Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I ponownie ja... Wybaczcie, ale moją obszerniejszą relację z wizyty u Rufusa połączoną ze zdjęciami, odłożę na jutro :oops: Już nie kontaktuję ze zmęczenia i najrozsądniej będzie położyć się spać... :shake:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

quote=MyrkurDagur;12252408]I ponownie ja... Wybaczcie, ale moją obszerniejszą relację z wizyty u Rufusa połączoną ze zdjęciami, odłożę na jutro :oops: Już nie kontaktuję ze zmęczenia i najrozsądniej będzie położyć się spać... :shake:[/quote]

czekamy, czekamy:cool3:
a tego palanta, co tak Rufusa urządził, to bym najchętniej:2gunfire:
nie dopuszczam myśli, że psiak może do zwyrodnialca wrócić:eek2::no-no-no:

Posted

Bosze, jaki on piękny:loveu:...i te jego oczy mówiące pokochaj mnie, już za długo czekam, za dużo wycierpiałem :-(

Cudne zdjęcia:loveu::cool3:, bo model jest cudny ... mam nadzieję, że Rufus dochodzi do siebie...

Posted

Rufus czuje się dobrze. Na szczęście nie przypałętało się do niego żadne choróbsko mimo tak potwornego wychudzenia. :-( Pan, który opiekuje się nim powiedział, że Rufus i tak odrobinkę lepiej wygląda... Choć kiedy człowiek zerka na niego z góry, to widzi makabryczne przewężenie za żebrami :-( Rufus jest pod dobrą opieką i pomimo nieszczęścia jakie go spotkało jest niesamowicie sympatycznym, wesołym, spokojnym i przekochanym psiakiem :loveu: Poczęstowałam go kabanosami, a on z ogromnym apetytem je zajadał :loveu: Wygłaskałam go ;) Tylko pogoda nam nie sprzyjała :razz: Ale poza tym wizyta udana ;)

Posted

Zadumę, cierpliwość i dobroć ma wymalowane pyszczku:loveu:
ale faktycznie jeszcze z niego chudzinka niesamowity:placz: dobrze, że trafił pod opiekę tych Państwa.
kurcze, trzeba by go poogłaszać:roll:

Posted

Panca napisał(a):
przypomina mi mojego
  • Gapa:-(serce mi krwawi ze wziac go nie moge ...ale pomoge mu domek znalezc oczywiscie

• Rufus byłby bardzo wdzięczny... To naprawdę wspaniały psiak i tak samo wspaniałego domu potrzebuje... :-(

Posted

Moniko, Agato - bardzo dziękuję Wam za deklaracje !!! Można by go wpisać na listę oczekujących do tych hotelików, tylko kolejki do nich są chyba ogromne :shake: Swoją drogą i tak jesteśmy zmuszeni poczekać, zanim gdziekolwiek przeniesiemy Rufusa, więc można spróbować.

Bardzo ważne jest to, że dzięki Wam wszystkim, psiak będzie miał zabezpieczenie finansowe - a bez tego nie ma mowy o hoteliku... :shake: Dziękujemy :Rose:

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
    Moniko, Agato - bardzo dziękuję Wam za deklaracje !!! Można by go wpisać na listę oczekujących do tych hotelików, tylko kolejki do nich są chyba ogromne :shake: Swoją drogą i tak jesteśmy zmuszeni poczekać, zanim gdziekolwiek przeniesiemy Rufusa, więc można spróbować.

Bardzo ważne jest to, że dzięki Wam wszystkim, psiak będzie miał zabezpieczenie finansowe - a bez tego nie ma mowy o hoteliku... :shake: Dziękujemy :Rose:

ja jestem za tym ,zeby go juz zapisac ,albo do Wiosny albo gdzie indziej,kolejki co prawda spore ale czasami zdaza sie ,ze psy oczekujace w kolejce znajduja domy i juz zwalnia sie miejsce ,wiec warto sprobowac,moze trafic do hoteliku szybciej niz nam sie wydaje .

Posted

Magdina napisał(a):
    cudowna, kochana mordka!!Deklarowałam już pomoc więc teraz czekam tylko na rozwój sytuacji, miziaki dla Rufuska

Pamiętam i w imieniu Rufusa bardzo dziękuję :Rose:

Niestety na razie wszyscy musimy czekać... Ale proszę, zaglądajcie tu do niego...

Posted

monika083 napisał(a):
    ja jestem za tym ,zeby go juz zapisac ,albo do Wiosny albo gdzie indziej,kolejki co prawda spore ale czasami zdaza sie ,ze psy oczekujace w kolejce znajduja domy i juz zwalnia sie miejsce ,wiec warto sprobowac,moze trafic do hoteliku szybciej niz nam sie wydaje .

To prawda...
    Wieczorem spróbuję się rozeznać w sprawie hotelików.