Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dojechałam :mdleje: padam :mdleje:
Cioteczki Kochane prześpię się troszkę i wieczorkiem wstawię zdjęcia :loveu:
Soniu...bardzo miło było poznać Ciebie i Twoją mamę :lol:

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Oj, Soniu, ja myślę, że ten Paciowy gnuszel szybko się połapie, kto to jest ten facet i przestanie się bać.Pewnie pomyślała, że znów przyjechał jakiś samochodem i chce ją zabrać.Ale Patisonek to mądrala i załapie szybko, kto jet kto.:cool3:

Posted

Ano teraz Pati zauważyła, że potrafi przegryźć smycz:roll: i boi się mojego taty strasznie,na mnie aż tak nie reaguje,ale dała się pogłaskać i troszkę się uspokoiła jak zobaczyła ze jest delikatny i jedzonko niesie.Ogólnie je z ręki,iść nie za bardzo chce,tylko pare razy sama wstała na przechadzkę jak się oddaliliśmy,i się nie wypróżniła ani razu więc mam nadzieję że w nocy;) Wołam Sonie zeby jej pokazała że wszystko ok ale Sonia sie czuje tak swobodnie ze Pati chyba nie nadąża:evil_lol::evil_lol:

Posted

Soniu, a może by spróbowac, zeby Twój Tata dawał jej jedzenie na razie(oczywiscie, jesli Tata będzie chciał;)). Pati pozbedzie sie strachu, bo bedzie kojarzyła go z czyms miłym :)

Co do wypróżniania, to sie nie martw. pieski w stresie ( zmiana miejsca, podróż, nowi ludzie) potrafia mieć "zastój";) i nie załatwiają się. Zareczam, że w końcu to nastapi:lol:

Posted

No właśnie dajemy oboje.Mnie już je z ręki od taty tylko chwyta i zastanawia się czy pogryźć czy nie i tak trzyma w policzku:lol: Ogólnie przez cały dzień nie tkneła z miski tylko właśnie z ręki bierze i z ziemi troche(jak tata rzucał zeby podeszła) zostawiłam jej teraz na noc w misce troche jeszcze.
Zapewne kiedyś nastąpi,ze stresu albo zastój albo upust:evil_lol::evil_lol:

Posted

Aniu kochana (a widzisz-wywiad działa-rozmawiałam przed chwilą z Luką.To zabawne, ale miałam podejrzenia, że tak własnie masz na imię i proszę, okazało sie to prawdą).Mam nadzieję, że czasem, dla odróżnienia od Soni, mogę tak na ciebie mówić.Skoro Patison paskuda przegryzł smycz, to co będzie nocką?Czy masz możliwość przymknięcia gadzinki na noc?Taki mały areszt prewencyjny:evil_lol::evil_lol:.A Elmirka ma rację.Zastój powoli ustąpi wraz ze stresem, a gdyby tata jedzonko do pysia podtykał, to z pewnością Patka przestanie sie go szybko bać.Myślę, że ona może to kojarzyć z krótkim pobytem w poprzednim domu, który miał być stały, a okazał się niestały. Zabierał ją wtedy, z tego co pamiętam, pan samochodem, a tata wrócił później i dlatego mogła się wystraszyć.Mam nadzieję, że to szybko się wygładzi.

Posted

Gdzina przymknięta:evil_lol: W garazu bo raz do domu jest o wiele dalej i zwyczajnie nie chciała iść,a dwa że chcemy dac jej jednak odespać ten dzisiejszy stres a tam będzie miałą spokój.Weszła troche obejrzała,przeszła się kilka kroków i mykneła na posłanie(Soni:evil_lol: ale ona dzisiaj w budzie śpi więc spoko) Oczywiście-w końcu mam już to imie to dlaczego by go nie używać:lol: A cóż jeszcze sie dowiedziałaś podczas wywyiadu?:cool3: Aż jestem ciekawa jak wrażenia z mojego domku:roll:

Posted

Słonko, dowiedziałam się samych dobrych rzeczy o tobie i mamie, bo tata był tym razem niewidzialny:diabloti:.Dowiedziałam się, jakie fajne masz podejście do psów (zresztą fakt, że ten dzikusek jadł ci dziś z łapki i zamknęłaś ją spokojnie, a ona dała chrapaka, świadczy o tym, że jest świetnie.)Domek bardzo się podobał i usłyszałam same dobre rzeczy.I tak sobie własnie podskakuję z uciechy:multi::multi::multi:.

Posted

Mój tata ma takie różne zdolności:evil_lol: Ciesze się w takim razie..naprawdę się staram jak mogę żeby psiule miały dobrze u mnie więc pozostaje mieć nadzieję że to docenią:diabloti: A a propo chrapaka to tak sobie patrzyłam jak śpi i ona sie tak fajnie zwija:loveu: ryjek na tylnich nogach:evil_lol::loveu::loveu: Sonia za klusiasta jest i się rozkłada na dwa metry z kolei:lol:

Posted

sonia&me napisał(a):
Nie no to to już sobie mogłas darować:roll:
:evil_lol::evil_lol: pozycja szokująca:lol:

E! Nie marudź;). Superaśne fotki.

Nie wiedziałam, że Sońka to taki kawał psa:crazyeye:

Posted

Ziutka napisał(a):
Luka...zmieniaj tytuł :cool3:

OO WŁAŚNIE!! Tak mi coś nie pasowało:evil_lol: A nie oddam:diabloti: Jak już Soni się spodobało to nie ma bata:evil_lol:

Posted

Oho,sunie zdaje się pomału się dogadują.Drżyj,Soniu-Aniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Masz rację, nie daj.Twoja ci ona i już.Ale czasami pogłaszcz ją od Lilka.:loveu:

Posted

Noc mineła ale dzień.. Spała w garażu,zjadła wypiła,załatwiła się (w garażu:evil_lol:) potem powolutku podchodziła do mnie na jedzonko no to wziełam na smycz i otworzyłam drzwi.Powoli powoli wychodziła, poznawała.Potem było spięcie bo sie tej smyczy wytraszyła to puściłam(i własnie jek to zrobić zeby jej nie przerażać ale żeby mieć pewnosć ze nie zwieje?:shake:)troche jeszcze potuptała,poznała cały ogród i znalazła ten kąt w którym wczoraj była i teraz(mam nadzieję..)leży śpi. Nie wiem po protu jak ją przekonać..bo daje do siebie podchodzić w sumie i sie głaskać i wszystko ale jednak cały czas się boję że zwieje:roll: Ogólnie wszystko ok tylko mam stresa o te ucieczki,a tak to wszystko w porządku,nawet nie zrobiła bałaganu w garażu;)

Posted

Właśnie.Dzisiaj nowy dzionek dla Ciebie i Soni i Pati. Co tam u was, dziewczynki, słychać????????Mam nadzieję, że wszyscy żywi i zdrowi?:diabloti: