Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łooo jejku, ile ogłoszeń!I naprawdę nie znalazł się jeszcze ktoś, kto przytuli malutkiego pulpecika na krótkich łapinkach?I w dodatku ze ślicznym, puchatym ogonkiem? Nie, to niemożliwe:shake: Sasza jest naprawdę zabawny i miły.On tylko potrzebuje spokoju i swojego kochanego ludzia, a w przytulisku go nie ma, bo za duża konkurencja.Kochani, przyjrzyjcie się, jaki jest fajny.Zabierzcie go do domku.:placz:

Posted

a wczoraj było zapytanie o Saszkę. Tylko nie wiem czy dalej to ciągnąć. Psinka miałby mieszkać na dworze - bez kojca i łańcucha , ale na dworze z drugim pieskiem.Dom , ogródek itp...

Posted

Luka, nigdy w życiu!Nie dam Saszeńki w takie warunki, bo ja chcę, żeby psiaki miły lepiej niż u nas, a to nie wygląda dobrze.On mieszka w domu i wiesz, że nie oddawałabym psiaków, gdyby nie to, że jest ich za dużo i nie radziliśmy sobie z taką ilością zwierzaków.Poza tym to krzywda dla nich, bo żyją w ciągłym stresie i zagrożeniu.A Saszeńka jest za mały na podwórze i łatwo może skończyć pod kołami samochodu.Proszę, nie dawaj go na podwórko.:-(

Posted

Bez sensu, lepiej poczekać, Pat znalazła dom to i Saszka znajdzie.
A Saszka tez ma u mnie alegratkę, miałam wyrożniać Pat, ale że już nie muszę z wiadomych przyczyn:loveu:, to na dniach wyróżnię Saszkę.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Lilek']Oj, czeka,czeka i marnuje się, biedak, bo to fajny piesek, a boi się coraz bardziej, bo on mały jest i często musi zmykać przed dużymi psami.:-(
To go pilnuj... jak mu włos z głowy spadnie to się policzymy :mad: (żartuje :eviltong:)

Posted

Dobra, dobra, to się tak mówi, żartuję, a ja tam nie wiem.Już lepiej będę go nosić ze sobą.Torbę uszyję sobie jak kangur i już.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: