agata51 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Już mam. Przy okazji mizianko dla Rufika! Quote
Randa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 super ten filmik, a Rufusjak wygląda, chłopak jak malina! Quote
Kaja i Aza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Taki swietny pies, nie wiem dlaczego jeszcze nie znalazl czlowieka. Quote
Marinka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Cafeanimal. pl z linkiem do filmu: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/RUFUS_Piekny-elegant-szuka-domu_Wyzel_Sznaucer,4904 Quote
Panca Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Rufus zmeznial ,jest wesoly i sliczny wiec tez sie dziwie ze tyle sie zasiedzial:-{ Quote
jamor Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Randa napisał(a):super ten filmik, a Rufusjak wygląda, chłopak jak malina! eeee, no co Ty, gdzie jak malina. Maliny mozesz zobaczyc jak wpiszesz na youtube : jamor7 Quote
MyrkurDagur Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Marinkaa']Cafeanimal. pl z linkiem do filmu: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/RUFUS_Piekny-elegant-szuka-domu_Wyzel_Sznaucer,4904 Dziękuję Marinko :) Quote
Randa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 jamor napisał(a):eeee, no co Ty, gdzie jak malina. Maliny mozesz zobaczyc jak wpiszesz na youtube : jamor7 Obejrzałam, może i maliny, ale nie takie jak nasz Rufus. A i Ty malinowy z tym rozwalonym nosem. Quote
MyrkurDagur Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Melduję, że dotarły pieniążki dla Rufusa od: zacharego i Randy - DZIĘKUJĘ WAM :) Quote
Magdina Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Jeśli możesz, spróbuj Magdino gdzieś jeszcze go ogłosić... Na razie Rufus ma Allegro, cafeanimal i jest na forum wyżłów i seterów. to może jakas gazeta??coś popróbuje Quote
jamor Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Randa napisał(a):Obejrzałam, może i maliny, ale nie takie jak nasz Rufus. A i Ty malinowy z tym rozwalonym nosem. nos bez uszczerbku. od nosa w dół wara sie rozpołowiła i trójka połamana. kilka szwów i stomatolog i sladu nie ma Quote
MyrkurDagur Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Magdina napisał(a):to może jakas gazeta??coś popróbuje Magdino, jeśli będziesz miała możliwość w jakiejś gazecie Rufusa "zaprezentować", spróbuj proszę :( I jednocześnie dziękuję za pomoc! Quote
MyrkurDagur Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Randa napisał(a):Obejrzałam, może i maliny, ale nie takie jak nasz Rufus. A i Ty malinowy z tym rozwalonym nosem. He he he :lol: A Wy tu ciągle o malinach piszecie, aż muszę sprawdzić, co to za maliny :cool3: Quote
Freya73 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Witam! Video pieknie prezentuje walory Rufusa, wysportowana sylwetka, zwinnosc, radosc i optymizm ... co jeszcze mozna wymagac od chlopaka? Podklad muzyczny super. Quote
MyrkurDagur Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Witaj Rufusie po weekendzie... Quote
Szarotka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Freya73 napisał(a):Pozdrawiam Rufusa. Freya jestes wierna wielbicielka :):) Quote
zuzlikowa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Na cafeanimal jest konkurs fotograficzny-Uśmiech pupila2009...wstawiłam tam fotki Rufuska z radośnie usmiechniętym pysiem i...z numerem do adopcji...może...może... http://www.cafeanimal.pl/galerie/Usmiech-Pupila-2009,3900?p=102699 Rufusku...z wszystkiego trzeba korzystać by znalęźć Ci domek...a Ty bądź dzielny i szczęśliwy... Quote
zuzlikowa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 ps...chciałam posta edytować,ale włazi mi na siebie wszystko...więc piszę nowego. Autor fotek...niech mi wybaczy podszycie się pod niego...nie wiem kto je zrobił,a trzeba było wpisać...sory- niech cel uświęci, tym razem, środki!Dziękuję mu za piękne zdjecia Rufuska! Quote
MyrkurDagur Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='zuzlikowa']Na cafeanimal jest konkurs fotograficzny-Uśmiech pupila2009...wstawiłam tam fotki Rufuska z radośnie usmiechniętym pysiem i...z numerem do adopcji...może...może... http://www.cafeanimal.pl/galerie/Usmiech-Pupila-2009,3900?p=102699 Rufusku...z wszystkiego trzeba korzystać by znalęźć Ci domek...a Ty bądź dzielny i szczęśliwy... Dziękuję Ci Zuzliku :loveu::loveu::loveu: Quote
Onaa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Przepraszam za offa :( http://www.dogomania.pl/threads/175266-NiegdyA-piAE-kny-teraz-A-lepy-2-puszysta-kuleczka-OPAL?p=13659716. Quote
koosiek Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [FONT=Georgia]Horror w Szydłowcu![/FONT] Setki bezdomnych zwierząt na ulicach... Chorych, rannych... I panująca wokół znieczulica. Z tego psiego piekła udało się uratować już dwadzieścia trzy psy i trzy koty. Lada dzień dołączy do nich następny, Anioł w krytycznym stanie, ranny, skłaniający się na nogach, z chorobą skóry - i pewnie nie on jeden opuści tego dnia Szydłowiec... Na trzy kolejne czekają miejsca w hotelu. Jest tylko jeden problem... Kończą się fundusze... A leczenie uratowanych zwierzaków to ogromne koszty, na leczenie Lampa, jednego z pierwszych zabranych psów, wydano już ponad 600 złotych... Potrzebna jest każda pomoc: ogłoszenia - każdy wyadoptowany psiak to szansa dla kolejnego, który może zająć jego miejsce w hotelu. Allegra cegiełkowe - to jedno z głównych źródeł funduszy na ratowanie tych psiaków. Bazarki. Pomoc rzeczowa - karma, środki na odrobaczenie i odpchlenie, smycze, obroże. Transport - do Azylu, lecznic, hoteli... Deklaracje... Dzięki nim następne psiaki dostaną szansę! Na te trzy psiaki: KLIK od połowy grudnia czekają miejsca w hotelu. W hotelu, do którego pewnie nie pojadą, bo nie ma na to pieniędzy... Wszystkich chcących pomóc zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/1722...rcie-finansowe Idzie zima... Ile z nich spędzi ją na ulicy? Quote
Freya73 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Szarotka']Freya jestes wierna wielbicielka :):) Szarotko, nieskromnie mowiac,lojalnosc to moja najsilniejsza zaleta. ;) Quote
Szarotka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Freya73']Szarotko, nieskromnie mowiac,lojalnosc to moja najsilniejsza zaleta. ;) Hm...........moja moze tez, ale mam pare innych :):) Rufus jestes taki przystojny :):) Quote
Recommended Posts