scorpio133 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 nie ma to jak brunet:eviltong::lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 jamor napisał(a):moze jakies filmik z nim nagrac Koniecznie ! Rufusku, będziesz gwiazdą filmową, nie ma to jak dobry lans... Quote
Ewelina.w38 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Filmik też sie przyda ale koniecznie ogłoszenie z zdjeciami jak było i jak teraz sie Rufus czuje i wyglada! Quote
MyrkurDagur Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Jamorze - świetny pomysł z tym filmikiem! :) Może zachęciłby kogoś, bardziej aniżeli zdjęcia... A czy można taki filmik np. do Allegro dodać? Jeśli chodzi o ogłoszenia, to Rufus ma Allegro i cafeanimal, w sierpniu założyłam mu także wątek na forum wyżłów i seterów. Ale może warto spróbować jeszcze z innymi stronami... Wiem, że Rufus bardzo szczęśliwy teraz jest i to najpiękniejszy okres w jego długim życiu... ale jego reszty nie może spędzić w hotelu, choć to wspaniały hotel, acdla Rufusa prawdziwy raj... Quote
MyrkurDagur Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Miało być "a dla Rufusa prawdziwy raj" ...nawet nie mogę postów edytować... nadal mam wiele "ograniczeń" po tych zmianach na Dogo i zaczynam się obawiać, że lepiej już nie będzie... Quote
MyrkurDagur Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Sprawdzałam właśnie konto i melduję, że dotarły pieniążki od Agaty51 dla Rufusa - Dziękuję :) Quote
MyrkurDagur Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Cholera! Edycja postów! Jak ja mam dopisać to do pierwszego postu, skoro niczego nie mogę edytować ??? Quote
Marinka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Cholera! Edycja postów! Jak ja mam dopisać to do pierwszego postu, skoro niczego nie mogę edytować ??? Klikaj dwa razy w edycję tekstu. Swietny pomysł z tym filmikiem - na niektórych portalach można je dodawać do ogłoszeń w innych po prostu wklejać linki...jeśli to nie ruszy ludzi to już nie wiem, co ich ruszy. Rufus :loveu: do góry przystojniaku Quote
Freya73 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Witam Rufusa. Edycja wlasnych postow jest dla mnie rzecza co najmniej nieosiagalna od momentu kiedy Dogo "zmienilo sie na lepsze" (domniemywam, ze takie bylo zalozenie!). Klikanie podwojne czy nawet poczworne konczy sie bledem na stronie. Quote
Freya73 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ja rowniez podzielam zdanie iz filmik to dobry pomysl, wizualna prezentacja Rufusa byc moze zwiekszy szanse na adopcje. Quote
Szarotka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Rufus pokaz sie jaki jestes ladny :):) Quote
agata51 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Rufiku, tyle ogłoszeń i nic? To niemożliwe! Quote
Magdina Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 o rany długo mnie nie było, miałam nadzieję,że Rufus już w nowym domku:( Trzymam kciuki i może mam go gdzię ogłosić??? Quote
Szarotka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Freya73 napisał(a):Dobrej nocy Rufusie. Freya Ty jestes bardzo stala w uczuciach :):) Quote
jamor Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Freya73 napisał(a):Dobrej nocy Rufusie. nie nie, jeszcze nie. za kilka minut niespodzianka Quote
Szarotka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jamor te inne vido nie moglam obejrzec, sprawdz czy u Ciebie chodzi ?? Quote
jamor Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 inne juz tak, ten jeszcze sie przetwarza, ale bedzie tu http://www.youtube.com/watch?v=B1GFR-lm18A Quote
Szarotka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jamor ten mowi, ze jest blad i nie widzialam bruneta :( Quote
MyrkurDagur Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Magdina napisał(a):o rany długo mnie nie było, miałam nadzieję,że Rufus już w nowym domku:( Trzymam kciuki i może mam go gdzię ogłosić??? Jeśli możesz, spróbuj Magdino gdzieś jeszcze go ogłosić... Na razie Rufus ma Allegro, cafeanimal i jest na forum wyżłów i seterów. Quote
MyrkurDagur Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='jamor']inne juz tak, ten jeszcze sie przetwarza, ale bedzie tu http://www.youtube.com/watch?v=B1GFR-lm18A Jamorze :) Piękne video :) Dziękujęmy Ci! Aż łza mi się w oku zakręciła... Quote
MyrkurDagur Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Odnalazałam edycję... gdy kliknę dwa razy na ikonkę (jeden raz nie działa...) wyświetla mi się prawie całkowicie pusty ekran, ale jak "powędruję" suwakiem na prawo... daleko... daleko... daleko... odnajduję tam okno edycji... BRAK SŁÓW... Acha, oto ponownie podlinkowane bannerki Rufusa ( dzięki Delph :) ) Przez te zmiany bannerki także 'nie działają'... Quote
agata51 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=B1GFR-lm18A Cudny, przecudny Rufus! Cioteczki, podeślijcie mi link du wątku hotliku Jamora. Wcięło mi po tej rewolucji na dogo. Quote
Recommended Posts