Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ok:cool3: Tylko najpierw musze wymyślec jakiś sensowny bo nie chce kaftanu jakiegoś:evil_lol: tylko sweterek po prostu.A rodzice to mnie chyba wywalą z domu:lol: Bo oni twierdzą ze psu wystarczy naturalna okrywa i sie nabijają ze mnie zawsze jak coś takiego wymyśle

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sonia&me napisał(a):
Ok:cool3: Tylko najpierw musze wymyślec jakiś sensowny bo nie chce kaftanu jakiegoś:evil_lol: tylko sweterek po prostu.A rodzice to mnie chyba wywalą z domu:lol: Bo oni twierdzą ze psu wystarczy naturalna okrywa i sie nabijają ze mnie zawsze jak coś takiego wymyśle

To powiedz rodzicom, że nie znają się na psiej modzie :evil_lol:

Posted

Heh:evil_lol: Ale nie chodzi tu o mode bo ja kicham na to jak będzie w tym wyglądała tylko zeby jej było ciepło:roll: bo siem martwie o nią,Sonia to co innego-ma futro takie że po wejściu do wody skóra nadal sucha:evil_lol: a Patunia to łysa przy niej:lol: Tata stwierdził że ona już sobie na drutach robi nowe futro zimowe i jak wymieni po linieniu to się zdziwie:evil_lol:

Posted

sonia&me napisał(a):
Tata stwierdził że ona już sobie na drutach robi nowe futro zimowe i jak wymieni po linieniu to się zdziwie:evil_lol:

Aaaa to i tata może ma racje :cool3:
A jak choinki? Nadal je lubi?:diabloti:

Posted

Nie wiem czy lubi ale nie wchodzi w nie:cool3: wczoraj w ogóle nie była i przed wczoraj chyba też ale nie pamiętam dokładnie..nawet jeśli to tylko na minute i zaraz z radością wybiegła:evil_lol:

Posted

No jest coraz lepiej.Ja mogę już do niej podchodzić i macha ogonem a nie ucieka,jednym słowem normalny pies:loveu: Problem w tym że wraz z odważnością w stosunku do ludzi zrobiła się też zbyt pewna siebie w stosunku do psów,zaczeła walczyć o swoje przez co Sonia dzisiaj nieźle oberwała.Niestety nie te zęby i nie ten wiek,troche się o nią martwie czy przejmie się tą porażką bo troche jest obolała i piszczała.Pati zdziwiło dlaczego nagle krzyknełam (żeby je rozdzdzielić)ale nie zmienila swojego stosunku do mnie.Mam nadzieje że to było jednorazowe,bo przecież już tak fajnie się bawiły,Sonia wczoraj pokazywała jej droge,jak Pati coś wąchała to Sonia stawała zeby na nią poczekać.A w zasadzie jak są same to nie walczą-przynajmniej ja nic nie słyszałam ani nie widziałam na psach,tylko wtedy kiedy są ze mną

Posted

elmira napisał(a):
Pati sie stawia? No, no:-o Ależ sie dziewczyna u Ciebie pewnie czuje.

Oj stawia się stawia:cool1: biedna Sonia..Ale cóż muszą sobie to wyjaśnić nic nie moge poradzić

Posted

Anusia, co muszą sobie dziewczyny wyjaśnić, to muszą, ale to Sonia jest pierwszą damą i Pati nie może jej podgryzać.Tak sobie myślę, że trzeba, żebyś przeprowadziła z nią poważną rozmowę i gdy tak się zachowa, wyraziła swoje niezadowolenie.W końcu ty jesteś szefem i Pati ma być grzeczna.I powiedz jej, że ciotka Lilek jest bardzo niezadowolona z jej zachowania.Tym bardziej, że Sonia tak slicznie ja przyjęła.Rozmawiaj z nią dużo i tłumacz przy próbach zdominowania Soni, że tak nie wolno.Rób to od razu i na bieżąco,bo inaczej łobuz paskudny ci wyrośnie.One są cwaniutkie, te psiory i Pati szybko pojmie, w czym rzecz.O rany, potwór jakiś z niej wyłazi.:shake:

Posted

Ano potwór:diabloti: Pati przegryzła Soni ucho sama wychodząc z tego bez żadnych obrażeń.Ale już sytuacja opanowana z obiema poważna rozmowa przeprowadzona.Ogólnie tylko raz miały taką sytuację groźną-tak to kilka warknięć i jest spokój.Poradzimy sobie jesteśmy silne dziewczyny:lol: Patison dostał nowa-całą obroże:evil_lol: i teraz spacerki są jeszcze lepsze:p Ogólnie niunia cały czas na wszystkich szczeka:cool1: i nie mogę dojść dlaczego na wszystkich tylko nie na mnie:lol:

Posted

Mam zdjęcia nowe-z dzisiejszego spacerku:cool3: z góry przepraszam za jakość ale foty robione w ruchu, bo Pati to straszna wiercipięta, i jeszcze telefonem komórkowym:roll: wstawiam wszystkie zdjęcia które udało mi się zrobić,także bywa że którys z psów "jest obciety"

Posted

I tu zmęczona po spacerku na usyfionym kocyku bo wczesniej patyk obrabiała na nim:evil_lol: Tak Pati dzisiaj eksperymentalnie była spuszczona,na polu jak widac gdzie miałam pewność ze nie będzie ludzi a nawet jakby się pojawił cudem(ale jeszcze nigdy żadnego tam nie widziałam a chodzę z Sonią od kąd ją mam) to bym go widziała z daleka i zdążyła złapać małą.Pati przychodzi na zawołanie,obie dziewychy przybiegają dzikim galopem na "chodźcie dziewuchy do pańci!":lol:

Posted

elmira napisał(a):
No super sie dziewczyna sprawuje na spacerach. I to bez smyczy :)

Niezły kluseczek sie robi z Pati;)

Jaki kluseczek?Chudzina taka:evil_lol: naprawde jest troche za chuda-niewiele ale kości jej wystają na udach i kręgosłup troche.Ja się skłaniam bardziej ku temu zeby mięśni nabrała a nie tłuszczu

Posted

sonia&me napisał(a):
Jaki kluseczek?Chudzina taka:evil_lol: naprawde jest troche za chyda-niewiele ale kości jej wystają na udach i kręgosłup troche.Ja się skłaniam bardziej ku temu zeby mięśni nabrała a nie tłuszczu

No dobrze, niech Ci bedzie;)

Ładnie suńki wygladają :)

Posted

No:lol: Takie moje dwie pierdołki:loveu::loveu: Ale jak idą na smyczy (ćwiczę czasem tak ze mam obie na niej żeby nauczyć na przyszłość jak będziemy chodzić też w cywilizacje:lol: )to się przepychają bo przy nodze każda chce bliżej mnie:evil_lol:

Posted

Aniu dawaj mi codziennie taką dawkę zdjęć dziewczynek - coś pięknego :lol:
A na jednym ze zdjęć to widzę, że Pati galopuje nawet :evil_lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
Aniu dawaj mi codziennie taką dawkę zdjęć dziewczynek - coś pięknego :lol:
A na jednym ze zdjęć to widzę, że Pati galopuje nawet :evil_lol:

Ło jery! ona prawie cały czas tak śmigała po tych polach,a kurzawa za nią taka jakby to cały tabun koni:lol: tylko jak zwalniała się udawało wyraźne w miare foty zrobić

Posted

sonia&me napisał(a):
Ło jery! ona prawie cały czas tak śmigała po tych polach,a kurzawa za nią taka jakby to cały tabun koni:lol:

Pięknie to musiało wyglądać :loveu:

Posted

sonia&me napisał(a):
Ano:lol: Chciałabym zrobić filmik tego biegu własnie i jak się dziwucha cieszy ale nie umiem wstawić:-(

A nie dasz rady go wgrać na youtube?
Tak jak każdy na dogo robi? A potem wstawić link na wątek i gotowe ;)