Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarnulka napisał(a):
ładnie, widze ze teraz ty dostałas Łowcę ;) Tak!;D Mama sie zmęczyła to teraz Kolej na ciebie xD;]

To nie tak. ;) Po tych zawodach powiedziałam, że jeśli następnym razem Wilczanda zechce iść z nami (a póki co twierdzi, że zechce), to ja sobie muszę załatwić dodatkowy psi "napęd", którym się z nikim nie będę musiała dzielić przez całą trasę. :lol: Może ktoś pożyczy? :diabloti:

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunshine napisał(a):
Góra św. Anny brzmi kusząco:D ładnie tam jest?:)

Ja też mam napęd tylko dla siebie ::D i to znajacy komendy zaprzęgowe:evil_lol:

Byłam na Górze Św. Anny tylko raz jeszcze w czasach podstawówkowych, a więc baaaardzo daaaaawno :cool3: i jedyne co mi pozostało w pamięci, to takie mgliste skojarzenie, że podejście było baaaardzo męczące. :lol:
Ale z takim... napędem jak Twój, to bym się nie zastanawiała ani chwili. 8-)

Posted

Teraz zdjęcia już z następnego dnia, takie spacerkowe.

Ja z dyplomem i psem :evil_lol:

I włazimy na wysepkę :D

I zdjęcie, na którym wreszcie jest mój tata

Mój faworyt (wszystko to zdjęcia taty) :D

I to już koniec zdjęć z Przesieki :p

• 2 weeks later...
Posted

Hej!
Dawno mnie nie było, ale przyniosłam kilka fotek z ostatniego spaceru. Niewiele, bo pogoda była be :evil_lol:

Pan i władca- Łowca :evil_lol:

Co tam się wyrabia?

Dawaj!

I portrecik

Tymczasem to wszystko, ale już 26.06 jadę z rodzicami do miejscowości Swornegacie (evil_lol:) na obóz szkoleniowy z Łowcą ;). Będzie spływ kajakowy i chyba razem z psami :evil_lol:

Posted

[quote name='wilczanda'] już 26.06 jadę z rodzicami do miejscowości Swornegacie (evil_lol:) na obóz szkoleniowy z Łowcą ;). Będzie spływ kajakowy i chyba razem z psami :evil_lol:[/QUOTE]
Mała uwaga; to nie będzie wyjazd stricte szkoleniowy, raczej rekreacyjny z elementami szkolenia. ;)