Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz zdjęcia będą trochę inne...

A oto Mistrz Gacław, czyli innymi słowy Gacek :evil_lol:.Ten "mistrz" To wzięłam z tąd, że kot ma dziwne pomysły np.wchodzenie do umywalki, kiedy jest w niej woda, atakowanie mnie kiedy wychodzę z pokoju.Poza tym mój kot warczy, szczeka wcale nie gorzej od psa, a szczeka nawet lepiej, bo pies mało szczeka :evil_lol:

Oto Gacek podczas wypoczynku:

Tutaj "królewska" mina

:offtopic:Niestety off topic

Jeszcze jedno zdjęcie, ktore jako tako wyszło.Łowca i Astarte, podczas zagryzania:

Posted

Boness. napisał(a):
Kociak prześwietny! :loveu: Pycholek ma śliczny!

A ta mała jest świetna :cool3:

Chyba nigdy Ci nie mówiłam co "mistrz"umie zrobić!Raz dałam mu kawałeczek pączka i zrobiłam głupio, bo na następny raz patrzę: pączka nie ma :shake:!Wiesz, co mój lot zrobił?Zabrał CAŁY pączek w worku do pycha i dawaj! niesie go po całym domu i jeszcze warczał jak mu zabrałam!:mad:

Ps.Astarte faktycznie jest słodka!:loveu: Ale jak się na Łowcę rzuci, to wygląda, jakby mówiła: "Wujek baw się ze mną!" (Łowca nie jest jej wujkiem to o co jej chodzi?:hmmmm:)

Posted

Zrobiłam Łowcy zdjęcia jak był w domu.Często w domu tak leży, ale czasem też dostaje głupawki!:evil_lol:
To są te "zaspane" zdjęcia:

A tu Łowca na swoim własnym fotelu.:lol:

Posted

Dzisiaj mało,ale za to druga natura Łowcy :diabloti: . Oto Łowca z moim dywanikiem.Bardzo opłakuję śmierć mojego dywanika, (której nie widać na zdjęciach) bo był to bardzo uprzejmy dywanik! :diabloti:

Szkoda, że tak mało zrobiłam( albo,że tak mało wyszło :evil_lol:) Łowca nie jest taki niszczycielski, ale jednak lubi to robić! :roll:

Posted

Tutaj są zdjęcia Łowcy z gryzakiem. Jak poprzednie są kiepskiej jakości, bo są robione w domu wieczorem, ponieważ w tedy zaczyna się pora aktywności Łowcy:diabloti:

Taaak... Jestem po wymianie zębów, więc muszę wypróbować moje nowe uzębienie! :diabloti: Gryzak wołowy nadaje się do tego najlepiej! :evil_lol: Ooops!Moja noga wtargnęła w kadr!:oops:

No dobra, koniec zabawy! Tą kość można jeść! :evil_lol: Ale bajer!:crazyeye::lol:

Teraz, skoro się pobawiłem i podjadłem (choć było tego mało :-() odpocznę na brudnych rzeczach, przeznaczonych do prania! :diabloti: (Nawet fajne z nich posłanko!:evil_lol:)

Posted

Wilk z gryzakiem i dywanem!:evil_lol: A co do spacerków, Boness to myślę, że w poniedziałek będę, chociaż może się spóźnię, albo w ogóle nie zdążę przyjść, bo mam badania!:angryy:

Posted

Tutaj są do zobaczenia zdjęcia ze spaceru na Muchowcu. :diabloti: Było trochę zabawy i trochę... myślenia!:lol:

Gdzie oni poszli? Może pójść z nimi? Albo nie! Zostanę z pańcią! Może jakiś smaczek się trafi? Z resztą po co tracić energię! :evil_lol:

Po co płynąć po patyk, jak mogę poczekać, aż kolega go wyniesie na brzeg! :evil_lol: Może uda mi się go ukraść?:cool3:

Udało się! Teraz tylko uciec z nim w jak najdalszy kąt i zjeść go! :p

Spróbuję się z nim pobawić. Może w zagryzanie? :evil_lol:

Jednak zagryzanie to nie był dobry pomysł! Czemu on tak skacze?! Ma sprężyny przy nogach? Wiem, odgryzę mu je to w tedy się pobawimy porządnie!:evil_lol:

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Śliczny Łowca :razz: a co to za jeziorko ?

Za lotniskiem Muchowiec!:loveu: Duuuużo miejsca do wybiegania psa no i to superowe jeziorko na końcu trasy! :evil_lol: Wystarczy, że będziesz podążać ścieżką i miniesz takie góry ziemi to dojdziesz!:lol: Zapraszamy na spacerki! ( W soboty jestem z mamą i tatą i psem oczywiście!)

Posted

Dzisiaj mało, ale to z mojej winy, bo tylko tyle zdjęć mi jako- tako wyszło!:diabloti:

To jest jedno "zaspane" zdjęcie Łowcy.:diabloti:

Może mnie ktoś po brzuszku podrapie zamiast stać z tym ustrojstwem do cykania zdjęć?:evil_lol:

Wygrzebałam parę zdjęć z Muchowca.:evil_lol:

Co tam jest?

Idę! Przy okazji sobie odpocznę!:evil_lol: