agata51 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Wyżeł? Sznaucer? Wsio rawno! Do domku zasuwaj, Rufusku! Quote
MyrkurDagur Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Przede wszystkim melduję, że dotarły pieniążki od zachary dla Rufusa - dziękuję :loveu: Już dopisałam w pierwszym poście. Dorzuciłam tam również Cafeanimal Marinki. Niestety, wciąż cisza... nikt nie dzwoni, nie pisze... :shake: Właśnie oglądam zdjęcia Rufusa i wciąż wierzyć mi się nie chce, że ten psiak tak bardzo się zmienił :crazyeye: Jest tak pełny życia i radości :loveu: U jamora przeobraził się w zupełnie innego psa! A do tego prawdziwy przystojniak z niego :cool3: Quote
Panca Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 czyzby Rufus nie zostal podmieniony?:diabloti:jest przepiekny Quote
Freya73 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Rufus rzeczywiscie wyglada super, zreszta... zawsze byl dla mnie przystojniakiem, a na dodatek brunet ;). Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Rufus teraz twoja kolej:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
zuzlikowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Freya73']Rufus rzeczywiscie wyglada super, zreszta... zawsze byl dla mnie przystojniakiem, a na dodatek brunet ;). O to,to...brunet pełna gębą!!!:loveu: Quote
kizimizi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Kurcze prawdziwy przystojniak z tego Ryfusa! Że ludzi sie jeszcze za nim nie oglądają to dziwi, no ale jak suczki muszą lecieć:cool3: Quote
scorpio133 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Szarotka napisał(a):Rufus, Baranke i Atos do domu:):) tylko ze jak na razie to domku ani widu ani słychu Quote
Szarotka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Rufciu jak tam ci jest u Jamora ?? daj glos i pokaz swoj piekny pyszczek :loveu::loveu::loveu: Quote
scorpio133 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Szarotka napisał(a):Rufciu jak tam ci jest u Jamora ?? daj glos i pokaz swoj piekny pyszczek :loveu::loveu::loveu: napewno ma jak w raju.Jeszcze nigdy nie miał tak dobrze. A do domku najwyrazniej mu sie nie spieszy Quote
scorpio133 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 witamy noca pieknego Rufuska:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Witam nowe osoby na wątku Rufusa :loveu: Tak, hotel jamora to raj dla naszego psiaka... ale nie może tam wiecznie przebywać... i zaczynam się poważnie martwić... :shake: Dostałam informację od Pani z TOZu, że w przytulisku, w którym przebywał Rufus, jest już także jego siostra, z którą mieszkał u pierwszego "właściciela"... początkowo nie odbierali jej mu, bo była w lepszym stanie niż Rufus, ale teraz i ona trafiła do przytuliska. Quote
Kaja i Aza Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 To sie nigdy nie skonczy:placz: I Rufus domu nie moze znalezc. Quote
Freya73 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Pozdrawiam Rufusa. Kaja i Aza napisał(a):To sie nigdy nie skonczy (...) . Dokladnie, ten "dom" to nie jest dom, to puszka Pandory. Zaloze sie, ze facet niebawem "zaopatrzy sie" w kolejnego psa. Ehhhh ... Quote
Szarotka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Freya73 napisał(a):Pozdrawiam Rufusa. Dokladnie, ten "dom" to nie jest dom, to puszka Pandory. Zaloze sie, ze facet niebawem "zaopatrzy sie" w kolejnego psa. Ehhhh ... O biedna siostra Rufusa :shake::shake::shake::shake: Quote
wellington Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 A co z kastracja tego przystojnego bruneta ? Quote
MyrkurDagur Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Freya73'](...) Dokladnie, ten "dom" to nie jest dom, to puszka Pandory. Zaloze sie, ze facet niebawem "zaopatrzy sie" w kolejnego psa. Ehhhh ... Przypuszczam, że raczej się nie zaopatrzy, ponieważ gdy odbierano mu Rufusa, od razu powiedział, żeby zabierać drugiego psa, bo on nie chce się żadnym z nich zajmować... [quote name='wellington']A co z kastracja tego przystojnego bruneta ? Muszę w swoich PW znaleźć numer, który dostałam od Ati... ale poza tym, to nie mam innych pomysłów... opcji pełno, tylko wszędzie drogo... (na razie mamy 532 zł) *************** Właśnie przelałam jamorowi 450 zł za hotelowanie Rufusa. *************** Zuzliku, a jak tam Rufusowe Allegro? Co z pieniążkami na nie? Wiem, że Freya przesłała Tobie pieniążki, ale nie wiem czy już mam coś wysyłać, czy jeszcze nie? Quote
Freya73 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Przypuszczam, że raczej się nie zaopatrzy, ponieważ gdy odbierano mu Rufusa, od razu powiedział, żeby zabierać drugiego psa, bo on nie chce się żadnym z nich zajmować...(...) Troche mnie to uspokoilo choc nigdy nic nie wiadomo ...:shake: Quote
Szarotka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Zrobie malego offa:cool3::cool3: Grand w grudniu ma wrocic do ogolnych boksow, a to dla niego wyrok smierci, bo jest stary, bezzebny i ma problemy skorne. Brakuje 60 zl. Miejsce w hotelu juz czeka na Grandzika. Kazde 5 zl. robi roznice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!! malenki staruszek umiera w Schronisku.Brakuje 1/3 Deklaracji. POMOCY !!! Quote
scorpio133 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 moj piekny elegancie- przyszlismy sie przywitac Quote
Freya73 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Czesc Rufus, mam nadzieje, ze niebawem wytropisz swoj ukochany dom. Quote
Recommended Posts