Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuza :D, dzięki za foty.
A ja niestety znowu muszę to powiedzieć: przepraszam za brak fotek. :oops: Niestety, sprawy szkolne znów odciągają mnie od przyjemności. Sprawdzian próbny w piątek i zdjęcia do tablo... masakra! :shake: I jeszcze jutro filharmonia.

Ps. Wiki, fajny avaterek, a bannerek... :cool3:

Posted

Shirai- Koki, będą, jak nam w szkole przestana dowalać. Do końca tygodnia powinno sie skończyć... na kilka dnia. W tedy postaram się zrobić i wystawić foty.

PS. Ale Shirai na tym zdjęciu z bannera ma długie nogi... :loveu: Piękniś!

Posted

Shirai- Koki, będą, jak nam w szkole przestana dowalać. Do końca tygodnia powinno sie skończyć... na kilka dnia. W tedy postaram się zrobić i wystawić foty.

Posted

[quote name='wilczanda']Shirai- Koki, będą, jak nam w szkole przestana dowalać. Do końca tygodnia powinno sie skończyć... na kilka dnia. W tedy postaram się zrobić i wystawić foty.

To nie uzycie photoshopa sprawilo, ze ma takie dlugie lapki, on ma takie naprawe...przy wzroscie 69 cm, lapka do lokcia ma dlugosc 41 cm he he...moj Babelek mogl by byc dlugo lapa blondynka :diabloti:
Z tego zdjecia wycinalam Shirai'a i zmienialam strone :p

Nie wiem czy juz pisalam nie pamietam, ale najlepsza psia kolezanka Shirai'a jest wlasnie cane lupo !!!

Posted

Shirai- Koki, piękny! :loveu:

Witamy Niufciaka! (fajny nick ;) Podoba mi się )

PS. Jeśli zrobię jakieś zdjęcia, to prawdopodobnie podczas biegania na nartach biegowych. Wczoraj była moja pierwsza wycieczka! Fajnie się na nich jeździ, a właściwie biega. :evil_lol:

Posted

[quote name='wilczanda']Shirai- Koki, piękny! :loveu:

Witamy Niufciaka! (fajny nick ;) Podoba mi się )

PS. Jeśli zrobię jakieś zdjęcia, to prawdopodobnie podczas biegania na nartach biegowych. Wczoraj była moja pierwsza wycieczka! Fajnie się na nich jeździ, a właściwie biega. :evil_lol:
Shirai podziekowal....
No to czekamy....juz sie niecierpliwie, kiedy beda !!!!

Posted

[quote name='sunshine']wow wilczak skijoging będzie uprawiał?:D[/QUOTE]

Już uprawiał! :D Podobało mu się. Ale ostatnio moja mama wymyśliła zabawę w "Psa Celnika". :evil_lol: Polega to na tym, że nauczyłyśmy Łowcę zapachu cynamonu i on go szuka po całym domu, bo mu go chowamy w różnych miejscach. :evil_lol:. Chcemy go jeszcze nauczyć rozpoznawania innych zapachów, np. kakao. ;)

Posted

Zdjęcia z dzisiejszego spaceru. A w Łowcowej galerii pierwsze śnieżne. :diabloti: Oj, lubimy śnieżek, lubimy. :evil_lol: Zdjęcia robione na Dolinie Trzech Stawów.
Oto one:
Takie jakieś. Większość zdjęć nie jest za ciekawej jakości. :shake:

Biegnę do aparatu. :evil_lol:

Ciotka :loveu:

Nie chwaliłam się Wam chyba, że Łowca zaczął od niedawna aportować. :loveu: Czasem jednak zapomina, że piłkę trzeba przynieść. :diabloti: Łowca przynosi...