Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wilczanda']Eh, trzeba więcej fotek, bo nikt nas już nie odwiedza.:( Ale Łowca jest happy, nawet jeśli gości mało. :lol:[/QUOTE]

Tak trzymać.;) I tak Łowcowa galeria ożywa znowu.:)

Ale fotki nie zaszkodzą..;)

• 3 weeks later...
Posted

Niestety, zdjęcia mi z karty po prostu znikły! Nie mam zielonego pojęcia, co się z nimi stało! :shake: Ale za to mam z wyjazdu. ;) W Jakuszycach na biegówkach (ta naburmuszona w czerwonej kurtce to ja :evil_lol:) na postoju:

Teraz jadę. (Bardzo rozwinięta technika :lol:) Z tyłu moja mama z Łowcą.

Teraz Łowca w Harrachovie (Czechy). Robi za strażnika :evil_lol: Zamek jest zrobiony ze śniegu, ciekawe jak?:cool3:

I Łowca pod "Mammutem". Skakał na nim Adam Małysz (i jeden z rekordów tej skoczni należy do niego). Z prawej strony wyciąg na stok (dalej w Harrachovie). Polecam, jeśli lubicie narty zjazdowe :evil_lol:

Napiszę trochę o wyjeździe. Najlepszy w moim życiu.:multi: Polecam i Jakuszyce i Harrachov. Warto pojechać choćby dla samych widoków Karkonoszy. Pierwszy raz (dla nas) w tych górach i było świetnie! :evil_lol:

Ps. Przepraszam za brak fot, ale w Karkonoszach nie mięliśmy internetu. A wcześniej się nie chciało. :shake: :P

Pps. Zdjęcia robił tata, a częściowo mama.

Posted

Wilczanda. Wyjazd rzeczywiście musiał być świetny. Nie dość, że śliczne zdjęcia Łowcy to jeszcze piękne widoczki, których nie powiem.. Zazdroszczę. :)
Fajnie, że wstawiłaś fotki. ;)

Posted

Łowcy na nartach bardzo się podobało. ;) Nie, nie ciągnie. Tzn. nie cały czas. Tata z nim jeździ i mówi, że mu pomaga pod górkę. :evil_lol: (oczywiście ma szelki).

Posted

Sorry, chyba źle zrozumiałam. :oops: Napisałam o ciągnięciu nartach, ale jeśli chodzi o ciągnięcie na smyczy na spacerach, to czasem ciągnie do zapaszków albo do psów. :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

To ja może trochę Wilczandzie pomogę, bo się obawiam, że jeszcze długo nikt nic nie zobaczy. :evil_lol:

A otóż i sama Wilczanda we własnej osobie hasa po lasach:

Głodny wilczak sprawdza, czy znajdzie się coś dla niego:

Wygląda, jakby było :lol: