Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczanda']Hmm... Szkolimy go pozytywnie, używamy oczywiście smaczków (czasem klikera). Łowca nie jest specjalnie nakręcony na zabawkę, poleci za piłką, ale tylko jak mu się chce. Chociaż znam suczkę wilczaka, która startowała w zawodach frysbi. Są różne wilczaki. Wejdź sobie na stronkę: Wolfdog.org :: World of Czechoslovakian Wolfdogs <- stronka o wilczakach CZw.
Poczytaj, mozesz się zniechęcić.:diabloti::evil_lol:
Bardzo dziekuje za odp i oczywiscie za link :multi:
bede wpadac :cool3:

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wilczanda']Nie, to nie mój!:diabloti: To suczka znajomej mojej mamy. Na spacerku trzeba było uważać, bo tak się cicho bawię, że tylko słychać "łubudu" jak biegną!:evil_lol: A potem jest zmęczony wilczak w domu!:cool3:
wilk syty i owca cała:evil_lol:

Posted

Wystawię na wstępie zdjęcia robione przeze mnie, ale lustrzanką. Nie są najlepszej jakości, ponieważ to moje pierwsze samodzielne próby robienia zdjęć tym aparatem.:roll: Oto zdjęcia.

A oto piesek mojej babci. Nazywa się Jack, ale mówimy na niego Dżekobi.:evil_lol:

Mam nadzieję, że foty się podobały. Niedługo, jak Dogo będzie działać, wystawię zdjęcia z Muchowca.:diabloti:

Posted

A teraz obiecane zdjęcia z Muchowca! Robione są aparatem cyfrowym, tym co zwykle. Trochę starszej daty, ponieważ Dogo mi nie działało, ale teraz wszystko OK! Więc proszę...

Co się tam porobiło?:mad:

Lecę sprawdzić!:diabloti:

Ale pięknie te kwiatki pachną! :loveu:

I portrecik!:eviltong:

Posted

Dzisiaj wstawię trochę zdjęć z wczoraj. (trzeba galerię pielęgnować, a co :evil_lol:). Ale najpierw jedno zdjęcie Gacusia, postaram się zrobić więcej, ale jak nie będzie spał, a trudno go uchwycić w innych sytuacjach.:lol: Ale do rzeczy...

Głaszcz, głaszcz, może nawet fajną minkę zrobię, żebyś mogła na Dogo wystawić. Tylko że ja psem nie jestem.:shake:

Przed ćwiczeniami...

Gdzie moje stado?:mad:

I z ćwiczeń z moją mamą.:diabloti:

Dawaj smaka, wiem, że masz szynkę!:evil_lol:

No, wracaj szybciej i daj mi tej szynki.:roll:

Lubię smaczki z szynki!:diabloti: Zadaj mi coś jeszcze...