Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wilczanda']
I odpoczynek...

jaki on piękny:loveu: oddaj mi go Nuka będzie miała towarzysza do zabaw :loveu: co ty na to? :razz: :evil_lol:

Posted

Alba, witamy.:multi: Postaram się wystawić jakieś nowe fotki w weekend, bo mi czasu niestety brakuje, żeby se do zdjęć usiąść.:oops: Ale za to teraz już w większości będą lustrzanką...:cool3:

Posted

wilczanda napisał(a):
Alba, witamy.:multi: Postaram się wystawić jakieś nowe fotki w weekend, bo mi czasu niestety brakuje, żeby se do zdjęć usiąść.:oops: Ale za to teraz już w większości będą lustrzanką...:cool3:

Wow to czekamy na ciekawe ujęcia:evil_lol:

Posted

sunshine napisał(a):
Wow to czekamy na ciekawe ujęcia:evil_lol:

To postaram się dzisiaj wystawić, ale na tate muszę poczekać, bo jeszcze nigdy sama nie robiłam zrzucałam na komp. zdjęć z tego aparatu, a i obróbka w czym innym bedzie, więc nie wiem ile mi to czasu zajmie.:oops:

Posted

wilczanda napisał(a):
To postaram się dzisiaj wystawić, ale na tate muszę poczekać, bo jeszcze nigdy sama nie robiłam zrzucałam na komp. zdjęć z tego aparatu, a i obróbka w czym innym bedzie, więc nie wiem ile mi to czasu zajmie.:oops:

I tak czkam:cool3:

Posted

wilczanda napisał(a):

To chyba jeszcze troche poczekamy :evil_lol:
Ale na fajne fotki warto poczekać. :cool3:

Posted

Jeju, sory, że tak zwlekam, ale ostatnio nie mam czasu zdjęć wystawiać.:oops: Będą na 100% w sobote.:oops: Muszę się usprawiedliwić, że nam nawalili zadania domowego w szkole ostatnio i nie mam jak siąść do kompa!:mad:

Posted

I wreszcie wstawię nowe zdjęcia! Jak już mówiłam, miałam mało czasu. Ale dość gadania, oto foty:

Najpierw Gackowe...:diabloti:

Czy już mówiłem, ze nie ma nic lepszego niż wygrzewanie się w promieniach słońca?:cool3:

...I Łowcowe

Ja też lubię spać,...

...ale nie lubię jak się stoi nade mną z tym czymś do zdjęć.:angryy::evil_lol:

I z Muchowca...

Gdzie są wszyscy?