Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jamorze - świetny pomysł z tym filmikiem! :) Może zachęciłby kogoś, bardziej aniżeli zdjęcia... A czy można taki filmik np. do Allegro dodać?
Jeśli chodzi o ogłoszenia, to Rufus ma Allegro i cafeanimal, w sierpniu założyłam mu także wątek na forum wyżłów i seterów. Ale może warto spróbować jeszcze z innymi stronami...
Wiem, że Rufus bardzo szczęśliwy teraz jest i to najpiękniejszy okres w jego długim życiu... ale jego reszty nie może spędzić w hotelu, choć to wspaniały hotel, acdla Rufusa prawdziwy raj...

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Cholera! Edycja postów! Jak ja mam dopisać to do pierwszego postu, skoro niczego nie mogę edytować ???

Klikaj dwa razy w edycję tekstu.

Swietny pomysł z tym filmikiem - na niektórych portalach można je dodawać do ogłoszeń w innych po prostu wklejać linki...jeśli to nie ruszy ludzi to już nie wiem, co ich ruszy.
Rufus :loveu: do góry przystojniaku

Posted

Witam Rufusa.

Edycja wlasnych postow jest dla mnie rzecza co najmniej nieosiagalna od momentu kiedy Dogo "zmienilo sie na lepsze" (domniemywam, ze takie bylo zalozenie!). Klikanie podwojne czy nawet poczworne konczy sie bledem na stronie.

Posted

Magdina napisał(a):
o rany długo mnie nie było, miałam nadzieję,że Rufus już w nowym domku:( Trzymam kciuki i może mam go gdzię ogłosić???

Jeśli możesz, spróbuj Magdino gdzieś jeszcze go ogłosić... Na razie Rufus ma Allegro, cafeanimal i jest na forum wyżłów i seterów.

Posted

Odnalazałam edycję... gdy kliknę dwa razy na ikonkę (jeden raz nie działa...) wyświetla mi się prawie całkowicie pusty ekran, ale jak "powędruję" suwakiem na prawo... daleko... daleko... daleko... odnajduję tam okno edycji... BRAK SŁÓW...

Acha, oto ponownie podlinkowane bannerki Rufusa ( dzięki Delph :) )

Przez te zmiany bannerki także 'nie działają'...