Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sonia&me napisał(a):
Witam wieczorową porą:lol: Cóż tam u cioteczek?:cool3:

Ty się Kochana nie pytaj co u nas tylko pisz co u Ciebie...

A u nas stara bida, psów przybywa...dzisiaj dog
http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-mamy-doga-146286/

W niedzielę sunia z lasu ze szczeniakiem
http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-julia-z-lasu-145900/?highlight=

Wcale do nas nie zaglądasz :mad:

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ziutka napisał(a):
Ty się Kochana nie pytaj co u nas tylko pisz co u Ciebie...

A u nas stara bida, psów przybywa...dzisiaj dog
http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-mamy-doga-146286/

W niedzielę sunia z lasu ze szczeniakiem
http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-julia-z-lasu-145900/?highlight=

Wcale do nas nie zaglądasz :mad:

Zaglądam,zaglądam tylko się nie odzywam bo brak słów:shake: Julie śledzę od początku wątku.A dog piękny:loveu: jak można nie chcieć takiej mordki:shake: u mnie w sumie nic ciekawego,nie miałam czasu za bardzo zrobić tego filmu bo jutro startuje w zawodach i troche przygotowań i tereningów było a na pola mam godzine drogi tam godzine sie dziewczyny zabawiają tam i powrót też godzina.Więc w niedzielę jak już będzie po wszystkim myknę i coś nagram:cool3: bo tak to chodziłam czesto ale na krótsze spacery i to przyswajanie do ludziów więc na chodzniczkach,w lesie i na flexi więc to nudy

Posted

sonia&me napisał(a):
Zaglądam,zaglądam tylko się nie odzywam bo brak słów:shake: Julie śledzę od początku wątku.A dog piękny:loveu:

No to masz szczęście :eviltong:

A jakieś foteczki Patisonka są ? :loveu: plosiemmmm :loveu: :oops:

Posted

No nie ma niesztety:oops: bo co tu robić jak nudy,ile można na ogrodzie robić i na spacerze na smyczy?:lol: jutro po zawodach jak się będę z nimi bawić to coś popstrykam(będą rozmazane znowu:diabloti:)

Posted

sonia&me napisał(a):
No nie ma niesztety:oops: bo co tu robić jak nudy,ile można na ogrodzie robić i na spacerze na smyczy?:lol:

Ja tam codziennie mogę oglądać :diabloti:

Posted

sonia&me napisał(a):
Zaraz jej każe przeczytać,może sobie weźmie do serca:evil_lol: w zasadzie to szczeka na wszystkich tylko nie na mnie,na kobiety też.Na mnie zdfarzy się jak np wyjdę z domu z zaskoczenia i zanim zobaczy kto to wtedy burczy a jak mnie zauważy to już radość;) w niedzielę wyciągne tatę na wspólny spacer i może wtedy zrozumie ze to też pan:cool3: a z nadmiarem chęci do głaskania to potrafi mnie zamęczyć:roll::evil_lol: zresztą nie ona jedna:diabloti: a pańcio(brat) nie taki mniejszy bo 2m:lol: zresztą na niego to akurat niech sobie szczeka bo go nie lubimy:p

Ania, to Wy, we trzy z psicami, to gang jesteście:diabloti:

Na Ciebie nie szczeka, boś Ty jej ukochana Pańcia :loveu:

Posted

Z wczorajszego spacerku:

Filmiku nie ma jeszcze bo chciałam dziś zrobić to sie rozpadało strasznie i uciekaliśmy:roll: Chciałam powiedziec że zdjęcia robił mój tata będąc z nami na spacerku wczoraj i dzisiaj:cool3:

Posted

Ania, słonko, czy ty jej coś na popęd dajesz, bo przecież aż jej tyłek do góry skacze przy bieganiu:evil_lol:.Rany Julek, ale wariatka.Jestem tak zadowolona, że Pati jest u Ciebie, że nie masz pojęcia, bo tutaj w tym ogromnym stadzie nigdy nie była tak radosna i rozbrykana.A jak układy PAtulca z TAtą?Przekonuje się do niego?Mam nadzieję, bo jak nie, to:mad:.I czy ja mam dobre wrażenie, że Sonia się rozbrykała też?Taki ma fajny, kochany pychol ta twoja Soniusia.:loveu:

Posted

Ona się sama napędza:evil_lol: a wariat to jest obskakuje mnie jak nie wiem:lol: z tatą lepiej,szczeka nadal na działce ale na spacerze w ogóle się nie boi.Sonia troche też się rozbrykała:p a pychol to unorany od ziemi miała i język tyż:diabloti:

Posted

Kurcze no:mad: co zrobić żeby foty szybciej się pokazywały?Wgrywam je,zmniejszam i wstawiam.Jak juz sie wczytają są ok ale wczytują się:shake: Wy też tak macie prawda?
A tu dzisiejsze:

Posted

Juhuu, hura, rymcymcym!Jakie fajne dwie dziewuchy! I jaka fajna Ania, co je po chaszczach prowadza!I jacy fajni Tata i Mama, że wytrzymują z takimi trzema babami.Kochani jesteście i już.A zdjęcia śliczne.Anuś, dziękuję za szczęsliwą PAti.Co tam moje pół hektara w porównaniu z Takimi Spacerkami.Sama bym smycz sobie na szyjkę założyła i poszła w las.:cool3:

Posted

Hah,panny jak widzą że niosę smycz od razu pchają się do furtki a tam to już tylko przepychanka,machające ogony i moje próby złapania żeby przez ulice przeprowadzić:roll::evil_lol: To ja dziękuję za Pati:loveu: Dzisiaj dziewuchy pogoniły kota:roll: zestresowałam sie troche bo Sonia wiem że z lasu nie wybiegnie ale nie wiedziałam jak Pati,a tu o dziwo zawołałam raz i..obie panny przy nodze czekające na nagrode:lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
Kurcze nadal mi tu ciężko do Was wejść :shake: zdjęcia są duże i nic a nic wątek mi się nie otwiera :shake: i dlatego mało co piszę :placz:

No właśnie kurcze no:shake: już nie wiem co robić bo zmniejszam foty,mnie się wątek otwiera długo ale po jakimś czasie zdjęcia pokazują się w tym zmniejszonym formacie.Nie wiem co jest nie tak.Może będę wstawiać jako linki?Będzie się gorzej oglądało ale przynajmniej da rade wejść:roll:

Posted

sonia&me napisał(a):
No właśnie kurcze no:shake: już nie wiem co robić bo zmniejszam foty,mnie się wątek otwiera długo ale po jakimś czasie zdjęcia pokazują się w tym zmniejszonym formacie.Nie wiem co jest nie tak.Może będę wstawiać jako linki?Będzie się gorzej oglądało ale przynajmniej da rade wejść:roll:

Aniu a jak klikniesz na zdjecia które wstawiasz (te co masz na kompie) prawym przyciskiem myszy i wybierasz właściwości to ile Ci pokazuje że zdjęcie ma kb???
Najlepiej jak ma 100/150kb

Posted

O jery więcej mają,dwa mega albo lepiej:lol: ale co ja moge że aparat takie robi:placz: zmniejszam je ale to jak widac nie wystarczy bo nadal się wczytują strasznie długo:shake: i u mnie później(jak się wczytają) są dobrej wielkości,nie wiem co źle robie:shake:

Posted

sonia&me napisał(a):
O jery więcej mają,dwa mega albo lepiej:lol: ale co ja moge że aparat takie robi:placz: zmniejszam je ale to jak widac nie wystarczy bo nadal się wczytują strasznie długo:shake: i u mnie później(jak się wczytają) są dobrej wielkości,nie wiem co źle robie:shake:

Kurka bo właśnie mi się na nich pokazuje, że mają ponad 2 mega...więc cholerka nie wiem co możesz źle robić skoro zmniejszasz :shake:
Aniu może ślij do mnie bo mod nas pogoni jak boni dydy :eek2: i bede zmniejszać i Ci odsyłać a Ty bedziesz wstawiać hmm ?

Posted

Ziutka napisał(a):
Kurka bo właśnie mi się na nich pokazuje, że mają ponad 2 mega...więc cholerka nie wiem co możesz źle robić skoro zmniejszasz :shake:
Aniu może ślij do mnie bo mod nas pogoni jak boni dydy :eek2: i bede zmniejszać i Ci odsyłać a Ty bedziesz wstawiać hmm ?

No ja już też nie wiem:shake: dobsz,jak byś była taka dobra:Rose: bo co dziwniejsze tylko za pierwszym razem,jak wstawiłam nowe foty to tak długo,później już są normalne u mnie:confused: w takim razie póki co będe wysylac Tobie do zmniejszenia i w między czasie spróbuję coś poczarować z tym i się dowiedzieć co źle robię.

Posted

Wysłałam trzy fotki;) Dzisiaj Pati probowała zjeść telefon,udało jej się pożreć za to wiklinowy koszyczek w którym były orzechy(?:lol:),packe na muchy:evil_lol:,kawałek moich spodni,chciała zjeść moją rękę ale jej to wyperswadowałam:p,i z miejskich śmietników wytargała jakąś szmate ktora chyba kiedyś była..majtkami:roll: na szczęścnie zdazyłam nauczyć Pati komędy "nie!";) ogólnie Patison pcha do swojego ślicznego ryjka wszystko co się zmieści:diabloti: