łolkiee Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 nika28 napisał(a):Jeszcze raz podnoszę !!! a ja jeszcze raz!! Quote
madcat1981 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Aleś ty pięĸna, Saszko, mam nadzieję, że lada chwila jakiś domek sie zakocha... :kciuki: Quote
luka1 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Saszeńka jest maleńkim pieskiem i nie potrzebuje wiele miejsca Quote
Lilek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Łooo jejku, ile ogłoszeń!I naprawdę nie znalazł się jeszcze ktoś, kto przytuli malutkiego pulpecika na krótkich łapinkach?I w dodatku ze ślicznym, puchatym ogonkiem? Nie, to niemożliwe:shake: Sasza jest naprawdę zabawny i miły.On tylko potrzebuje spokoju i swojego kochanego ludzia, a w przytulisku go nie ma, bo za duża konkurencja.Kochani, przyjrzyjcie się, jaki jest fajny.Zabierzcie go do domku.:placz: Quote
luka1 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 żeby to podnoszenie przyniosło domek :shake:, a tu upały i domki sie rozkleiły Quote
luka1 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 a wczoraj było zapytanie o Saszkę. Tylko nie wiem czy dalej to ciągnąć. Psinka miałby mieszkać na dworze - bez kojca i łańcucha , ale na dworze z drugim pieskiem.Dom , ogródek itp... Quote
Lilek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Luka, nigdy w życiu!Nie dam Saszeńki w takie warunki, bo ja chcę, żeby psiaki miły lepiej niż u nas, a to nie wygląda dobrze.On mieszka w domu i wiesz, że nie oddawałabym psiaków, gdyby nie to, że jest ich za dużo i nie radziliśmy sobie z taką ilością zwierzaków.Poza tym to krzywda dla nich, bo żyją w ciągłym stresie i zagrożeniu.A Saszeńka jest za mały na podwórze i łatwo może skończyć pod kołami samochodu.Proszę, nie dawaj go na podwórko.:-( Quote
Ziutka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Lilek napisał(a):Proszę, nie dawaj go na podwórko.:-( Nie damy go na podwórko...:shake: Quote
Rybka_39 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Bez sensu, lepiej poczekać, Pat znalazła dom to i Saszka znajdzie. A Saszka tez ma u mnie alegratkę, miałam wyrożniać Pat, ale że już nie muszę z wiadomych przyczyn:loveu:, to na dniach wyróżnię Saszkę. Quote
luka1 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Saszka oiekny co dzień z rana biegnie siknąć na łopiana Quote
luka1 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Szukamy domu - czy nikt nie ma ochoty uszczęśliwić pieska? Quote
Agata69 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Luka, nie moge wysłać ci pw, masz chyba zawalona skrzynkę. Mój telefon ; 509 727 921, albo wyczyść skrzynkę. Spróbuję ci jeszcze maila wysłać. Quote
Lilek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Oj, czeka,czeka i marnuje się, biedak, bo to fajny piesek, a boi się coraz bardziej, bo on mały jest i często musi zmykać przed dużymi psami.:-( Quote
łolkiee Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Lilek']Oj, czeka,czeka i marnuje się, biedak, bo to fajny piesek, a boi się coraz bardziej, bo on mały jest i często musi zmykać przed dużymi psami.:-( To go pilnuj... jak mu włos z głowy spadnie to się policzymy :mad: (żartuje :eviltong:) Quote
Lilek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Dobra, dobra, to się tak mówi, żartuję, a ja tam nie wiem.Już lepiej będę go nosić ze sobą.Torbę uszyję sobie jak kangur i już.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łolkiee Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Ziutka']Sasza się przypomina z wieczora Tego też(10 znaków) Quote
Recommended Posts