masienka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Pies Wolny napisał(a):Super. Pani Olu, a nie jest to tak, że Rufus potrzebuje koleżanki albo koleżki. Bo on mi mówił ........a ja mam taki wielki wór ........kandydatów i kandydatek A tak jeszcze w sprawie Rufusa - gościu zdecydowanie odmłodniał. Jest nie do poznania. Pozdrawiam :lol: noooooooooo... taki calkiem prywatny przyjaciel lub przyjaciolka z cala pewnoscia by mu sie przydal ;) Quote
olusia1173 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Rufus i Roni to nierozlaczki. Oni sa wszedzie razem, a do auta ida glowa obok glowy. sa przeurocze. U mnie nie ma miejsca na drugiego psa, ale rozgjadam sie za czyms lepszym. pozdrawiam i wufffffffffff s Quote
MyrkurDagur Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [quote name='masienka']eeee tam, nie znacie sie nic a nic na raju dla psow :shake: to nie wiecie, ze te co wyjezdzaja do Niemiec to tylko do walk psow sa przeznaczone? :diabloti: :cool3: (...) Łoooooooo :crazyeye: Ale czad !!! :evil_lol: Rufus, ja już nie mam słów na to, by opisać jak szczęśliwa jestem i jak ty szczęśliwy być musisz !!! :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Przelałam 200 zł na konto STEFANA i 100 zł na konto SZCZENIAKÓW Z RADOMIA. Quote
Pies Wolny Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='MyrkurDagur']Przelałam 200 zł na konto STEFANA i 100 zł na konto SZCZENIAKÓW Z RADOMIA. Dzięki Kasiu, super :loveu:. Zdjęcia Rufusa - bomba. Ciekawe, gdzie Rufus brał szkołę sztuk walki. Eee.... widać to Jamora robota, tak na wszelki wypadek nauczył Rufusa zarabiać na szyneczkę do chlebka - a wiadomo to było gdzie chłopak trafi, a bić się trzeba umieć :evil_lol:. Pani Olu to zakładamy teraz Bandę - umiejących się bić o szyneczkę. Mam jednego chętnego, duuuży gościu. Przeszkolę go nie gorzej niż Jamor Rufusa :lol:. PS. Myślę , że Masienka pomoże ??:cool3: Quote
Freya73 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 A ja juz od dawna mowilam, ze wyszczekany chlopak z niego, a tutaj kolejna cecha sie ujawnia: nie tylko, ze wyszczekany ale i bitny.;) Quote
Randa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 i niemiecki w lot opanował... zdjęcia bomba!!! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Bo Rufus to dzielny pies, poradził sobie i z niemieckim ;). Quote
MyrkurDagur Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Pies Wolny']Dzięki Kasiu, super :loveu:. (...) :) AnnaA dała już znać, że pieniążki dotarły. Czekam jeszcze na potwierdzenie wpłaty dla Stefana. Quote
Pies Wolny Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 MyrkurDagur :Rose::Rose::Rose: i jeszcze :calus: . PS. Doczytałem, że Ciapuś też potwierdziła Stefana, na wątku. Quote
Marinka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Z okazji Świąt Wielkanocnych: miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Pracy, która pomaga żyć. Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie. Quote
Pies Wolny Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 No właśnie !! Przydało by się parę fotek abo cóś. Quote
masienka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Pies Wolny napisał(a):No właśnie !! Przydało by się parę fotek abo cóś. mowisz i masz :evil_lol: ale mialam nosa, ze akurat dzisiaj zabralam aparat :evil_lol: jeszcze cieple bo zrobione ok godz 20. dnia dzisiejszego niestety kiepskie bo juz ciemnawo a poza tym uchwycic Rufusa samego to nie lada sztuka. To niesamowite jak ci chlopcy sie uwielbiaja :loveu::loveu: zawsze razem, zaczepiaja sie, podgryzaja, nosza wspolnie kazdego znalezionego patyka czy prowadzaja sie nawzajem na smyczy. A jak jeden drugiemu choc na chwile zniknie z oczu to zaraz jest panika i wielkie szukanie gdzie sie kumpel podzial :loveu: musicie wybaczyc bo na wiekszosci zdjec Rufus wyglada tak czyli rozne kawalki czarnucha wystajace zza Roniego aaaa! i dzisiaj byla historyczna chwila! Rufusiasty po raz pierwszy pokazal, ze plywa bo do tej pory szczytem jego mozliwosci bylo zanurzenie sie do polowy brzucha :evil_lol: Quote
Pies Wolny Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ha ! SUPER ! :laugh2_2: Pod taka opiekę i w takie miejsce to sam bym się wy-adoptował. Z Rufusa będzie jeszcze dobry nurek , nie tylko pływak. :lol::lol: Quote
Randa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Należało się Rufusowi tyle szczęścia, wygląda fantastycznie i kumpel fajny Quote
MyrkurDagur Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Wracam po wielu dniach nieobecności... Ech... :( Niestety zdjęcia coś nie chcą się wyświetlić - chyba Internet nie działa u mnie tak, jak powinien - zajrzę jednak później, bo bardzo ciekawa jestem, jak tam Rufusek się prezentuje :) :) :) Chciałam jeszcze wspomnieć, że przekazałam 100 zł z Rufusowych pieniążków na Bumeranga, o wsparcie dla którego prosiła agata51. Quote
MyrkurDagur Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 AAA !!! :D Zdjęcia pierwsza klasa !!! :D Piękne !!! :D Quote
Alexandra29 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 O jej to nie ten sam piesiu. Dziewczyny jesteście wielkie! Rufus będz szczęśliwy:-) Quote
izulkabu Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 O mamo,tak długo mnie tu nie było i taaakie rewelacyjne wieści zastałam. Kibicowałam Rufuskowi od początku, baaardzo się cieszę :) Quote
MyrkurDagur Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 UWAGA! Otrzymałam informację, iż przy drodze DK 8 Warszawa - Piotrków Trybunalski, (km 364+700 po prawej stronie przy zjeździe do lasu) w okolicy miejscowości Emilianów, koczuje od kilku dni pies. Ma obrożę, jest niewielki i wygląda na młodego. Pierwszy raz widziany był w ostatni piątek, ale w poniedziałek, gdy pan, który go dostrzegł pierwszy raz, jechał tamtędy ponownie, pies nadal przebywał w tym samym miejscu. Dziś ten pan pojechał do niego z karmą i smyczą, ale nie udało mu się go złapać - pies się spłoszył, a on nie chciał by wpadł pod samochód, dlatego tylko wysypał mu karmę. Poszukujemy osób z tamtych okolic, które mogłyby pomóc w złapaniu tego psiaka - on tam od kilku dni moknie i czeka... Proszę, pomóżcie! Ten pan założył wątek - ktokolwiek może w jakikolwiek sposób pomóc - proszę wejdźcie tam i przekażcie dalej! http://www.dogomania.pl/threads/185757-Pies-błakający-się-przy-quot-Gierkówce-quot Quote
MyrkurDagur Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Zastanawiam się cóż tam u naszego Rufusa słychać ??? Quote
Recommended Posts