Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przede wszystkim melduję, że dotarły pieniążki od zachary dla Rufusa - dziękuję :loveu: Już dopisałam w pierwszym poście. Dorzuciłam tam również Cafeanimal Marinki. Niestety, wciąż cisza... nikt nie dzwoni, nie pisze... :shake:

Właśnie oglądam zdjęcia Rufusa i wciąż wierzyć mi się nie chce, że ten psiak tak bardzo się zmienił :crazyeye: Jest tak pełny życia i radości :loveu: U jamora przeobraził się w zupełnie innego psa!

A do tego prawdziwy przystojniak z niego :cool3:

Posted

Szarotka napisał(a):
Rufciu jak tam ci jest u Jamora ?? daj glos i pokaz swoj piekny pyszczek :loveu::loveu::loveu:

napewno ma jak w raju.Jeszcze nigdy nie miał tak dobrze. A do domku najwyrazniej mu sie nie spieszy

Posted

Witam nowe osoby na wątku Rufusa :loveu:

Tak, hotel jamora to raj dla naszego psiaka... ale nie może tam wiecznie przebywać... i zaczynam się poważnie martwić... :shake:

Dostałam informację od Pani z TOZu, że w przytulisku, w którym przebywał Rufus, jest już także jego siostra, z którą mieszkał u pierwszego "właściciela"... początkowo nie odbierali jej mu, bo była w lepszym stanie niż Rufus, ale teraz i ona trafiła do przytuliska.

Posted

Pozdrawiam Rufusa.

Kaja i Aza napisał(a):
To sie nigdy nie skonczy (...)
.

Dokladnie, ten "dom" to nie jest dom, to puszka Pandory. Zaloze sie, ze facet niebawem "zaopatrzy sie" w kolejnego psa. Ehhhh ...

Posted

Freya73 napisał(a):
Pozdrawiam Rufusa.

Dokladnie, ten "dom" to nie jest dom, to puszka Pandory. Zaloze sie, ze facet niebawem "zaopatrzy sie" w kolejnego psa. Ehhhh ...

O biedna siostra Rufusa :shake::shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Freya73'](...) Dokladnie, ten "dom" to nie jest dom, to puszka Pandory. Zaloze sie, ze facet niebawem "zaopatrzy sie" w kolejnego psa. Ehhhh ...

Przypuszczam, że raczej się nie zaopatrzy, ponieważ gdy odbierano mu Rufusa, od razu powiedział, żeby zabierać drugiego psa, bo on nie chce się żadnym z nich zajmować...

[quote name='wellington']A co z kastracja tego przystojnego bruneta ?

Muszę w swoich PW znaleźć numer, który dostałam od Ati... ale poza tym, to nie mam innych pomysłów... opcji pełno, tylko wszędzie drogo... (na razie mamy 532 zł)

Właśnie przelałam jamorowi 450 zł za hotelowanie Rufusa.

Zuzliku, a jak tam Rufusowe Allegro? Co z pieniążkami na nie? Wiem, że Freya przesłała Tobie pieniążki, ale nie wiem czy już mam coś wysyłać, czy jeszcze nie?

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Przypuszczam, że raczej się nie zaopatrzy, ponieważ gdy odbierano mu Rufusa, od razu powiedział, żeby zabierać drugiego psa, bo on nie chce się żadnym z nich zajmować...(...)

Troche mnie to uspokoilo choc nigdy nic nie wiadomo ...:shake: