scorpio133 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 noca pora witamy Rufuska.Czy Ty sie nie zasiedziałes w hoteliku - do domciu kolego:loveu::lol: Quote
MyrkurDagur Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='Marinkaa']Witaj Rufusku :loveu::loveu::loveu:, tak bardzo chciałabym już usunąć Twoje ogłoszenia na cafeanimal.pl i adopcje.org :roll: Ja także o tym marzę... Ostatnio wspaniały dom znalazła sunia z tego samego przytuliska, w którym przebywał Rufus. Sunia także została umieszczona w hoteliku, ale niestety była dzikim psem i wiele było z nią problemów... w hoteliku jej zachowanie poprawiło się, ale to wciąż nie był pies do "przytulania"... Mimo tylu problemów, bardzo wiele ludzi było nią zainteresowanych, może z racji jej wyglądu... ale naprawdę rzadko zdarza się takie zainteresowanie psem... Teraz sunia ma wspaniały dom. Przykro mi, że Rufus musi tyle czekać... *************************************** Teraz o finansach Rufusa... :roll: Na jego koncie jest 441 zł ze stałych deklaracji i tego, co pozostało z grudnia. Powinna dojść jeszcze jedna deklaracja i w tym miesiącu pełna kwota na opłatę hoteliku będzie, ale w lutym może być krucho... Stałych deklaracji mamy na 340 zł, a na hotel potrzeba 450 zł. Zawsze pozostawał jakiś nadmiar funduszy, ale zapas się kończy... Są jeszcze pieniążki na kastrację - ale to zupełnie inny cel... Quote
Szarotka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Atos ma jeszcze gorasza sytuacje. Takie ladne i grzeczne pieski, trzeba je koniecznie wyadoptowac. Quote
scorpio133 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 A moze by pomyslec o bazarku . Zawsze to jakies dod. pieniazki dla piesia? Quote
Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Rufus synciu, a gdzie spadles na sam koniec kolejki ......... Quote
Freya73 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Rufus, wypad do domu ... co sie wyglupiasz ! Dlaczego nikt go nie zauwaza ? Quote
Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Rufus gdzie sa te wszystkie twoje ciotki wielbicielki, zostalysmy same z Freya na placu boju ??????????????? Quote
Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Rufus jak byles zaglodzony i wisiales na tym lancuchu i brzuch ci do grzbietu przyrastal to cie wyratowaly a teraz opadly z sil, zeby dom znalezc :(:( Quote
scorpio133 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 pozdrawiamy bruneta noca. Taki chłopak z niego , a domciu jak nie ma tak nie ma Quote
Kaja i Aza Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No nie, ja jestem, tylko sie malo odzywam, tez nie pojmuje czemu Rufus tak dlugo czeka. Ja mysle, ze moze on nie jest w typie "ciotek" cokolwiek to znaczy, tylko jakis "twardy" facet w typie Jamora jest mu potrzebny. Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No wlasnie, trzeba wiecej ciotek, zeby sie koncentrowaly na domku dla Rufusa :):) Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ja mysle, ze z jakiegos wzgledu ludzie wola male pieski, bo mysla, ze sa latwiejszy w uzyciu, co nie zawsze jest prawda. Ja lubie duze psy, zeby je widac bylo:):) Quote
Kaja i Aza Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ja tez wole wieksze psy, przede wszytskim sa naogol bardziej zrownowazone, nie jazgocza bez przerwy i maja prezencje, no ale Rufusa niestety nie zaadoptuje. Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Kaja i Aza napisał(a):Ja tez wole wieksze psy, przede wszytskim sa naogol bardziej zrownowazone, nie jazgocza bez przerwy i maja prezencje, no ale Rufusa niestety nie zaadoptuje. scorpio133 napisał(a):a ja mam o-nka Onki tez sa fajne. No ja tez niestety zadnego z dogo wziac nie moge. Po doswiadczeniu sprowadzenia psa samolotem uwazam, ze pomysl jest kiepski:roll::roll::roll::roll: Quote
Kaja i Aza Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Szarotka napisał(a):Onki tez sa fajne. No ja tez niestety zadnego z dogo wziac nie moge. Po doswiadczeniu sprowadzenia psa samolotem uwazam, ze pomysl jest kiepski:roll::roll::roll::roll: No wlasnie, ja nawet wole nie probowac, zreszta pracuje na lotnisku, to widze co sie z tymi psami dzieje, ze nie wspomne juz o tym, czego nie widze. Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 To bardzo kiepski pomysl. Moja sunia przyleciala z Gwatemali. Teraz jest bardzo nerwowa, ale ja wtedy nie zdawalam sobie sprawy. Quote
Freya73 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Czesc Rufus, jak tam samopoczucie chlopie? Quote
zuzlikowa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Rufusku...wczoraj juz dotarły kody z allegro...obskoczę kilka wątków i zabieram się zaq wystawianie aukcji...i wiesz,że o Tobie piękności czarniaste pamiętam...podczytam jeszcze,fotki i treść zmienię i WYSTAWIAMY OD NOWA! A tak swoją drogą...co ten domek taki wolny jak ja?...tempa troszeczkę domku,proszę nabrać...tempa proszę! Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Rufusek jest piekny, to i piekny domek go czeka :):) Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Rufusek czy ty tez sie tarzasz w sniegu tak jak Atos, Zorza, Lando i reszta :):) Quote
Recommended Posts