sonia&me Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witamy:loveu: Pati dzisiaj pogoniła rowerzyste.. nigdy w swoim życiu nie widziałam jeszcze żeby ktoś tak szybko pedałował:evil_lol::evil_lol: co nie zmienia faktu ze to niedobrze ze Pati reaguje póki nic jej nie rozproszy,jak widzi psa albo kogoś na rowerze,zapomina o mnie i moim wołaniu i biegnie niczym wielbłąd:evil_lol: bestia jest taka szybka ze wszyscy myślą ze to jakiś potwor który chce ich zjeść i zwiewają a ona tylko chce zobaczyć co jest grane Quote
Lilek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Cześć, dziewczyny,ja też już jestem.No, ja nie mogę.U nas Patulec też nie przepadała za rowerzystami.Szczególnie nie trawiła Pana Zenia, któren to osobnik cechuje się wybitnym chuchem gorzelnianym i skrzypiącym wielce rowerem.Dostawała szału na jego widok.A poza tym babcia N. grała jej na nerwach, ale to nic dziwnego, bo nam też.Taka jędzowata osobniczka. I jej rower też skrzypi.Może temu gościowi też coś skrzypiało?:evil_lol::diabloti: Mimo wszystko uściskaj ode mnie obie dziewczyny.Okropnie polubiłam oglądanie Soni i Patki, jak razem buszują po krzaczorach. Quote
sonia&me Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Nie zauważyłam skrzypienia ale miał mrygająca lampkę:evil_lol: Jutro postaram się pamiętać zeby zrobić foty;) dzisiaj na spacerze Sońkę użądliła osa w łapkę :-( więc nie wiem czy będzie na spacerze Quote
Ziutka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 sonia&me napisał(a):Witamy:loveu: Pati dzisiaj pogoniła rowerzyste.. nigdy w swoim życiu nie widziałam jeszcze żeby ktoś tak szybko pedałował:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Lilek Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 :megagrin::megagrin::megagrin: O mamusiu!Patulec w szeleczkach!!Jaki śliczny!!! Ania, siodełko dokup i będziesz miała drugiego konika.:evil_lol: A przy okazji, jak tam Maltusia?Wymiziaj ją po chrapkach od Lilka.A Sonia to wyraźnie ochrania Patkę tym drągiem.O rany, ale fajnie wyglądają.Pozdrowionka dla całej czwóreczki wariatuńciów.Tzn.Patki, Soniusi, Maltusi i dla ciebie.I kłaniaj sie ode mnie rodzicom.Biedni, tyle muszą wytrzymać:diabloti:.A jak tam ze szczekaniem Patulca?Dalej obszczekuje całą rodzinę?Napisz coś, Anko jedna.:loveu: Quote
Ziutka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Piękne dziewczynki :loveu: coś wspaniałego patrzeć na te uśmiechnięte pycholki księżniczek :lol: Quote
sonia&me Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [FONT=Arial]Pati nadal szczeka,broi strasznie,sieje postrach na spacerach bo goni wszystko :evil_lol:próbujemy oduczyć właśnie.Ale ogólnie to jest super naprawde tak się ciesze ze mam te moje wspaniałe dziewczyny:loveu:Ale bierze od taty jedzonko i w ogóle jest śmielsza już. A jest i Maltuchna:p[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Na zawodach się było;)[/FONT] P.S. Co jest z dogo znowu?Nie mogłam się dostać:mad: Quote
elmira Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Super psiaki, super konik. A dogo jest cały czas ulepszane. No nie mów, że nie zauważyłaś ;) :D Quote
sonia&me Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Zauwazyłam ale mnie się nie podoba specjialnie:eviltong: Tak jakoś..:lol: Quote
łolkiee Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No to tezaz trzeba znienić sobie nazwę urzytkownika na Sonia, Pati& me Quote
sonia&me Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 łolkiee napisał(a):No to tezaz trzeba znienić sobie nazwę urzytkownika na Sonia, Pati& me Tak i jeszcze Malta:diabloti: Już gdzieś,chyba nawet na tym wątku była mowa ze się nie da zmienić bo ludzie piszą a nikt się zmianą nie zajmuje od dawna:roll: jak tak jest dalej to mam marne szanse Quote
sonia&me Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Pati dzisiaj już bez szemrania nauczyła się siadać:cool3: i daje łapki też ale to takie proste dla takiego rozumu że nie ma się czym chwalić:lol: zaraz wtawię filmik jak mi sie uda edit:nie wstawię dzisiaj bo jakaś chora jakość wyszła :/ jutro wstawię;) Quote
Ziutka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Zapraszamy do naszego kolejnego "znaleziska" http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-cmentarne-znalezisko-148683/#post13141447 Quote
łolkiee Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 sonia&me napisał(a):Tak i jeszcze Malta:diabloti: Już gdzieś,chyba nawet na tym wątku była mowa ze się nie da zmienić bo ludzie piszą a nikt się zmianą nie zajmuje od dawna:roll: jak tak jest dalej to mam marne szanse jest specjalny wątek pisze się tam i zmieniają... ja kiedyś byłam koteczek16... Quote
sonia&me Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 łolkiee napisał(a):jest specjalny wątek pisze się tam i zmieniają... ja kiedyś byłam koteczek16... No wiem ale właśnie na tym wątku od jakiegoś czasu sie przestali tym zajmować i ludzie piszą tam i nie ma żadnej reakcji Quote
łolkiee Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1206/sochaczew-czarny-kot-ka-szuka-domku-148759/#post13146259 Sory na offa Quote
sonia&me Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Witamy;) No niech będzie powiem-Pati nie zjada drzwi ale wymyśliła nową zabawę..kopanie dziur:diabloti: wieeeelkich jam,prócz tego obaliła płotek wokół ogródka mamy.Kiedy wychodzę do szkoły wyje przez godzine a potem wydostaje się z działki żeby mnie poszukać-rozwaliła płot raz a raz się podkopała.Fakt ze wychodzi tylko na chwilę,przechodzi przez ulice widzi że mnie nie ma i wraca do domu ale troche się martwię żeby jej się nic nie stało.Sonia chodziła za mna przez rok po trafieniu do nas i samo jej przeszlo mam nadzieje że Pati też.Ogólnie sie bestia rozbawiła,biega cieszy sie i swiruje:evil_lol: Quote
łolkiee Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='sonia&me']Witamy;) No niech będzie powiem-Pati nie zjada drzwi ale wymyśliła nową zabawę..kopanie dziur:diabloti: wieeeelkich jam,prócz tego obaliła płotek wokół ogródka mamy.Kiedy wychodzę do szkoły wyje przez godzine a potem wydostaje się z działki żeby mnie poszukać-rozwaliła płot raz a raz się podkopała.Fakt ze wychodzi tylko na chwilę,przechodzi przez ulice widzi że mnie nie ma i wraca do domu ale troche się martwię żeby jej się nic nie stało.Sonia chodziła za mna przez rok po trafieniu do nas i samo jej przeszlo mam nadzieje że Pati też.Ogólnie sie bestia rozbawiła,biega cieszy sie i swiruje:evil_lol:[/QUOTE] Swego czadu pamiętam że kiedyś mój ŚP Biały odprowadzał mnie do szkoły a potem grzecznie wracał do domu.... Quote
sonia&me Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No jak dostałam Sonie chodziłam do poprzedniej szkoły,miałam na tyle blisko że szłam pieszo i wtedy sonia wychodziła za mną i mnie odprowadzała ale nie wracała do domu tylko łaziła po wsi aż jej nie znalazłam.Do obecnej szkoły mam daleko i jade autobusem więc Pati idzie na przystanek który jest kilka kroków od mojego i jak mnie tam nie ma to wraca;) gorzej jak ide gdzieś dalej Quote
elmira Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Wesoła dziewczynka. Pewnie mama bardzo się cieszy? ;) Ania, uważaj na Pati, żeby nie wyłaziła. Ona jest duża, jeszcze kogoś przestraszy i ktos zrobi jej krzywdę. Quote
lilk_a Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Zapraszam na bazarek dla dwóch smutnych suczek , które nie radzą sobie w schroniskowej rzeczywistości, potrzebna im pomoc w zbiórce pieniędzy na domy tymczasowe ...zapraszamy http://www.dogomania.pl/forum/f99/swiateczny-dla-smutaskow-szurki-miszki-do-15-xi-godz-22-00-a-172332/ Quote
Recommended Posts