Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, tyle pięknych psów czeka na swoją szansę.:shake:
A domków tak mało, albo jeszcze nie wiedzą ,że są domkami dla psiaków.

Posted

A mnie jest tak smutno,bo Gawiś to kochany pies i bardzo dzielny.Pięknie pilnuje domku i jest miłym stworkiem.Niestety, brak czasu i sił na wszystko, a Gawinkowi przydałaby się pańcia i pańcio, którzy wyszczotkują pięknie futerko, wygłaszczą i przytulą.Może jakiś domek już gdzieś tam czeka na Gawisia?:roll:

Posted

Dziś ukazało się w Exspresie Sochaczewa ogłoszenie o Gawinku. Już miałam pierwszy telefon - co bedzie dalej zobaczymy. Może się znajdzie super człowiek dla super psa.

Posted

Lukuś, tylko pamiętaj, że Gawiś do bloku się absolutnie nie nadaje, bo on jest taki dziabąg, że w ciepłe nocki zostaje na dworzu i pilnuje domku.Najlepiej byłoby, gdyby mógł wędrowac między domkiem a podwórzem.

Posted

No własnie rozmawiałam z pania i skutecznie ją zniechęciłam. Niestety nie oddam Gawina komuś kto widzi w nim tylko psa. Miał być zamkniety w boksie przez cały dzień i puszczany tylko nocą - żeby pilnował i żeby kurów nie zjadał. Jak pani powiedziała, że traktuje psa jak dziecko - przytaknęłam i gdy powiedziałam o wizycie przedadopcyjnej - pani rzuciła słuchawką. I Bóg z nią.
Gawin nie martw się, nie dam cię tam gdzie będziesz miał gorzej niż teraz.;)