Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Poprosze WSZYSTKIE informacje na temat Pati:cool3: Jak mam namówić rodziców to muszą wszystko wiedzieć a ja dla mnie ważne jest jak najwięcej info bo mam już suke i musza się dogadać:roll: Dlaczego ci ludzie ją oddali?

Posted

sonia&me napisał(a):
Poprosze WSZYSTKIE informacje na temat Pati:cool3: Jak mam namówić rodziców to muszą wszystko wiedzieć a ja dla mnie ważne jest jak najwięcej info bo mam już suke i musza się dogadać:roll: Dlaczego ci ludzie ją oddali?

Luka wsio napisze jak będzie miała chwilkę bo miała kontakt telefoniczny z tym domkiem :roll:

Posted

No to mi się teraz ładnie meldowac:mad: :evil_lol: tak więc ja myślałam że to przedział wagowy 40-50 bo na taki wygląda.Widac ze jest smukła ale bez przesady:evil_lol:

Posted

sonia&me napisał(a):
No to mi się teraz ładnie meldowac:mad: :evil_lol: tak więc ja myślałam że to przedział wagowy 40-50 bo na taki wygląda.Widac ze jest smukła ale bez przesady:evil_lol:

SIĘ MELDUJĘ :eviltong:

Mi też się zdaje, że to ten przedział wiekowy :evil_lol:

Posted

Wiekowy?:evil_lol::evil_lol: a jak z tym futerkiem?:cool3:Kanapowiec czy da rade w kocyku?:razz:i co tu jeszcze..ahh przez płot umie przechodzić?:evil_lol::evil_lol: bo moja sucz umie i na poczatku jak u mnie była to zwiewała strasznie ale zawsze wracała do domu a potem zupełnie jej przeszło. A ja się strasznie stresuję że coś sie jej stanie więc musze się przygotować:diabloti:

Posted

sonia&me napisał(a):
Wiekowy?:evil_lol::evil_lol:

Się rąbnęłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

sonia&me napisał(a):
a jak z tym futerkiem?:cool3:Kanapowiec czy da rade w kocyku?:razz:i co tu jeszcze..ahh przez płot umie przechodzić?:evil_lol::evil_lol: bo moja sucz umie i na poczatku jak u mnie była to zwiewała strasznie ale zawsze wracała do domu a potem zupełnie jej przeszło. A ja się strasznie stresuję że coś sie jej stanie więc musze się przygotować:diabloti:

JejQ nie mam pojęcia :roll:
A może dać Ci numer Beaty to zadzwonisz do niej i się dowiesz wszystkiego czego będziesz chciała :cool3:

Posted

:evil_lol:To kto wie?:lol: jeśli możesz dać to chyba będzie wyjście;) tylko jakby ktoś mógł uprzedzić że zadzwonię bo ja nigdy nie miałam przyjemności z p.Beatą:cool3:
A cóż jeszcze za info masz o naszej Patusi?:cool3: Mów co wiesz:diabloti: Ze wszystkimi trza pogadać;) A jak już tu jesteś..:evil_lol:

Posted

sonia&me napisał(a):
:evil_lol:To kto wie?:lol: jeśli możesz dać to chyba będzie wyjście;) tylko jakby ktoś mógł uprzedzić że zadzwonię bo ja nigdy nie miałam przyjemności z p.Beatą:cool3:
A cóż jeszcze za info masz o naszej Patusi?:cool3: Mów co wiesz:diabloti: Ze wszystkimi trza pogadać;) A jak już tu jesteś..:evil_lol:

No właśnie już nic kurde nie wiem :placz:
Uprzedzę Beatę że będziesz dzwonić...

Telefon wysyłam Ci na PW :lol:

Posted

sonia&me napisał(a):
Nie płacz będzie dobrze:evil_lol: oki to ja jutro jakoś jak znajdę chwile zadzwonię;)

Dzwoń Kochana...dzwoń :cool3:

A ja tymczasem spadam do wanny i wracam za niedługo :diabloti:

Posted

Piknie:multi: Zaraz ja idę do wanny:lol: ale spokojnie nie na długo bo ja już w sumie wykąpana;) jak cos się jeszcze przypomni to dawaj:evil_lol: a właśnie!dlaczego tamci państwo ją oddali?

Posted

sonia&me napisał(a):
a właśnie!dlaczego tamci państwo ją oddali?

A to już wsio Ci powie Beatka bo ja tak naprawdę nie wiem o co chodziło...było dobrze a potem tel. od Beaty, że jedzie po Pati :roll:

Posted

Mhm czyli pewnie jakiś głupi powód.. no dobrze zadzwonię to siem dowiem;) tylko powiedz że ja narazie po info-nie ma pewności że ją wezmę bo musze rodziców jeszcze przekonac a przyznam ze sama sie troche boje jak to bedzie..czy dam rade..:roll:

Posted

Sonia, Pati to mądra bestja, ale boi sie ludzi - szczególnie nowych. Pan, który wziął Patke przestraszył sie tego, co nagadała mu psycholog, która ja oglądała. Jak można wyrazić opinię o psie, którego sie widzi z daleka, którego nie można dogonić, którego sie dłużej nie poobserwuje. Psycholog nakazała Panu zamknąć drzwi domu, nie wypuszczać Pati na dwór bez smyczy i zero kontaktów z innymi psami. Pan ma pracę w domu i nie wyobraża sobie by zamknąć przed psami drzwi i ganiać się z Pati po domu. Poza tym bał sie że jak otworzy bramę - automatyczną - to pies czmychnie i coś mu sie stanie. I choć wiele razy otwierał bramę, a Pati się tylko gapiła to stanowiło to dla niego problem. W końcu Pan się poddał.
Pati na prawdę będzie cudownym psem tylko trzeba jej kilu dni na poznanie sytuacji w jakiej się znajdzie. To bardzo przyludzki pies ale musi ludzi poznać i się przekonać osobiście że nic jej nie grozi z ich strony. No i nic na siłę - ona sama musi zaakceptować dom. Wskazane by dom wychodził jej na przeciw, ale nie zmuszał jej do czegokolwiek.

Posted

Ja też mam brame automatyczną:roll: I właśnie boję się ucieczek bo z mojej działki to nie będzie trudne akurat..A co do kontaktów z psami to miała by kontakt z Sonią cały czas. Przyznam ze strasznie się boję.. Bo Sonia odkąd tu jest była królową:evil_lol: Bywały u nas różne psy i była ok w stosunku do nich,była zazrdosna ale nie jest agresywna(poza incydentem obrony miski przed psem który nie chciał zrozumieć że to jej miska:diabloti:) Rodzice w sumie udobruchani,ale boję się..Zadzwonie jeszcze do p.Beaty jak znajdę dłuższą chwilke i zobaczymy

Posted

Właśnie skończyłam rozmawiać z p.Beatą:p Ogólnie przemiła osoba i naprawde miło się gadało:cool3: Dowiedziałam się wszystkiego chyba czego chciałam,aż mi się kasa na koncie skończyła:evil_lol: No i..bardzo mnie ten telefon zachęcił..muszę jeszcze wszystko na spokojnie przemyśleć,bo na pomoc w podjęciu decyzji ze strony rodziców nie mam co liczyć:roll: ale ogólnie bardzo pozytywnie..Jedyna rzecz jaka mnie troche nurtuje to to że zaczyna sie rok szkolny i nie będzie mnie w domu kilka godzin dziennie a będę musiała zdobyć jej zaufanie przecież..