Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pieknie sie prezentuje. Ja do tej pory sie szczypie gdyz nie moge uwierzyc, ze Rufus znalazl tak wspanialy dom.
To niesamowite, marzenia sie spelniaja.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rufusek uczy sie tutaj wszystkiego od poczatku, no i trenuje , potrzebuje kondycji ...... no bo ma przyjaciela kaliber ok. 40 kilo. Fotki na dniach. mam problemy z kazdym meskim nie kastrowanym. Od razu atakkkkkeee...A posa tym sidzi zawsze za kierownica,,,, a spi tylko w lözku. ma supelnie swöj leb ale to dobrze. Byl röwniez juz caly raz w wodzie..... no gesi... a od dzisiaj wchodzi do kolan. Wieczorami pada do joza....ko...

Posted

[quote name='masienka']
(...)

(...)

(...)

Łoooooo !!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Patrzę na te zdjęcia i uwierzyć nie mogę !!!!! To naprawdę Rufus ??? :multi: :loveu:

[quote name='Freya73']Ja do tej pory sie szczypie gdyz nie moge uwierzyc, ze Rufus znalazl tak wspanialy dom.
To niesamowite, marzenia sie spelniaja.

Freya - ja mam podobnie :loveu:

[quote name='Randa']on wygląda jak jakiś czempion!

I o tym samym pomyślałam! :cool3: :loveu:

Rufus przepięknie się prezentuje! Tyle w nim radości, energii - pełnia szczęścia :multi: A wszystko dzięki Pani, Pani Olu !!! :Rose::Rose::Rose:

I jeszcze jedno - tak, tak, na Rufusa trzeba uważać, bo ona potrafi cuda wyczyniać, by wydostać się z różnych "miejsc".

A teraz sprawa Rufusowych pieniędzy - zostawiłam ostatnio post na ten temat, ale nikt się nie odzywa... czyli mam te pieniądze przekazać wspomnianym psiakom ???

I jeszcze miejsce u Murki - mam kolejnego chętnego, a kizimizi na razie nic nie napisała, i wiem tylko, że agata51 dla Bumeranga je także chciała...

Posted

Myrkurku, pozostawiam decyzję Tobie co do kasy, jeśli już wcześniej tego nie pisałam.Zrobisz jak zawsze, najlepiej:loveu:. Rufus, Rufusek....oj, opłaciło się poczekać na swego ludzia! Rufus-dostojny, piękny, szczęśliwy! Serce się raduje na takie obrazki!!!

Posted

To ja jeszcze w sprawie kasy się zgłaszam, jeśli nie za późno.
Wniosek o dotację nr 1. Co prawda Szarotka już o Stefanie pisała - to ten gościu z lewej w moim podpisie. Już było blisko, bliziutko, ale ..... szukam od nowa nadal. Trzeba mu ludzi, chyba to najdłużej siedzący w 'kiciu' gościu jakiego znam z Dogo. Póki co trzeba podeprzeć kasę na hotelik.
Wniosek o dotację nr 2. To nowa sprawa, tu można poczytać http://www.dogomania.pl/threads/181970-Radom-dramat-psA-w-u-psychicznie-chorego-potrzebna-pomoc-finansowa więcej. Szczeniole trafiły do @AnnaA. Chodzi o koszty utrzymania, szczepień itd.
Jeśli byłaby szansa to bardzo proszę o ujęcie tych wniosków do rozdzielnika.
MyrkurDagur dziel i rządź, co i jak postanowisz będzie dobrze, dziewczyny chyba się zgadzają.
Pozdrawiam wszystkich .... z Panią Olą i Rufusem na czele :lol:

Posted

[quote name='MyrkurDagur']I jeszcze miejsce u Murki - mam kolejnego chętnego, a kizimizi na razie nic nie napisała, i wiem tylko, że agata51 dla Bumeranga je także chciała...

W takim razie przekaż proszę to miejsce agata51, bo kizimizi nie ma pełnych deklaracji na hotel.

Rufus :loveu: wyglada wprost rewelacyjnie :multi:

Posted

[FONT=Tahoma][quote name='Szarotka']To w koncu kto sie zalapuje na pieniadze po Rufusie ??[/FONT]
[FONT=Tahoma]Jest kilka psiaków - pieniążki otrzymają te, o których mowa była na poprzedniej stronie, a także Stefan i te szczeniaczki, o których pisał Pies Wolny. [/FONT]

[FONT=Tahoma]Jutro zacznę wprowadzać wszystko w życie i będę Was informować. [/FONT]

Posted

Szarotka napisał(a):
To sie ciesze bo to ja pierwsza pisalam o Stefanie a Pies Wolny mi teraz kredyty zabiera :):)

Nie nie nie - Pies Wolny rozmawiał dziś ze mną przez telefon i mówił, że Ty wspominałaś o Stefanie ;)

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Nie nie nie - Pies Wolny rozmawiał dziś ze mną przez telefon i mówił, że Ty wspominałaś o Stefanie ;)

To mu daruje :):) tym bardziej, ze jest wolny :):)

Posted

Oto stan konta Rufusa (skopiowany z pierwszego postu):

Na koncie Rufusa jest 41 zł.

+ Wpłaty na kastrację:
200 zł - Ati
332 - anonimowy darczyńca

+ Pieniążki od Pani Oli:
606 zł

-------------------------------
Psiaki zaproponowane przez Was, które potrzebują wsparcia finansowego:

1. Bumerang od agaty51 na hotel

http://www.dogomania.pl/threads/136526-Bumerang-mix-wyA-eA-sznaucer-6-lat-w-schronisku-ZbiA-rka-deklaracji-na-hotelik

2. Stefan od Szarotki i Psa Wolnego

http://www.dogomania.pl/threads/106611-A-A-dA-Stefan-5-lat-w-schronie-JuA-w-hotelu-Nadal-potrzebne-wsparcie

3. szczeniaki od Psa Wolnego

[quote name='Pies Wolny'] (...) nr 2. To nowa sprawa, tu można poczytać http://www.dogomania.pl/threads/181970-Radom-dramat-psA-w-u-psychicznie-chorego-potrzebna-pomoc-finansowa więcej. Szczeniole trafiły do @AnnaA. Chodzi o koszty utrzymania, szczepień itd.
Jeśli byłaby szansa to bardzo proszę o ujęcie tych wniosków do rozdzielnika.(...)

http://www.dogomania.pl/threads/181970-Radom-dramat-psA-w-u-psychicznie-chorego-potrzebna-pomoc-finansowa

Były jeszcze inne psiaki i zaglądałam do nich, ale teraz ich sytuacja już inaczej wygląda. Ale jeśli coś przeoczyłam lub się mylę, dajcie mi znać. Ja od siebie o suni Azie jeszcze pisałam. Poza tym pozaglądam jeszcze do innych psiaków, które z tego co wiem potrzebują pieniędzy.

Łącznie mamy 1179 zł. Ale jak to podzielić? Na pewno dla psiaków wspomnianych wyżej, ale warto jeszcze pomyśleć o innych potrzebujących biedach...

Szarotko, jak wygląda teraz dokładnie sytuacja Stefana? Ile zazwyczaj brakuje do pełnej kwoty na hotel? I od razu o numer konta Stefana poproszę.

Zostawiłam już także informację i prośbę o numer konta na wątku tych szczeniorków.

Posted

Rufusek zmieniony nie do poznania. Super , super psiak. Nie mamy juz zadnych problemow. z psami juz nie walczy i na ludzi bes psow nie szczeka. Szkoda ze nie mozecie zobaczyc. Bawi sie bardzo pieknie z psami i jest kochany, w kazdej chwili odwolalny wufffffffffffffffffffs

Posted

olusia1173 napisał(a):
Rufusek zmieniony nie do poznania. Super , super psiak. Nie mamy juz zadnych problemow. z psami juz nie walczy i na ludzi bes psow nie szczeka. Szkoda ze nie mozecie zobaczyc. Bawi sie bardzo pieknie z psami i jest kochany, w kazdej chwili odwolalny wufffffffffffffffffffs

Super. Pani Olu, a nie jest to tak, że Rufus potrzebuje koleżanki albo koleżki. Bo on mi mówił ........a ja mam taki wielki wór ........kandydatów i kandydatek
A tak jeszcze w sprawie Rufusa - gościu zdecydowanie odmłodniał. Jest nie do poznania.
Pozdrawiam :lol:

Posted

[quote name='olusia1173']Rufusek zmieniony nie do poznania. Super , super psiak. Nie mamy juz zadnych problemow. z psami juz nie walczy i na ludzi bes psow nie szczeka. Szkoda ze nie mozecie zobaczyc. Bawi sie bardzo pieknie z psami i jest kochany, w kazdej chwili odwolalny wufffffffffffffffffffs

Moje serce się raduje :loveu::loveu::loveu: Pani Olu - wspaniałe wiadomości !!! Dziękujemy za to, co uczyniła Pani dla naszego Rufusa !!! :multi::multi::multi: Toż on prawdziwy raj na ziemi u Pani ma !!! :loveu:

[quote name='Szarotka']No wiec jak chodzi o Stefana to ma koncie 23.20 zl polskich i chyba nie zaplacone DT na marzec :(

Szarotko, napisałam do Szajbusa, żeby opisała, jak dokładnie sytuacja Stefana wygląda i ile na obecną chwilę potrzebuje. Nie wiem jednak, kiedy odpisze, dlatego na początek wpłącę może z 200 zł, ok?

Wyślę dziś także pieniążki AnnieA na te szczeniorki, bo podała mi już numer konta.

Jeszcze jedno - w schronisku w Głównie jest taki kudłaty niewidomy psiaczek... - byłoby dobrze wyciągnąć go stamtąd... myślałam o hoteliku u Murki, ale nie wiem, bo ciężko będzie go wyadoptować... Psiak nie ma nawet wątku:

Informacja o nim pojawiła się na tym wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/177400-LEN-nasze-zdesperowane-Brzydkie-Kaczatko-W-NOWYM-DOMU/page42

Posted

eeee tam, nie znacie sie nic a nic na raju dla psow :shake: to nie wiecie, ze te co wyjezdzaja do Niemiec to tylko do walk psow sa przeznaczone? :diabloti: :cool3:

i choc niebezpieczenstwo czai sie wszedzie...

... to czasami i Rufus wygrywa :cool3: Ola zbije na nim fortune ;) nie dosc, ze taki przystojny to jeszcze dobry w walkach

na zdjeciach Rufus ze swoim ukochanym kumplem Ronim, ktory rowniez zostal niedawno adoptowany tyle, ze z miejscowego schroniska. Dobrali sie chlopcy idealnie :loveu: tak szaleja, ze az milo popatrzec.
Najwyrazniej u Jamora nie odpowiadalo mu towarzystwo skoro nie byl zainteresowany zabawa z psami. No i pewnie jeszcze jajka mu zbytnio ciazyly i jak sie ich pozbyl to mu lzej ;)