Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sonia&me napisał(a):
To ja dziękuję-za Pati:loveu: Kiedy ja nie mam zdjęć:oops: mam jeszcze troche leżących jedynie.Bo dzisiaj nie było kiedy robić:lol:

Jak nie masz to musisz robić :diabloti: :evil_lol: :mad: :eviltong:
A narazie dawaj nam leżące i jakie tam tylko masz :loveu:

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ziutka napisał(a):
Ahhh miód na serce te zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu:

A cóż sie z sercem dzieję że miodu potrzeba?:cool3: Nie mam więcej niestety,jutro nadrobię jak modelka będzie współpracować;)

Posted

luka1 napisał(a):
mało kłopotliwa psina - a przemieszcza się sama czy ją nosisz?

Wiadomo ze mało kłopotliwa,a dlaczegóż by miałą być kłopotliwa?;) Normalnie sama sobie chodzi.Rzecz wygląda tak że jak jestem z nią sama wszystko jest w porządku.Chodzi za mną,wącha sobie,bawi się,normalny pies.Kiedy zobaczy jakąś inną osobę(mama,tata,brat kto kolwiek)Pati ucieka. Ostatnio zwiała w choinki z których musiałam ją wynieść (było ciemno juz i nie mogłam czekać aż sama wyjdzie bo nie zostawię jej wtych choinkach na noc) dzisiaj z tatą sprzątaliśmy w garażu i sobie siedziała w kącie.Po jakiejś godzinie wyszła na dwór i patrzyła sobie na nas,to podeszła to odeszła.I super fajnie i zobaczyła moją mamę na balkonie(mama tez nie wiedziała ze Pati wyszła więc obie były zaskoczone:lol:) no to Pati w krzaki.Potem ja musiałam wyjść na chwile to zostawiłam ją tam z rodzicami,byli na dworze cały czas.I podobno wtedy wyszła i sobie patrzyła z bezpiecznej odległości.Jak wróciłam mój brat ze swoim psem przyjechał i wtedy wlazła na dobre w te choinki piekielne.I znowy musiałam ją zanieść bo ciemno już.Ale znowu się poręciłam po garażu i po chwili przyszła do mnie więc nie kojarzy tego noszenia jakoś źle;) Ogólnie wygląda to tak ze jak wie że ktoś jest w jej pobliżu i sama zbierze się na odwage to jest wszystko ok,w momęcie kiedy ktoś ją zaskoczy-nie ma psa.Także tylko zostało jej się przyzwyczaić do tego ze tu mieszkamy więc czasem wychodzimy niepostrzerzenie;) No to wyczerpujące sprawozdanie z dzisiejszego dnia:lol:

Posted

luka1 napisał(a):
dobrze że macie te choinki :evil_lol:

Dobrze?Nienawidzę tych choinek:flop: Bo jak ona w nie wlezie to jej nie widać i ja się denerwuję żeby nie wyskoczyła.A poza tym jak ją już musze zanosić to jestem cała pokłuta i pająki mnie obłażą:angryy:
:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ale dlaczego mnie?:lol: A pająka tez mam hodowlanego :cool3: Zdzichu to pajączek który zamieszkuje nasz balkon.Przyczepil się chłopak w narożniku i sobie plecie.I każdy jak chce sie odstresować to idzie i sobie patrzy jak on pracuje.A wtrwały jest jak nie wiem:diabloti: Aha,zapomniałam powiedzieć że Patulec sika w garażu:roll: Tata się cieszy jak nie wiem:evil_lol::evil_lol:

Posted

sonia&me napisał(a):
Aha,zapomniałam powiedzieć że Patulec sika w garażu:roll: Tata się cieszy jak nie wiem:evil_lol::evil_lol:

Domyślam się :diabloti:

Posted

No nasz sam sobie wybrał balkon,ale to taki tłusty pająk wiec mu ciepło;) No i akurat jakby na złość wybrała sobie miejsce gdzie beton jest tylko,i nie da sie posprzątać tego bo w ten beton jakby wsiąka.Ale czego się nie robi:loveu:

Posted

Ziutka napisał(a):
Sonia teraz musisz sobie zmienić nick na dogo na "sonia&pati&me" :eviltong:

:evil_lol: Tylko jak napisze do modów że zmieniam bo mi doszedł psiak to czy zechcą?:lol::evil_lol:

Posted

tomcug napisał(a):
Ziutka, ludzie tam sobie piszą i piszą, proszą i proszą. Ale kogo to obchodzi, kto to w ogóle czyta? :crazyeye:

No właśnie teraz tam weszłam i poczytałam...
Napisałam tam, że chyba trzeba zamknąć wątek itd.

Posted

Hej, cześć, tylko was z oczu spuścić, a już wątek chcą zamykać.A ja skoąd będę wiedziała, że Pati już kocha całą rodzinę i sąsiada też?:mad: