Szarotka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Hm ........czyli raczej szeptem do mnie mow, mow do mnie szeptem - Jamor odpada :):) Powodzenia dla Rufusa :):) Quote
scorpio133 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 czy juz cos wiadomo - gdyz mysle ze wszyscy tu jestesmy ciekawi Quote
MyrkurDagur Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 jamor napisał(a):dzis z rana jechalem na badania profilaktycznie do szpitala w wawie, wiec rufusa zawiozłem do góry Kalwarii, tam przesiadka do edie21 i pojechał. aparat miałem w plecaku, ale oczywiscie zapomniałem.wyniki badan : wzrok sokoli,serce jak dzwon,płuca jak miech.dodatkowe badanie krwi z związku z kontaktem z materiałami wybuchowymi, wyniki lux, lepiej jak u 20 latka. badanie słuchu gorzej niz u 100 latka. A co tam, nie musze nad morze jezdzic, mi tam ciągle szumi ;-) Jamorze, bardzo dziękujemy za te wiadomości :) Ty to potrafisz człowiekowi uśmiech na twarzy przywrócić :) A teraz dalej. Dzwonił do mnie wczoraj wieczorem Pies Wolny :) Rufus dojechał szczęśliwie na miejsce. Podobno nasz "czołg" :diabloti: ;) (jak ktoś kiedyś Rufusa określił) przeciągnął edie21 po śniegu... :oops: A na miejscu poobszczekiwał wszystko i wszystkich... :oops: Dziś zabieg Rufusa (oby się chłopak dzielnie trzymał...), a ja będę czekać na telefon od Psa Wolnego. Ogólnie wszystko w najlepszym porządku :) Quote
Randa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Widać jaką Rufus u Jamora odebrał szkołę dobrego wychowania Quote
Freya73 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Trzymam kciuki. Wyszczekany chlopak z niego i tyle.:p Quote
masienka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 I jak tam po zabiegu? Trzymam kciuki zeby obylo sie bez komplikacji i zeby Rufus nie zauwazyl, ze czegos mu brakuje bo jeszcze sie Psu Wolnemu bardziej oberwie ;) Quote
kizimizi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 dziewczyny pomóżcie bo niedługo będzie watek do przeniesienia do "Za TM" http://www.dogomania.pl/threads/180544-Bullowata-zastrzaszona-psina-BA-AGA-O-DOM-CHOCIAZ-O-TYMCZAS?p=14198314#post14198314 Quote
MyrkurDagur Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Dzwonił Pies Wolny - Rufus po zabiegu, wszystko poszło dobrze, a nasz "odjajczony" kolega na samopoczucie nie narzeka ;) Masienka - ważna sprawa do Ciebie, zaraz wysyłam PW. Quote
NaamahsChild Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Myrkurku, co zrobić z pieniążkami z bazarku na Rufusa? Przelać na Twoje konto? Czy Rufus ich jeszcze potrzebuje? Quote
Freya73 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jak przebiegla przeprowadzka Rufusa? Jak on sie miewa? Quote
jamor Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 pododno wszystko lux. W takim razie przenosze go ze stanu DT na stan DS. Quote
agata51 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Rufus, szczęściarzu... Cioteczki i wujkowie, jest taki jeden pies... No co ja zrobię, że mam słabość do czarnych nochali... Yorija, gdzie jesteś? tp://www.dogomania.pl/threads/136526-Bumerang-mix-wyA-eA-sznaucer-6-lat-w-schronisku-Czy-to-wystarczy-by-znaleA-AE-dom/page39 Zajrzyjcie, pokochajcie... Quote
MyrkurDagur Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Rufus niedługo szykować się zapewne będzie w podróż do swojego nowego domu, ale na razie jeszcze "odczekuje" po kastracji. Jestem w kontakcie z Psem Wolnym i jeśli dostanę jakąkolwiek nową informację, będę Wam przekazywać :) Naa - jeśli chodzi o pieniążki z bazarku, to właściwie nie wiem... Może dopóki Rufus nie będzie już cały, zdrowy i spokojny w nowym domu, lepiej trzymać dla niego jakieś zabezpieczenie finansowe, dlatego może prześlij te pieniądze do mnie, czyli na "Rufusowe konto", a gdy Rufus będzie już w domu, zdecydujemy wszyscy wspólnie, co dalej uczynić z rufusowymi pieniążkami (bo trochę ich powinno zostać). Aktualne rozliczenie w pierwszym poście. Quote
Pies Wolny Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Witajcie, przywiało mnie więc trochę wiadomości. Rufus jest obecnie w stanie wskazującym na całkowite zapomnienie o przebytym zabiegu. Apetyt i dobry humor dopisują, zero komplikacji po zabiegu - występuje ogólna ochota do zabawy i zrobienia jakiejś rozwałki. Lekarska ocena stanu zdrowia i kondycji Rufusa - bardzo dobra. W piątek zdjęcie szwów. Ponieważ wszystkie szczepienia są ważne - zostały wpisane do paszportu, paszport jest wystawiony na Panią Olę - nową właścicielkę Rufusa. Czyli ......czyli ...... no dobra .... Pani Ola odbierze Rufusa już w najbliższą sobotę z moich łap. Stan finansów - środki od Pani Oli wpłynęły - wydatki mniejsze niż planowałem - póki co jest very gut czyli Mega Green :evil_lol:. Nie pytajcie mnie teraz o nic, jak mnie tu przywieje znowu napiszę sam. Na 100 % raport w sobotę. PS. A propos kasy : zbierajcie - inne bidy w potrzebie :roll: Pozdrawiam :lol: Quote
scorpio133 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Psie Wolny wielkie, wielkie DZIEKI za napisanie nam tu o Rufusku!. I jak to czasami spiewaja kochany Rufusku ..... szczesliwej drogi juz czas:loveu::loveu:.Niech Ci sie szczesci w nowym domciu. Bardzo bym chciała zobaczyc naszego bruneta w nowym domciu- moze beda foteczki Quote
masienka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Bardzo bym chciała zobaczyc naszego bruneta w nowym domciu- moze beda foteczki nie moze tylko na pewno :cool3: Quote
MyrkurDagur Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Dziękujemy Psie Wolny za wieści :) Tak pozytywne wieści! :) Miałam ostatnio problemy z dostaniem się na Dogomanię i dopiero dziś udaje mi się cokolwiek napisać :angryy: Quote
Marinka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='MyrkurDagur']Dziękujemy Psie Wolny za wieści :) Tak pozytywne wieści! :) Miałam ostatnio problemy z dostaniem się na Dogomanię i dopiero dziś udaje mi się cokolwiek napisać :angryy: Myrkurku :loveu: nie tylko Ty... my wszyscy na pewno tak mieliśmy :angryy: Rufusku :loveu::loveu::loveu: kochany szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia:lol::lol::lol: Quote
agata51 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Mam rozumieć, że czarny potwór jest już wreszcie w swoim domku? Quote
MyrkurDagur Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 agata51 napisał(a):Mam rozumieć, że czarny potwór jest już wreszcie w swoim domku? Jeszcze nie, ale wielkimi krokami zbliża się jego wyjazd :) Quote
MyrkurDagur Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Uwaga! Uwaga! Uwaga! :BIG: Otrzymałam telefon od Psa Wolnego i pragnę ogłosić, że Rufus i jego Pani są już razem !!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Pies Wolny spotkał się z nową Panią Rufusa, porozmawiali sobie, spędzili trochę czasu razem, a Rufus już na początku wycałował swoją nową Panią :loveu::loveu::loveu: Wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku :multi: (Pies Wolny gdy będzie miał tylko możliwość, napisze dokładniej o wszystkim). Jestem przeszczęśliwa i bardzo wdzięczna Psu Wolnemu za jego ogromną pomoc i tak sprawną organizację całej akcji :loveu::loveu::loveu: Dziękuję także Wam wszystkim - wiernym towarzyszom wątku Rufusa :loveu::loveu::loveu: Oby teraz wszystko jak najlepiej układało się na wspólnej drodze życia Rufusa i jego Pani :) Na razie tak króciutko, ale mam jeszcze wiele do napisania ;) Quote
zachary Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ufffff, to chyba można już wypuścić powietrze???? na tym bezdechu tyle czasu:cool3::evil_lol:Rufusku, obyś był już spokojny i szczęśliwy! Quote
Recommended Posts