jamor Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Szarotka']Hm...........moja moze tez, ale mam pare innych :):) Rufus jestes taki przystojny :):)[/QUOTE] a jak, jaki gospodarz taki kram Quote
Szarotka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Jamor Twoja skromnosc mnie oczarowuje :):) Quote
MyrkurDagur Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='jamor']a jak, jaki gospodarz taki kram :evil_lol: No ładnie... :cool3: Ech... Rufus... Taki przystojaniak z Ciebie... pełny energii... radości... a nikt nie chce zwrócić na Ciebie uwagi... Jamorze, a Ty nie znasz może kogoś, komu Rufus mógłby się spodobać...? :oops: Quote
MyrkurDagur Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Melduję, że [B]dotarły pieniążki od [U]scorpio133[/U] :) Dziękuję !!! :loveu:[/B] Quote
Randa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 To chyba pierwsza zima, kiedy Rufus ma napasiony brzuszek, ciepły, suchy kąt i dużo chęci do zycia. Jak przypomnieć te jego pierwsze zdjęcia z interwencji..... Quote
MyrkurDagur Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Randa napisał(a):To chyba pierwsza zima, kiedy Rufus ma napasiony brzuszek, ciepły, suchy kąt i dużo chęci do zycia. Jak przypomnieć te jego pierwsze zdjęcia z interwencji..... Dokładnie tak... To pierwsza taka zima Rufusa... ********* Wpłaciłam właśnie 450 zł za hotelowanie naszego przystojniaka. ********* Quote
Szarotka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jak to Freya nie przyszla powiedziec dobranoc :):) Rufus jak bym sie obrazila :):) Quote
Freya73 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Witam Rufusa, tak bardzo bym chciala by ktos go w koncu odnalazl. [quote name='Szarotka']Jak to Freya nie przyszla powiedziec dobranoc :):) Szarotkaaaaa ....ja tak telepatycznie no, ze jakom nie mogla sie przez neta przebic wczoraj.;) Rufus jak bym sie obrazila Ty mi chlopaka nie podpuszczaj, ok? Negatywnych emocji go nie ucz.:eviltong: Quote
MyrkurDagur Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Magdina']jakieś wieści o Rufusie?..... U Rufusa wszystko w najlepszym porządku, tylko w sprawie domu wciąż cisza... Magdino, wspominałaś o tych ogłoszeniach - udało Ci się coś zrobić? (Mam nadzieję, że moje PW w sprawie opisu Rufusa, dotarło do Ciebie) Quote
Freya73 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Witam Rufusa, ... i co jestem :eviltong: A tak na serio, smutno mi, ze Rufus mimo, ze w lux hotelu, wciaz pozostaje bez domu. Quote
Szarotka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Freya73 napisał(a):Witam Rufusa, ... i co jestem :eviltong: A tak na serio, smutno mi, ze Rufus mimo, ze w lux hotelu, wciaz pozostaje bez domu. Hm mnie tez, ale to by trzeba sie bardzo na nim skoncentrowac, bo jest taki mily i ladny:):) Quote
Freya73 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Szarotka napisał(a):Hm mnie tez, ale to by trzeba sie bardzo na nim skoncentrowac, bo jest taki mily i ladny:):) I to jest najbardziej zatrwazajace, ze taki fajny psiak i wciaz pozostaje bez stalego zameldowania. Quote
Szarotka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Trzeba by sie do tego przylozyc. Mialam zamiar to zrobic z Atosem, ale stale sie cos dzieje, i czlowiek nie ma czasu sie skoncetrowac na danym psie. Trzeba napisac dobry tekst i celowac na konkretnego czlowieka. Bo nie kazdy pies nadaje sie dla kazdego czlowieka. No i kwestia fluidow :):) Quote
Freya73 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ja pismiennikiem nigdy dobrym nie bylam wiec na moja pomoc w tej kwestii lepiej nie liczyc. Szarotko, a jakies ogloszenia daloby sie zrobic ? Wiem, ten nagminny deficyt czasu ... chyba kazdy na niego cierpi. Quote
Szarotka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Moge poprosic Anawa, ale moge ofiarowac pomoc po swietach, bo teraz jestem troche po presja, i powinnam teraz sprzatac np. a nie siedziec na dogo :):) Po swietach obiecuje, ze pomysle o ogloszeniach i poprosze Anawa o pomoc. Napisanie dobrego ogloszenia jest chyba najwazniejsze, no i musza byc ladne zdjecia. To samo raz jeszcze musze zrobic dla Atosa, bo moze nie byly takie najlepsze. Quote
Freya73 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Szarotka napisał(a):Moge poprosic Anawa, ale moge ofiarowac pomoc po swietach. (...) Szarotko, mowil Ci ktos juz, ze jestes wspaniala ? :Rose: Ja jestem w polowie sprzatania, najgorsze zrobione, drewniane schody wypolerowane uffff ... Pozdrawiam i do zobaczenia ponownie. Quote
Szarotka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Hm.......jestes jak chodzi o sprzatanie to chyba o wiele bardziej ambitna niz ja :):) Ide teraz ukaladac w szafkach :):) Do milego :):) Quote
Recommended Posts