Ziutka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 sonia&me napisał(a):To ja dziękuję-za Pati:loveu: Kiedy ja nie mam zdjęć:oops: mam jeszcze troche leżących jedynie.Bo dzisiaj nie było kiedy robić:lol: Jak nie masz to musisz robić :diabloti: :evil_lol: :mad: :eviltong: A narazie dawaj nam leżące i jakie tam tylko masz :loveu: Quote
sonia&me Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No ale jak ona w choinkach?:lol: Koło budy sobie leżę Koło basenu który się suszył:lol: Quote
Ziutka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ahhh miód na serce te zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sonia&me Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ziutka napisał(a):Ahhh miód na serce te zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: A cóż sie z sercem dzieję że miodu potrzeba?:cool3: Nie mam więcej niestety,jutro nadrobię jak modelka będzie współpracować;) Quote
luka1 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 mało kłopotliwa psina - a przemieszcza się sama czy ją nosisz? Quote
sonia&me Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 luka1 napisał(a):mało kłopotliwa psina - a przemieszcza się sama czy ją nosisz? Wiadomo ze mało kłopotliwa,a dlaczegóż by miałą być kłopotliwa?;) Normalnie sama sobie chodzi.Rzecz wygląda tak że jak jestem z nią sama wszystko jest w porządku.Chodzi za mną,wącha sobie,bawi się,normalny pies.Kiedy zobaczy jakąś inną osobę(mama,tata,brat kto kolwiek)Pati ucieka. Ostatnio zwiała w choinki z których musiałam ją wynieść (było ciemno juz i nie mogłam czekać aż sama wyjdzie bo nie zostawię jej wtych choinkach na noc) dzisiaj z tatą sprzątaliśmy w garażu i sobie siedziała w kącie.Po jakiejś godzinie wyszła na dwór i patrzyła sobie na nas,to podeszła to odeszła.I super fajnie i zobaczyła moją mamę na balkonie(mama tez nie wiedziała ze Pati wyszła więc obie były zaskoczone:lol:) no to Pati w krzaki.Potem ja musiałam wyjść na chwile to zostawiłam ją tam z rodzicami,byli na dworze cały czas.I podobno wtedy wyszła i sobie patrzyła z bezpiecznej odległości.Jak wróciłam mój brat ze swoim psem przyjechał i wtedy wlazła na dobre w te choinki piekielne.I znowy musiałam ją zanieść bo ciemno już.Ale znowu się poręciłam po garażu i po chwili przyszła do mnie więc nie kojarzy tego noszenia jakoś źle;) Ogólnie wygląda to tak ze jak wie że ktoś jest w jej pobliżu i sama zbierze się na odwage to jest wszystko ok,w momęcie kiedy ktoś ją zaskoczy-nie ma psa.Także tylko zostało jej się przyzwyczaić do tego ze tu mieszkamy więc czasem wychodzimy niepostrzerzenie;) No to wyczerpujące sprawozdanie z dzisiejszego dnia:lol: Quote
luka1 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 dobrze że macie te choinki :evil_lol: Quote
sonia&me Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 luka1 napisał(a):dobrze że macie te choinki :evil_lol: Dobrze?Nienawidzę tych choinek:flop: Bo jak ona w nie wlezie to jej nie widać i ja się denerwuję żeby nie wyskoczyła.A poza tym jak ją już musze zanosić to jestem cała pokłuta i pająki mnie obłażą:angryy: :evil_lol::evil_lol: Quote
luka1 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 pająk tez stworzenie boże i obłazić musi :evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 luka1 napisał(a):pająk tez stworzenie boże i obłazić musi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sonia&me Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ale dlaczego mnie?:lol: A pająka tez mam hodowlanego :cool3: Zdzichu to pajączek który zamieszkuje nasz balkon.Przyczepil się chłopak w narożniku i sobie plecie.I każdy jak chce sie odstresować to idzie i sobie patrzy jak on pracuje.A wtrwały jest jak nie wiem:diabloti: Aha,zapomniałam powiedzieć że Patulec sika w garażu:roll: Tata się cieszy jak nie wiem:evil_lol::evil_lol: Quote
tomcug Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 A ja mam pajączka Heńka, tylko że w domu. W pokoju sobie plecie, na pewno wygląda to bardzo estetycznie, ale nie mam serca przeganiać chłopaka. ;) Quote
Ziutka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 sonia&me napisał(a):Aha,zapomniałam powiedzieć że Patulec sika w garażu:roll: Tata się cieszy jak nie wiem:evil_lol::evil_lol: Domyślam się :diabloti: Quote
sonia&me Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No nasz sam sobie wybrał balkon,ale to taki tłusty pająk wiec mu ciepło;) No i akurat jakby na złość wybrała sobie miejsce gdzie beton jest tylko,i nie da sie posprzątać tego bo w ten beton jakby wsiąka.Ale czego się nie robi:loveu: Quote
Ziutka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Sonia teraz musisz sobie zmienić nick na dogo na "sonia&pati&me" :eviltong: Quote
sonia&me Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ziutka napisał(a):Sonia teraz musisz sobie zmienić nick na dogo na "sonia&pati&me" :eviltong: :evil_lol: Tylko jak napisze do modów że zmieniam bo mi doszedł psiak to czy zechcą?:lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 sonia&me napisał(a)::evil_lol: Tylko jak napisze do modów że zmieniam bo mi doszedł psiak to czy zechcą?:lol::evil_lol: Zechcą : http://www.dogomania.pl/forum/f36/zmiana-nicku-nowe-134727/ Quote
tomcug Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ziutka napisał(a):Zechcą : http://www.dogomania.pl/forum/f36/zmiana-nicku-nowe-134727/ Ziutka, ludzie tam sobie piszą i piszą, proszą i proszą. Ale kogo to obchodzi, kto to w ogóle czyta? :crazyeye: Quote
sonia&me Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No właśnie,od dawna nikomu nie zmienili już.Ale z drugiej strony rozumiem no bo tyle osób tu pisze że chce sobie zmienić,że już nie mogą tego czytać:lol: Quote
Ziutka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 tomcug napisał(a):Ziutka, ludzie tam sobie piszą i piszą, proszą i proszą. Ale kogo to obchodzi, kto to w ogóle czyta? :crazyeye: No właśnie teraz tam weszłam i poczytałam... Napisałam tam, że chyba trzeba zamknąć wątek itd. Quote
sonia&me Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No i dobrze;) już dawno powinni zamknąc skoro i tak się nie zjmują tym Quote
Lilek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Hej, cześć, tylko was z oczu spuścić, a już wątek chcą zamykać.A ja skoąd będę wiedziała, że Pati już kocha całą rodzinę i sąsiada też?:mad: Quote
elmira Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Lilus, ale nie watek Pati! Na administracji dogo trochę wisi odłogiem :/ Quote
sonia&me Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Chodzi o wątek zmiany nicku, a nie Pati;) Bo tam ludzie piszą ze chcą zmienić a nikt o czerwca się tym nie zajmuje. Quote
Recommended Posts