wilczanda Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 ŁOWCA WITA W GALERII! Witamy w galerii Łowcy! Łowca jest psem, rasy Wilczak Czechosłowcaki. Pochodzi on z hodowli " z Peronówki". A oto zdjęcia jego, kumpli i reszty mojego zwierzyńca. Tutaj mam wilczka, który kopie "wilcze doły" A tu bawi się z Kalipso Trochę wody dla ochłody :lol: Znalazłem patyczek! I spokojny wujcio Scotti Quote
Boness. Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Hej! Fajnie, że jest już galeria Łowcy! :loveu: Pozdrawiam i będę odwiedzać! Quote
wilczanda Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Dzięki! A tak a propos zdjęć, to jak Ci się album podobał?Zdjęcia nie są jakieś nadzwyczajne,ale są przynajmniej!:eviltong: Nareszcie miałam czas i włożyłam go,żeby zrobić album i bloga :evil_lol: Quote
Boness. Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Łowca ma super przyjaciół :loveu: Nam też by się przydała taka pływająca Kalipso za wzorzec :mad: Quote
wilczanda Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Shappy napisał(a):Łowa jest cudny ;) bede czesciej wpadać :D Dzięki.:loveu:Chociaż z Łowcy to niezłe diablątko jest.:diabloti: Ps.Dodam niedługo nowe zdjęcia :evil_lol: Quote
Boness. Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 A ja wygrzebałam fotę Łowcy z naszego pierwszego wspólnego spaceru! :D Quote
wilczanda Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Je!!! Dzięki wielkie, wielkie dzięki!:loveu: Fajnie wyszedł!!:loveu::happy1: Quote
evel Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 rety, czy to kolejny prawdziwy wilczak na dogomanii? :loveu: wilczak to moje małe marzenie nie do spełnienia... Quote
Shaunell Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Alę piękny wilczak. Pozdrowienia i miziano :loveu: Quote
wilczanda Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 evl napisał(a):rety, czy to kolejny prawdziwy wilczak na dogomanii? :loveu: wilczak to moje małe marzenie nie do spełnienia... Od marzeń i u mnie się zaczęło!Może kiedyś!Oby jak najszybciej! Quote
Bartiśkowa_ Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Śliczny chłopaś :loveu: a może wy macie czas w sobotę i wpadniecie na spacerek nad Zalew DZiećkowice o 11 ?? http://www.dogomania.pl/forum/f59/imielin-ktos-chetny-na-spacerek-133354/index2.html Quote
wilczanda Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Tu jest Astarte, koleżanka Łowcy Buzi!:loveu: A tu sam Łowca! Ale mina! Gryzu! Quote
wilczanda Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Śliczny chłopaś :loveu: a może wy macie czas w sobotę i wpadniecie na spacerek nad Zalew DZiećkowice o 11 ?? http://www.dogomania.pl/forum/f59/imielin-ktos-chetny-na-spacerek-133354/index2.html Ja nie mogę w sobotę, bo Łowca ma szkolenie PT.:-( Ale w dni robocze mogę, ale nie mam auta bo aut 12-sto latkom nie sprzedają!:evil_lol: Quote
wilczanda Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 To faktycznie wyszło fajnie.:evil_lol:Ale chyba mi nie uwierzycie, że Astarte (2 mies.)dominowała Łowcę (5mies.):shake: To była zabawa!:loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 http://img26.imageshack.us/img26/4830/zabawywilczakw074.jpg To jest rewelacyjne :evil_lol: Psiur śliczny :loveu: Quote
evel Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 fotki super! :) napisz coś więcej o Łowcy, skąd go masz i jak się z nim żyje na co dzień :cool3: Quote
Boness. Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ale świetna :loveu: A więc to jest ta malutka, o której opowiadałaś :cool3: Super fotki, czekam na te z naszego spacerku :evil_lol: :cool3: Quote
wilczanda Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 evl napisał(a):fotki super! :) napisz coś więcej o Łowcy, skąd go masz i jak się z nim żyje na co dzień :cool3: Łowcę mam z hodowli z Peronówki.Jak się z nim żyje na co dzień?No cóż, coraz lepiej!Łowca już umie trochę komend tj.siad, zostań, do mnie itp.Rodzice chodzą z nim na PT, więc zna już dużo psów.Łowca lubi się bawić z psami w "zagryzanie kolegi", a z nami w przeciąganie.:evil_lol: Uważam go za najlepszego przyjaciela, bo zawsze jest ze mną i on jedyny najskuteczniej potrafi rozśmieszać!:lol: Ah! Zapomniałabym o najważniejszym!Łowca lubi zjadać kota!:shake: Quote
evel Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 w takim razie gratuluję sukcesów ;) z ciekawości - ile kosztował Was Łowca? może być na pw :cool3: jeśli chodzi o peronówkowe psy, a właściwie suczki, szalenie podobają mi się Gejsa i Beau Isabeau... :oops: Quote
wilczanda Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 evl napisał(a):w takim razie gratuluję sukcesów ;) z ciekawości - ile kosztował Was Łowca? może być na pw :cool3: Cena to nasza własna sprawa oczywiście bez obrazy, ale to nie jest istotne!;) Z resztą tak czy inaczej wydatki, które trzeba zapłacić za karmienie, szkolenie itp. znacznie przewyższają cenę szczeniaka.Oczywiście to sama przyjemność mieć psa, z resztą teraz za prawie wszystko trzeba płacić! Quote
evel Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 yyy... no ale co złego jest w zdradzeniu, ile pieniędzy muszę sobie hipotetycznie zaklepywać na ewentualnego wymarzonego wilczaka? dwa tysiące? cztery? trzy i pół...? nie bardzo rozumiem. ale skoro to takie złe i szatańskie pytanie to se idę i już nie będę pytać :eviltong: Quote
wilczanda Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 evl napisał(a):yyy... no ale co złego jest w zdradzeniu, ile pieniędzy muszę sobie hipotetycznie zaklepywać na ewentualnego wymarzonego wilczaka? dwa tysiące? cztery? trzy i pół...? nie bardzo rozumiem. ale skoro to takie złe i szatańskie pytanie to se idę i już nie będę pytać :eviltong: Nie napisałam, że to szatańskie pytanie, ale jeśli koniecznie chcesz wiedzieć, to zapytaj się hodowcy wilczaków.Jeśli naprawdę chcesz kupić wilczaka CZW, to ze szczerego serca radzę: pogadaj z hodowcą! On powie Ci więcej niż ja, bo ma z tymi psami doświadczenie! Ps.Nie pisałam też, że nie wolno Ci pytać!Każdy może zapytać, no nie?Przecież nie napisałam: "nie pytaj o nic, a jak masz zamiar to zrobić, to nigdy nie pytaj"!:evil_lol: Quote
wilczanda Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Oto są nowe zdjęcia ze spacery z Boness i Jimmim;) Jimmi A tu się bawią:lol: Tutaj jest Łowca, jak odpoczywa i pozuje:lol: Eee...Tutaj Łowca zrobił dziwną pozę:shake: .O! Nawet Jimmi się zdziwił! Skok!:lol: Quote
Recommended Posts