Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ŁOWCA WITA W GALERII!

Witamy w galerii Łowcy! Łowca jest psem, rasy Wilczak Czechosłowcaki. Pochodzi on z hodowli " z Peronówki". A oto zdjęcia jego, kumpli i reszty mojego zwierzyńca.

Tutaj mam wilczka, który kopie "wilcze doły"

A tu bawi się z Kalipso

Trochę wody dla ochłody :lol:

Znalazłem patyczek!

I spokojny wujcio Scotti

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki! A tak a propos zdjęć, to jak Ci się album podobał?Zdjęcia nie są jakieś nadzwyczajne,ale są przynajmniej!:eviltong: Nareszcie miałam czas i włożyłam go,żeby zrobić album i bloga :evil_lol:

Posted

Shappy napisał(a):
Łowa jest cudny ;)
bede czesciej wpadać :D

Dzięki.:loveu:Chociaż z Łowcy to niezłe diablątko jest.:diabloti:
Ps.Dodam niedługo nowe zdjęcia :evil_lol:

Posted

evl napisał(a):
rety, czy to kolejny prawdziwy wilczak na dogomanii? :loveu:
wilczak to moje małe marzenie nie do spełnienia...

Od marzeń i u mnie się zaczęło!Może kiedyś!Oby jak najszybciej!

Posted

evl napisał(a):
fotki super! :) napisz coś więcej o Łowcy, skąd go masz i jak się z nim żyje na co dzień :cool3:

Łowcę mam z hodowli z Peronówki.Jak się z nim żyje na co dzień?No cóż, coraz lepiej!Łowca już umie trochę komend tj.siad, zostań, do mnie itp.Rodzice chodzą z nim na PT, więc zna już dużo psów.Łowca lubi się bawić z psami w "zagryzanie kolegi", a z nami w przeciąganie.:evil_lol: Uważam go za najlepszego przyjaciela, bo zawsze jest ze mną i on jedyny najskuteczniej potrafi rozśmieszać!:lol:

Ah! Zapomniałabym o najważniejszym!Łowca lubi zjadać kota!:shake:

Posted

w takim razie gratuluję sukcesów ;)

z ciekawości - ile kosztował Was Łowca? może być na pw :cool3:
jeśli chodzi o peronówkowe psy, a właściwie suczki, szalenie podobają mi się Gejsa i Beau Isabeau... :oops:

Posted

evl napisał(a):
w takim razie gratuluję sukcesów ;)

z ciekawości - ile kosztował Was Łowca? może być na pw :cool3:

Cena to nasza własna sprawa oczywiście bez obrazy, ale to nie jest istotne!;) Z resztą tak czy inaczej wydatki, które trzeba zapłacić za karmienie, szkolenie itp. znacznie przewyższają cenę szczeniaka.Oczywiście to sama przyjemność mieć psa, z resztą teraz za prawie wszystko trzeba płacić!

Posted

yyy... no ale co złego jest w zdradzeniu, ile pieniędzy muszę sobie hipotetycznie zaklepywać na ewentualnego wymarzonego wilczaka? dwa tysiące? cztery? trzy i pół...? nie bardzo rozumiem. ale skoro to takie złe i szatańskie pytanie to se idę i już nie będę pytać :eviltong:

Posted

evl napisał(a):
yyy... no ale co złego jest w zdradzeniu, ile pieniędzy muszę sobie hipotetycznie zaklepywać na ewentualnego wymarzonego wilczaka? dwa tysiące? cztery? trzy i pół...? nie bardzo rozumiem. ale skoro to takie złe i szatańskie pytanie to se idę i już nie będę pytać :eviltong:

Nie napisałam, że to szatańskie pytanie, ale jeśli koniecznie chcesz wiedzieć, to zapytaj się hodowcy wilczaków.Jeśli naprawdę chcesz kupić wilczaka CZW, to ze szczerego serca radzę: pogadaj z hodowcą! On powie Ci więcej niż ja, bo ma z tymi psami doświadczenie!

Ps.Nie pisałam też, że nie wolno Ci pytać!Każdy może zapytać, no nie?Przecież nie napisałam: "nie pytaj o nic, a jak masz zamiar to zrobić, to nigdy nie pytaj"!:evil_lol:

Posted

Oto są nowe zdjęcia ze spacery z Boness i Jimmim;)

Jimmi

A tu się bawią:lol:

Tutaj jest Łowca, jak odpoczywa i pozuje:lol:

Eee...Tutaj Łowca zrobił dziwną pozę:shake: .O! Nawet Jimmi się zdziwił!

Skok!:lol: