Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miały być dzisiaj, ale mama potem wpadła na pomysł, żebym na spacerze sie Łowcy schowała, a on będzie mnie szukał (bo na PT już mieli ślad i Łowcy dobrze poszło), potem kompa nie miałam, ale jak czasu trochę znajdę to wsadzę.:loveu:

Posted

wilczanda napisał(a):
Miały być dzisiaj, ale mama potem wpadła na pomysł, żebym na spacerze sie Łowcy schowała, a on będzie mnie szukał (bo na PT już mieli ślad i Łowcy dobrze poszło), potem kompa nie miałam, ale jak czasu trochę znajdę to wsadzę.:loveu:

A teraz nie masz czasu? :razz:

Posted

Stwierdziłam, ze jednak mam czas, więc wystawię.:evil_lol:

Zacznę od spokojnych.:diabloti:

Barti

Teraz te zabawowe.:diabloti:

Co tam się stało?:p

To niestety ciemne.:oops: Uwaga, drapieżny haszczak na 12-stej!!:crazyeye:

Chwila relaksu...

i znów się bawią... Niedobry wilczak!:mad:

Posted

zuza:D napisał(a):
No to czekam na kolejne fotki Łowcy.

(najlepiej jakieś portreciki:cool3:)

Tylko ciekawe gdzie w taką pogodę przyzwoite zdjęcia zrobić? ;)
Chyba że sesyjka: Łowca przewraca się na na łóżku na jeden bok, na drugi, wywala brzuchem do góry itp. :D

Posted

Grin napisał(a):
Tylko ciekawe gdzie w taką pogodę przyzwoite zdjęcia zrobić? ;)
Chyba że sesyjka: Łowca przewraca się na na łóżku na jeden bok, na drugi, wywala brzuchem do góry itp. :D

Takiego przystojniaczka nigdy dość.;)

Posted

O ile się nie mylę, było już pytanie o tego właśnie Szakala na wolfdog.org Wilczak? w schronisku w Starogardzie - Wolfdog.org forum
Jak widać, "wolfdogowcy" niechętnie odpowiadają na takie pytanie. Bo i co tu powiedzieć; faktycznie pies ma "coś" z wilczaka; szczupłą sylwetkę, dość długie nogi, maskę, kolor sierści. Ale ile tego "cosia" jest i czy faktycznie pies jest w jakimś tam procencie wilczakiem, naprawdę chyba nie da się powiedzieć. No i wilczak to nie tylko wygląd, to charakter, a tego nie znamy.

Pozdrawiam
i jeszcze raz życzę Szakalowi dobrego i mądrego właściciela.