: Quote
elmira Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Po fotkach widac, że Pati dobrze sie bawi ;) Mam nadzieje, że Rodzice, a zwłaszcza Tata nie będzie wkurzony na pomysłowa Patusię. Ale i Sonieczka sie rozhulała. Super, ze dziewczyny tak sie zgodziły i sie nie gryza i tak pieknie bawią :) Quote
sonia&me Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 No nie przypuszczałam że ta moja starucha jeszcze umie sie tak bawić:lol: Sonia zdecydowanie dominuje,"tłumaczy" Pati czyja to zabawka,czy jedzenie ale nie było ani jednego mocnego starcia tylko sonia pokaże kły,Pati już odbiega;) Także super.Ja tez wszystko daję im na pół tak ze widzą że jedna i druga dostała to samo więc żadna nie jest faworyzowana.Dzisiaj byłam na pół godzinnym spacerku z pannami:razz: Nadal martwię się że jej zimno,już prawie wyschła ale mimo wszystko:shake: Do domu ani Pati nie myśli wchodzić nie wiem dlaczego ani rodzice nie pozwalają bo twierdzą że zrobi to samo z drzwiami(i nie tylko) w domu:diabloti: Quote
sonia&me Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 A co Wy na to żeby Pati dostała kubraczek:diabloti: Dzisiaj bawiłam się z nią w gonito:evil_lol: raz ona uciekała a raz ja ale ogon to jej nie opadał poniżej tyłeczka i ruszał się jak głupi:lol: Quote
Ziutka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 sonia&me napisał(a):A co Wy na to żeby Pati dostała kubraczek:diabloti: Ciekawe czy jej się spodoba kubraczek :evil_lol: Quote
sonia&me Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ziutka napisał(a):Ciekawe czy jej się spodoba kubraczek :evil_lol: A to to już nie ma wyjścia:evil_lol: Ale naprawde się boje że mi się przeziębi na tym dworze a na chama jej nie wepchnę bo 1 nie o to tu chodzi a 2 i tak nie ma jak zamknąc:lol: Quote
Ziutka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 sonia&me napisał(a):A to to już nie ma wyjścia:evil_lol: Ale naprawde się boje że mi się przeziębi na tym dworze a na chama jej nie wepchnę bo 1 nie o to tu chodzi a 2 i tak nie ma jak zamknąc:lol: To próbuj Anulka i czekamy na fotki :diabloti: Patki w kubraczku :loveu: Quote
Recommended Posts