wiska Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='wilczanda']Hmm... Szkolimy go pozytywnie, używamy oczywiście smaczków (czasem klikera). Łowca nie jest specjalnie nakręcony na zabawkę, poleci za piłką, ale tylko jak mu się chce. Chociaż znam suczkę wilczaka, która startowała w zawodach frysbi. Są różne wilczaki. Wejdź sobie na stronkę: Wolfdog.org :: World of Czechoslovakian Wolfdogs <- stronka o wilczakach CZw. Poczytaj, mozesz się zniechęcić.:diabloti::evil_lol: Bardzo dziekuje za odp i oczywiscie za link :multi: bede wpadac :cool3: Quote
asiunia Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='wilczanda']Nie, to nie mój!:diabloti: To suczka znajomej mojej mamy. Na spacerku trzeba było uważać, bo tak się cicho bawię, że tylko słychać "łubudu" jak biegną!:evil_lol: A potem jest zmęczony wilczak w domu!:cool3: wilk syty i owca cała:evil_lol: Quote
wilczanda Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='asiunia']wilk syty i owca cała:evil_lol: Nie, wilk syty i owca w ciąży!:evil_lol: Quote
asiunia Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='wilczanda']Nie, wilk syty i owca w ciąży!:evil_lol: a rodowód miała?:mad::evil_lol: Quote
wilczanda Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 asiunia napisał(a):a rodowód miała?:mad::evil_lol: Co, owca czy Astarte?:evil_lol: Quote
wilczanda Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 wiska napisał(a):Bardzo dziekuje za odp i oczywiscie za link :multi: bede wpadac :cool3: Wiska, nie ma za co. Żaden problem.;) Quote
asiunia Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 wilczanda napisał(a):Co, owca czy Astarte?:evil_lol: owca oczywiscie,ta co w ciazy z wilkiem była:eviltong: Quote
sunshine Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 hej hej hello:multi: Co słychać u Łowcy...jakieś fotki nowe ?:razz: Quote
ariss Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 czemu ja tu trafiłam dopiero teraz:roll: zostaje na dobre, licze na dużo zdjęć:razz: Quote
wilczanda Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Przepraszam, że tak długo fotek nie było, ale nie umiałam trafić, żeby mi Dogo działało.:oops: Zaraz postaram się jakieś wystawić. Quote
wilczanda Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Wystawię na wstępie zdjęcia robione przeze mnie, ale lustrzanką. Nie są najlepszej jakości, ponieważ to moje pierwsze samodzielne próby robienia zdjęć tym aparatem.:roll: Oto zdjęcia. A oto piesek mojej babci. Nazywa się Jack, ale mówimy na niego Dżekobi.:evil_lol: Mam nadzieję, że foty się podobały. Niedługo, jak Dogo będzie działać, wystawię zdjęcia z Muchowca.:diabloti: Quote
Czarnulka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 http://img141.imageshack.us/img141/8923/p8248274.jpg Ślicznie :loveu::loveu::loveu: A dogo przeciez działa ;pp Quote
wilczanda Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Czarnulka, ale ostatnio nie działało, przynajmniej mi. :p Może jutro, wystawię, w każdym razie postaram się.:loveu: Quote
wilczanda Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 A teraz obiecane zdjęcia z Muchowca! Robione są aparatem cyfrowym, tym co zwykle. Trochę starszej daty, ponieważ Dogo mi nie działało, ale teraz wszystko OK! Więc proszę... Co się tam porobiło?:mad: Lecę sprawdzić!:diabloti: Ale pięknie te kwiatki pachną! :loveu: I portrecik!:eviltong: Quote
stratoos Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Hej :hand: http://img503.imageshack.us/img503/1847/zabawywilczakw0701.jpg piękny portrecik :loveu: Quote
Ana04 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 http://img503.imageshack.us/img503/1847/zabawywilczakw0701.jpg Cudowne zdjęcie. :loveu: Quote
wilczanda Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Dzisiaj wstawię trochę zdjęć z wczoraj. (trzeba galerię pielęgnować, a co :evil_lol:). Ale najpierw jedno zdjęcie Gacusia, postaram się zrobić więcej, ale jak nie będzie spał, a trudno go uchwycić w innych sytuacjach.:lol: Ale do rzeczy... Głaszcz, głaszcz, może nawet fajną minkę zrobię, żebyś mogła na Dogo wystawić. Tylko że ja psem nie jestem.:shake: Przed ćwiczeniami... Gdzie moje stado?:mad: I z ćwiczeń z moją mamą.:diabloti: Dawaj smaka, wiem, że masz szynkę!:evil_lol: No, wracaj szybciej i daj mi tej szynki.:roll: Lubię smaczki z szynki!:diabloti: Zadaj mi coś jeszcze... Quote
Recommended Posts