Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marinkaa']Witaj Rufusku :loveu::loveu::loveu:, tak bardzo chciałabym już usunąć Twoje ogłoszenia na cafeanimal.pl i adopcje.org :roll:

Ja także o tym marzę...

Ostatnio wspaniały dom znalazła sunia z tego samego przytuliska, w którym przebywał Rufus. Sunia także została umieszczona w hoteliku, ale niestety była dzikim psem i wiele było z nią problemów... w hoteliku jej zachowanie poprawiło się, ale to wciąż nie był pies do "przytulania"... Mimo tylu problemów, bardzo wiele ludzi było nią zainteresowanych, może z racji jej wyglądu... ale naprawdę rzadko zdarza się takie zainteresowanie psem... Teraz sunia ma wspaniały dom.

Przykro mi, że Rufus musi tyle czekać...

Teraz o finansach Rufusa... :roll:

Na jego koncie jest 441 zł ze stałych deklaracji i tego, co pozostało z grudnia. Powinna dojść jeszcze jedna deklaracja i w tym miesiącu pełna kwota na opłatę hoteliku będzie, ale w lutym może być krucho... Stałych deklaracji mamy na 340 zł, a na hotel potrzeba 450 zł. Zawsze pozostawał jakiś nadmiar funduszy, ale zapas się kończy... Są jeszcze pieniążki na kastrację - ale to zupełnie inny cel...

Posted

No nie, ja jestem, tylko sie malo odzywam, tez nie pojmuje czemu Rufus tak dlugo czeka. Ja mysle, ze moze on nie jest w typie "ciotek" cokolwiek to znaczy, tylko jakis "twardy" facet w typie Jamora jest mu potrzebny.

Posted

Kaja i Aza napisał(a):
Ja tez wole wieksze psy, przede wszytskim sa naogol bardziej zrownowazone, nie jazgocza bez przerwy i maja prezencje, no ale Rufusa niestety nie zaadoptuje.

scorpio133 napisał(a):
a ja mam o-nka

Onki tez sa fajne. No ja tez niestety zadnego z dogo wziac nie moge. Po doswiadczeniu sprowadzenia psa samolotem uwazam, ze pomysl jest kiepski:roll::roll::roll::roll:

Posted

Szarotka napisał(a):
Onki tez sa fajne. No ja tez niestety zadnego z dogo wziac nie moge. Po doswiadczeniu sprowadzenia psa samolotem uwazam, ze pomysl jest kiepski:roll::roll::roll::roll:

No wlasnie, ja nawet wole nie probowac, zreszta pracuje na lotnisku, to widze co sie z tymi psami dzieje, ze nie wspomne juz o tym, czego nie widze.

Posted

Rufusku...wczoraj juz dotarły kody z allegro...obskoczę kilka wątków i zabieram się zaq wystawianie aukcji...i wiesz,że o Tobie piękności czarniaste pamiętam...podczytam jeszcze,fotki i treść zmienię i WYSTAWIAMY OD NOWA!

A tak swoją drogą...co ten domek taki wolny jak ja?...tempa troszeczkę domku,proszę nabrać...tempa proszę!