Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdecydowanie:lol: Tylko jak ona to i te drzwi napoczeła ze tak powiem?:evil_lol: No bo one sa gładkie,to od czegoś trza zacząć zeby zrobić taka dziurę:-o Dzielna dziewczynka:lol: nie wspomnę już o pożartej smyczy,obroży którą ma na sobie:crazyeye::evil_lol: i pewnie coś jeszcze zaraz znajde:evil_lol: Aha próbowała zjeść opakowanie od aparatu.Ale i tak ją kocham:loveu:

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sonia&me napisał(a):
Aha próbowała zjeść opakowanie od aparatu.Ale i tak ją kocham:loveu:

Uważaj na telefon bo to też lubi :diabloti: zjadła telefon Beatce :evil_lol:
Kurka a może jej kupić jakąś kość i będzie żarła :hmmmm:

Posted

Wiem dlatego jak widze że biegnie to chowam telefon:evil_lol: Kość dostała już i to nie raz,pożera bez problemu:diabloti: Raz jej kupiłam taką wielką ze Sonia jak dostała to nie mogła unieść:lol: i Sonia dostałą mniejszą a Pati tą.Dostała wieczorem a rano jak ją wypuszczałam to tylko okruszki na posłaniu zostały:evil_lol: Jedyne co to nie gryzie..gryzaków:mdrmed: Dostały nowe na okoliczność przybycia Pati i Sonia się bawi wszystkimi a Pati tylko chwyta,przebiegnie się pare kólek wokół ogrodu i wypluwa.

Posted

Ziutka napisał(a):
Upssss :look3: to ja jestem z Tobą :diabloti: trzymaj się :-o

Tylko czego tu się trzymać,drzwi na pewno nie:evil_lol: jakoś damy rade,nie mamy wyjścia,będę miała gadke że zawsze sprowadzam do domu zwierzęta które coś broją i tyle:lol: (bo to fakt,jeszcze nie miałam normalnego zwierzaka:evil_lol:)

Posted

O kurczaczki żółciótkie.Ja to już na wszelki wypadek zaczęłam sie okopywać, jakby co.:scared:Matko, czy te psy muszą wyprawiać takie rzeczy?Muszą chyba, bo moje wariaty niektóre też czasem zajmuja się przebudową domu.Ostatnio trenują przedpokój.:placz:

Posted

I zabawa,przepraszam że takie majzgi ale uprzedzałam ze sie nie da w kadr złapać:lol: ale coś tam widać;)

A mama się wystraszyła ze Pati zwiała i stwierdziła ze tata się ucieszy ze swoich drzwi:evil_lol: a tata:"A co tu się stało?"
ja:"No Pati.."
tata:"A to partyzantka!":lol:
I powiedzieli że w związku z powyższym Pati tą noc spędza już wolno,tam gdzie będzie chciała.Po pierwsze nie tylko pogryzła wszystkie drzwi(okazało się ze wszystkie 3 w garażu) to jeszcze pod drzwiami podłogę podrapała i pazurki strasznie starła sobie i rodzice stwierdzili ze tak nie moze być a poza tym wygląda na to że jakby chciała to już by jej z nami nie było więc nic sie nie powinno stac.zgadzam się z nimi,teraz np jestem w domu a Patulec sobie śpi pod oknem.Musimy zaryzykowac a zresztą nawet nie byloby gdzie jej zamknąć bo garaż z wiadomych przyczyn odpada a w domu się rodzice nie zgodzili też z wiadomych przyczyn(boją się takiej rozróby tez w domu).Zreszta już dzisiaj spała też na posłaniu w garażu, sama weszła więc wie gdzie sie śpi.

Posted

Sorry za głupoty, bo napisałaś, ale dogo mi trochę świrkuje i jak już kliknęłam "odpowiedz", to dopiero wlażły twoje posty i super fotki.Ale dziewczyny hulają.Ufff, jak to dobrze, że nikt nie utłukł Pati za popisy.A to wariat!:shake:

Posted

Jeśli już to by mnie utłukli,bo mnie sie za zwierzaki dostaje zawsze:lol: no chulaja jak głupie..to sa jeszcze fotki jak troche zwolniły:evil_lol: ogólnie to popelina jak nie wiem,a jakie dźwięki przy tym:evil_lol: Martwię się tą noca,nie wiem czy Pati pójdzie się schować na noc..A jakby padało?:nerwy: Teraz wchodzi i wychodzi w garażu(ma otwarte drzwi tak ze się nie zamkną) bo je ale się boi że ktoś ją zamknie.Czyli wie ze tam jest żarcie ale czy pójdzie spać?:shake: Ilez to nerwów..Ale ile radości:loveu:Dzisiaj byłyśmy znowy na spacerku,dłuższym ale nadal króciutko.Bardzo ładnie się zachowywała,wąchała sobie wszystko ale ogólnie szła przyt nodze sama z siebie:-o

Posted

Oj, Anuś, nie rób takich wielkich oczu.Oprócz tego, że lubi pożerać drzwi:evil_lol:, to Patka jest całkiem mądra dziewczynka.A jak jej będzie kapać na nochal albo jej zimno będzie, to pewnie sama z siebie powędruje do garażu.A gdzie zamieszkuje teraz Sonia?

Posted

No własnie nie chce do tego garażu zawędrować:shake: Ulewa przed chwilą była jak nie wiem i Pati po moich wielkich namowach weszła na chwile ale całyt czas stała w drzwiach i teraz znowu wyszła:shake: Już nie wiem co mam zrobić bo mokra jest i boję się że sie przeziębi.Obie panny mają do wyboru budy(każda swoją)i garaż(dwa posłania) Sonia woli w budzie i tam raczej wchodzi a Pati nie chce nigdzie:shake: Rozumiem że do budy nie chce ale do garażu:roll:

Posted

Po fotkach widac, że Pati dobrze sie bawi ;) Mam nadzieje, że Rodzice, a zwłaszcza Tata nie będzie wkurzony na pomysłowa Patusię.

Ale i Sonieczka sie rozhulała. Super, ze dziewczyny tak sie zgodziły i sie nie gryza i tak pieknie bawią :)

Posted

No nie przypuszczałam że ta moja starucha jeszcze umie sie tak bawić:lol: Sonia zdecydowanie dominuje,"tłumaczy" Pati czyja to zabawka,czy jedzenie ale nie było ani jednego mocnego starcia tylko sonia pokaże kły,Pati już odbiega;) Także super.Ja tez wszystko daję im na pół tak ze widzą że jedna i druga dostała to samo więc żadna nie jest faworyzowana.Dzisiaj byłam na pół godzinnym spacerku z pannami:razz: Nadal martwię się że jej zimno,już prawie wyschła ale mimo wszystko:shake: Do domu ani Pati nie myśli wchodzić nie wiem dlaczego ani rodzice nie pozwalają bo twierdzą że zrobi to samo z drzwiami(i nie tylko) w domu:diabloti:

Posted

A co Wy na to żeby Pati dostała kubraczek:diabloti: Dzisiaj bawiłam się z nią w gonito:evil_lol: raz ona uciekała a raz ja ale ogon to jej nie opadał poniżej tyłeczka i ruszał się jak głupi:lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
Ciekawe czy jej się spodoba kubraczek :evil_lol:

A to to już nie ma wyjścia:evil_lol: Ale naprawde się boje że mi się przeziębi na tym dworze a na chama jej nie wepchnę bo 1 nie o to tu chodzi a 2 i tak nie ma jak zamknąc:lol:

Posted

sonia&me napisał(a):
A to to już nie ma wyjścia:evil_lol: Ale naprawde się boje że mi się przeziębi na tym dworze a na chama jej nie wepchnę bo 1 nie o to tu chodzi a 2 i tak nie ma jak zamknąc:lol:

To próbuj Anulka i czekamy na fotki :diabloti: Patki w kubraczku :loveu: