Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Super. Pani Olu, a nie jest to tak, że Rufus potrzebuje koleżanki albo koleżki. Bo on mi mówił ........a ja mam taki wielki wór ........kandydatów i kandydatek
A tak jeszcze w sprawie Rufusa - gościu zdecydowanie odmłodniał. Jest nie do poznania.
Pozdrawiam :lol:

noooooooooo... taki calkiem prywatny przyjaciel lub przyjaciolka z cala pewnoscia by mu sie przydal ;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rufus i Roni to nierozlaczki. Oni sa wszedzie razem, a do auta ida glowa obok glowy. sa przeurocze. U mnie nie ma miejsca na drugiego psa, ale rozgjadam sie za czyms lepszym. pozdrawiam i

wufffffffffff s

Posted

[quote name='masienka']eeee tam, nie znacie sie nic a nic na raju dla psow :shake: to nie wiecie, ze te co wyjezdzaja do Niemiec to tylko do walk psow sa przeznaczone? :diabloti: :cool3:

(...)

Łoooooooo :crazyeye: Ale czad !!! :evil_lol: Rufus, ja już nie mam słów na to, by opisać jak szczęśliwa jestem i jak ty szczęśliwy być musisz !!! :loveu:

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Przelałam 200 zł na konto STEFANA i 100 zł na konto SZCZENIAKÓW Z RADOMIA.

Dzięki Kasiu, super :loveu:.
Zdjęcia Rufusa - bomba. Ciekawe, gdzie Rufus brał szkołę sztuk walki. Eee.... widać to Jamora robota, tak na wszelki wypadek nauczył Rufusa zarabiać na szyneczkę do chlebka - a wiadomo to było gdzie chłopak trafi, a bić się trzeba umieć :evil_lol:.

Pani Olu to zakładamy teraz Bandę - umiejących się bić o szyneczkę. Mam jednego chętnego, duuuży gościu. Przeszkolę go nie gorzej niż Jamor Rufusa :lol:.

PS. Myślę , że Masienka pomoże ??:cool3:

Posted

Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.

• 4 weeks later...
Posted

Pies Wolny napisał(a):
No właśnie !! Przydało by się parę fotek abo cóś.

mowisz i masz :evil_lol: ale mialam nosa, ze akurat dzisiaj zabralam aparat :evil_lol:
jeszcze cieple bo zrobione ok godz 20. dnia dzisiejszego
niestety kiepskie bo juz ciemnawo a poza tym uchwycic Rufusa samego to nie lada sztuka. To niesamowite jak ci chlopcy sie uwielbiaja :loveu::loveu: zawsze razem, zaczepiaja sie, podgryzaja, nosza wspolnie kazdego znalezionego patyka czy prowadzaja sie nawzajem na smyczy. A jak jeden drugiemu choc na chwile zniknie z oczu to zaraz jest panika i wielkie szukanie gdzie sie kumpel podzial :loveu:

musicie wybaczyc bo na wiekszosci zdjec Rufus wyglada tak czyli rozne kawalki czarnucha wystajace zza Roniego

aaaa! i dzisiaj byla historyczna chwila! Rufusiasty po raz pierwszy pokazal, ze plywa bo do tej pory szczytem jego mozliwosci bylo zanurzenie sie do polowy brzucha :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Wracam po wielu dniach nieobecności... Ech... :(

Niestety zdjęcia coś nie chcą się wyświetlić - chyba Internet nie działa u mnie tak, jak powinien - zajrzę jednak później, bo bardzo ciekawa jestem, jak tam Rufusek się prezentuje :) :) :)

Chciałam jeszcze wspomnieć, że przekazałam 100 zł z Rufusowych pieniążków na Bumeranga, o wsparcie dla którego prosiła agata51.

Posted

UWAGA! Otrzymałam informację, iż przy drodze DK 8 Warszawa - Piotrków Trybunalski, (km 364+700 po prawej stronie przy zjeździe do lasu) w okolicy miejscowości Emilianów, koczuje od kilku dni pies. Ma obrożę, jest niewielki i wygląda na młodego. Pierwszy raz widziany był w ostatni piątek, ale w poniedziałek, gdy pan, który go dostrzegł pierwszy raz, jechał tamtędy ponownie, pies nadal przebywał w tym samym miejscu. Dziś ten pan pojechał do niego z karmą i smyczą, ale nie udało mu się go złapać - pies się spłoszył, a on nie chciał by wpadł pod samochód, dlatego tylko wysypał mu karmę. Poszukujemy osób z tamtych okolic, które mogłyby pomóc w złapaniu tego psiaka - on tam od kilku dni moknie i czeka... Proszę, pomóżcie! Ten pan założył wątek - ktokolwiek może w jakikolwiek sposób pomóc - proszę wejdźcie tam i przekażcie dalej!

http://www.dogomania.pl/threads/185757-Pies-błakający-się-przy-quot-Gierkówce-quot

• 3 months later...