Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jamor napisał(a):
dzis z rana jechalem na badania profilaktycznie do szpitala w wawie, wiec rufusa zawiozłem do góry Kalwarii, tam przesiadka do edie21 i pojechał. aparat miałem w plecaku, ale oczywiscie zapomniałem.wyniki badan : wzrok sokoli,serce jak dzwon,płuca jak miech.dodatkowe badanie krwi z związku z kontaktem z materiałami wybuchowymi, wyniki lux, lepiej jak u 20 latka. badanie słuchu gorzej niz u 100 latka. A co tam, nie musze nad morze jezdzic, mi tam ciągle szumi ;-)

Jamorze, bardzo dziękujemy za te wiadomości :) Ty to potrafisz człowiekowi uśmiech na twarzy przywrócić :)

A teraz dalej. Dzwonił do mnie wczoraj wieczorem Pies Wolny :) Rufus dojechał szczęśliwie na miejsce. Podobno nasz "czołg" :diabloti: ;) (jak ktoś kiedyś Rufusa określił) przeciągnął edie21 po śniegu... :oops: A na miejscu poobszczekiwał wszystko i wszystkich... :oops: Dziś zabieg Rufusa (oby się chłopak dzielnie trzymał...), a ja będę czekać na telefon od Psa Wolnego.

Ogólnie wszystko w najlepszym porządku :)

Posted

Rufus niedługo szykować się zapewne będzie w podróż do swojego nowego domu, ale na razie jeszcze "odczekuje" po kastracji. Jestem w kontakcie z Psem Wolnym i jeśli dostanę jakąkolwiek nową informację, będę Wam przekazywać :)

Naa - jeśli chodzi o pieniążki z bazarku, to właściwie nie wiem... Może dopóki Rufus nie będzie już cały, zdrowy i spokojny w nowym domu, lepiej trzymać dla niego jakieś zabezpieczenie finansowe, dlatego może prześlij te pieniądze do mnie, czyli na "Rufusowe konto", a gdy Rufus będzie już w domu, zdecydujemy wszyscy wspólnie, co dalej uczynić z rufusowymi pieniążkami (bo trochę ich powinno zostać). Aktualne rozliczenie w pierwszym poście.

Posted

Witajcie, przywiało mnie więc trochę wiadomości. Rufus jest obecnie w stanie wskazującym na całkowite zapomnienie o przebytym zabiegu. Apetyt i dobry humor dopisują, zero komplikacji po zabiegu - występuje ogólna ochota do zabawy i zrobienia jakiejś rozwałki. Lekarska ocena stanu zdrowia i kondycji Rufusa - bardzo dobra. W piątek zdjęcie szwów. Ponieważ wszystkie szczepienia są ważne - zostały wpisane do paszportu, paszport jest wystawiony na Panią Olę - nową właścicielkę Rufusa. Czyli ......czyli ...... no dobra .... Pani Ola odbierze Rufusa już w najbliższą sobotę z moich łap. Stan finansów - środki od Pani Oli wpłynęły - wydatki mniejsze niż planowałem - póki co jest very gut czyli Mega Green :evil_lol:.
Nie pytajcie mnie teraz o nic, jak mnie tu przywieje znowu napiszę sam. Na 100 % raport w sobotę.

PS. A propos kasy : zbierajcie - inne bidy w potrzebie :roll:
Pozdrawiam :lol:

Posted

Psie Wolny wielkie, wielkie DZIEKI za napisanie nam tu o Rufusku!. I jak to czasami spiewaja kochany Rufusku ..... szczesliwej drogi juz czas:loveu::loveu:.Niech Ci sie szczesci w nowym domciu. Bardzo bym chciała zobaczyc naszego bruneta w nowym domciu- moze beda foteczki

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Dziękujemy Psie Wolny za wieści :) Tak pozytywne wieści! :) Miałam ostatnio problemy z dostaniem się na Dogomanię i dopiero dziś udaje mi się cokolwiek napisać :angryy:

Myrkurku :loveu: nie tylko Ty... my wszyscy na pewno tak mieliśmy :angryy:

Rufusku :loveu::loveu::loveu: kochany szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia:lol::lol::lol:

Posted

Uwaga! Uwaga! Uwaga! :BIG:
Otrzymałam telefon od Psa Wolnego i pragnę ogłosić, że Rufus i jego Pani są już razem !!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Pies Wolny spotkał się z nową Panią Rufusa, porozmawiali sobie, spędzili trochę czasu razem, a Rufus już na początku wycałował swoją nową Panią :loveu::loveu::loveu: Wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku :multi: (Pies Wolny gdy będzie miał tylko możliwość, napisze dokładniej o wszystkim).

Jestem przeszczęśliwa i bardzo wdzięczna Psu Wolnemu za jego ogromną pomoc i tak sprawną organizację całej akcji :loveu::loveu::loveu: Dziękuję także Wam wszystkim - wiernym towarzyszom wątku Rufusa :loveu::loveu::loveu:

Oby teraz wszystko jak najlepiej układało się na wspólnej drodze życia Rufusa i jego Pani :)

Na razie tak króciutko, ale mam jeszcze wiele do napisania ;)