Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Randa napisał(a):
super ten filmik, a Rufusjak wygląda, chłopak jak malina!

eeee, no co Ty, gdzie jak malina. Maliny mozesz zobaczyc jak wpiszesz na youtube : jamor7

Posted

jamor napisał(a):
eeee, no co Ty, gdzie jak malina. Maliny mozesz zobaczyc jak wpiszesz na youtube : jamor7

Obejrzałam, może i maliny, ale nie takie jak nasz Rufus. A i Ty malinowy z tym rozwalonym nosem.

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Jeśli możesz, spróbuj Magdino gdzieś jeszcze go ogłosić... Na razie Rufus ma Allegro, cafeanimal i jest na forum wyżłów i seterów.

to może jakas gazeta??coś popróbuje

Posted

Randa napisał(a):
Obejrzałam, może i maliny, ale nie takie jak nasz Rufus. A i Ty malinowy z tym rozwalonym nosem.

nos bez uszczerbku. od nosa w dół wara sie rozpołowiła i trójka połamana. kilka szwów i stomatolog i sladu nie ma

Posted

Magdina napisał(a):
to może jakas gazeta??coś popróbuje

Magdino, jeśli będziesz miała możliwość w jakiejś gazecie Rufusa "zaprezentować", spróbuj proszę :( I jednocześnie dziękuję za pomoc!

Posted

Randa napisał(a):

He he he :lol: A Wy tu ciągle o malinach piszecie, aż muszę sprawdzić, co to za maliny :cool3:

Posted

Witam!
Video pieknie prezentuje walory Rufusa, wysportowana sylwetka, zwinnosc, radosc i optymizm ... co jeszcze mozna wymagac od chlopaka?

Podklad muzyczny super.

Posted

ps...chciałam posta edytować,ale włazi mi na siebie wszystko...więc piszę nowego.

Autor fotek...niech mi wybaczy podszycie się pod niego...nie wiem kto je zrobił,a trzeba było wpisać...sory- niech cel uświęci, tym razem, środki!Dziękuję mu za piękne zdjecia Rufuska!

Posted

[quote name='zuzlikowa']Na cafeanimal jest konkurs fotograficzny-Uśmiech pupila2009...wstawiłam tam fotki Rufuska z radośnie usmiechniętym pysiem i...z numerem do adopcji...może...może...

http://www.cafeanimal.pl/galerie/Usmiech-Pupila-2009,3900?p=102699

Rufusku...z wszystkiego trzeba korzystać by znalęźć Ci domek...a Ty bądź dzielny i szczęśliwy...

Dziękuję Ci Zuzliku :loveu::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Georgia]Horror w Szydłowcu![/FONT]

Setki bezdomnych zwierząt na ulicach... Chorych, rannych... I panująca wokół znieczulica.

Z tego psiego piekła udało się uratować już dwadzieścia trzy psy i trzy koty. Lada dzień dołączy do nich następny, Anioł w krytycznym stanie, ranny, skłaniający się na nogach, z chorobą skóry - i pewnie nie on jeden opuści tego dnia Szydłowiec... Na trzy kolejne czekają miejsca w hotelu.

Jest tylko jeden problem... Kończą się fundusze... A leczenie uratowanych zwierzaków to ogromne koszty, na leczenie Lampa, jednego z pierwszych zabranych psów, wydano już ponad 600 złotych...

Potrzebna jest każda pomoc: ogłoszenia - każdy wyadoptowany psiak to szansa dla kolejnego, który może zająć jego miejsce w hotelu. Allegra cegiełkowe - to jedno z głównych źródeł funduszy na ratowanie tych psiaków. Bazarki. Pomoc rzeczowa - karma, środki na odrobaczenie i odpchlenie, smycze, obroże. Transport - do Azylu, lecznic, hoteli... Deklaracje... Dzięki nim następne psiaki dostaną szansę! Na te trzy psiaki: KLIK od połowy grudnia czekają miejsca w hotelu. W hotelu, do którego pewnie nie pojadą, bo nie ma na to pieniędzy...

Wszystkich chcących pomóc zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/1722...rcie-finansowe

Idzie zima... Ile z nich spędzi ją na ulicy?

Posted

[quote name='Freya73']Szarotko, nieskromnie mowiac,lojalnosc to moja najsilniejsza zaleta. ;)
Hm...........moja moze tez, ale mam pare innych :):)
Rufus jestes taki przystojny :):)