Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Was wszystkie cioteczki!Na wstępie przepraszam,że sie tak długo nie odzywałam,wstyd mi strasznie:oops: ale miałam zatrzęsienie,ani chwili na komputer. sprawy z rekrutacją do liceum,opieka nad koniem(kulała ale już wszystko ok:) ) a między tym moje kochane psiaki które towarzyszą mi prawie zawsze i wszedzie już teraz:lol:Byłam na kilka dni na wsi wakacyjnie z sukami i spałyśmy w..namiocie:evil_lol: obie kluski troche sie rozpychają..:evil_lol:

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Już daję:cool3: Uprzedzam że zdjęć jest dużo-nie chce mi sie ich już przebierać a wydaje mi sie że wszystkie ciekawe:evil_lol: przedstawiaja kolejno jeszcze w domu,taplanie w stawku na ogrodzie,spacerek w lasku,później wyjazd na wieś,pobyt i powrót.miłego oglądania;)

Posted

Cześć, ale fajne zdjęcia.Ania, a przez co Patulec tak się przedziera z wywieszonym jęzorem?Ale śmieszna jest.Uściskaj ją ode mnie.Ale Sonię też i to po równo ma być i sprawiedliwie.:razz:.W jakiej teraz jesteś szkole?

Posted

Patucha biega jak sarna,kiedy sie zmęczy po prostu wywala jęcor do pasa i biegnie dalej:lol: zdjecia małe żeby sie bez problemów i szybko otwierały a poza tym większosć robiona telefonem bo go mam zawsze przy sobie;)I niestety przez to nieudalo mi sie uwiecznić jak Patucha śpi w namiocie z wywalonymi do góry łapkami i głowa na moim brzuchu:p za ciemno było a w telefonie lampy nie ma niestety/

Posted

Dostałam się do liceum ogólnokształcącego w Poznaniu do klasy o profilu biologiczno chemicznym z nastawieniem na późniejsze pójście do uniwersytetu przyrodniczego w poznaniu(będą zajęcia praktyczne itp)

Posted

I zasneło sie po wakacjach:p

I to koniec na dziś,jutro wstawię jeszcze fotki stajenno spacerowe ale musze je pościągać itp a już dziś nie mam siły.upał daje sie we znaki strasznie:roll:
aaaa!Lilek wybacz nie odpowiedziałam na pytanie-Patison przedzierał sie przez takie wysokie trawy między polami;)

Posted

Lilek dziękuję.Jakiego psiego złomu?Nie zrozumiałam chyba:oops: Czasem nie myślę:lol: ciąg dalszy fotek: stajenno-spacerowe.
P.S. Uwaga zdjęcia drastyczne:evil_lol:

Posted

No, psiego złomu, bo leżą potwory "zezłomowane" na trawce i brzuszki do słońca wypinają.A cóż to za psiowe biszkoptowe cudo z nimi szaleje? A te dwa konisie to co, oba Twoje?Ale masz fajnie, mała kobieto!:loveu:

Posted

Hahah to takie złomy!:evil_lol: Biszkoptowa i czarna to nasze małe przyjaciółki:cool3: ładnie sie cała czwórka dogadała i tak sobie chasamy razem z koleżankom.Konie akurat były na padoku,nie moje(ja mam "tylko" Maltę:p) siwa na przodzie to Iskra,swoją drogą niedługo bedzie nalezała do koleżanki od suk-przyjaciółek właśnie:lol: a ten kucyk obok to fiord-Narcyz, ulubieniec dzieci użyczający im swojego grzbietu do nauki jazdy.
edit:wstawiam zbliżenie czarnej Aldy bo słabo widać a też warta uwagi;)

Posted

Ja też chcę!!Biorę wszystkie i od razu.Kuca też.Kurczę, zawsze marzyłam o kucu. Czy Ty wiesz , moja kochana, że ja też kiedyś całkiem nieźle konno jeździłam?A teraz starsza pani ze mnie, to sobie moge tylko pomarzyć i popatrzeć,o!Ale i tak mi chociaż patrzenie i mizianie koników radość sprawia (mój znajomy ma tutaj śliczne koniki do miziania.Uwielbiają to!! I są superskie!!)A piesiole to są ho,ho! Fajnie, że się dziewczyny dogadały.:multi:

Posted

Lilek wiem wiem opowiadałaś już kiedyś,to też wstawiłam tę fotkę specjalnie:cool3:.Kucyki takie mamy w stadninie dwa-jeden juz uczy dzieciaki a drugi dopiero sam się uczy:lol: obydwa są przesłodkie,takie maleństwa.A ja tymi swoimi cieńkimi głosikami zarżeć próbują to już w ogóle wszyscy leżą i kwiczą:loveu: zresztą nie raz gadały tak sobie z moją Rudzizną która wielkością jest 3 w całej stadninie (z 60 koni będzie) wiec jak zarży to malutkie mogą sie schować:evil_lol:ale to je nie zraża zadziory są kochane a grzeczne że hoho!;)
łolkiee to Ty musisz na kucyka! z takiego maleństwa to noge przełożyć i już na ziemi stoisz hehe:lol: