MyrkurDagur Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 I ponownie ja... Wybaczcie, ale moją obszerniejszą relację z wizyty u Rufusa połączoną ze zdjęciami, odłożę na jutro :oops: Już nie kontaktuję ze zmęczenia i najrozsądniej będzie położyć się spać... :shake: Quote
bico Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 quote=MyrkurDagur;12252408]I ponownie ja... Wybaczcie, ale moją obszerniejszą relację z wizyty u Rufusa połączoną ze zdjęciami, odłożę na jutro :oops: Już nie kontaktuję ze zmęczenia i najrozsądniej będzie położyć się spać... :shake:[/quote] czekamy, czekamy:cool3: a tego palanta, co tak Rufusa urządził, to bym najchętniej:2gunfire: nie dopuszczam myśli, że psiak może do zwyrodnialca wrócić:eek2::no-no-no: Quote
MyrkurDagur Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Przedstawiam zdjęcia Rufusa z mojej wczorajszej wizyty u niego :) Piękny pychol :loveu: Straszna chudzinka... :-( Quote
Marinka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Bosze, jaki on piękny:loveu:...i te jego oczy mówiące pokochaj mnie, już za długo czekam, za dużo wycierpiałem :-( Cudne zdjęcia:loveu::cool3:, bo model jest cudny ... mam nadzieję, że Rufus dochodzi do siebie... Quote
Marinka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Z jakim oddaniem, z jaką nadzieją patrzy na Ciebie ... wspaniały pies, mimo tego co przeszedł wciąż chce zaufać Quote
MyrkurDagur Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Rufus czuje się dobrze. Na szczęście nie przypałętało się do niego żadne choróbsko mimo tak potwornego wychudzenia. :-( Pan, który opiekuje się nim powiedział, że Rufus i tak odrobinkę lepiej wygląda... Choć kiedy człowiek zerka na niego z góry, to widzi makabryczne przewężenie za żebrami :-( Rufus jest pod dobrą opieką i pomimo nieszczęścia jakie go spotkało jest niesamowicie sympatycznym, wesołym, spokojnym i przekochanym psiakiem :loveu: Poczęstowałam go kabanosami, a on z ogromnym apetytem je zajadał :loveu: Wygłaskałam go ;) Tylko pogoda nam nie sprzyjała :razz: Ale poza tym wizyta udana ;) Quote
agata51 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Cudny jest! I tyle nadziei ma w tych smutnuch oczach! Quote
Ola la Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Rany Myrkurku on jest cudowny:loveu: ma takie głębokie spojrzenie.....piękna duszyczka się za nimi kryje:loveu: Quote
bico Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Zadumę, cierpliwość i dobroć ma wymalowane pyszczku:loveu: ale faktycznie jeszcze z niego chudzinka niesamowity:placz: dobrze, że trafił pod opiekę tych Państwa. kurcze, trzeba by go poogłaszać:roll: Quote
Panca Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 przypomina mi mojego [*] Gapa:-(serce mi krwawi ze wziac go nie moge ...ale pomoge mu domek znalezc oczywiscie Quote
monika083 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 a moze zapisac by go do hoteliku u Wiosny?? ja deklaruje 20 zl/msc Quote
agata51 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Do Wiosny, Ani, Murki, Morii - gdzie tylko się da, wszędzie są kolejki. Deklaruję 30 zł/msc. Quote
MyrkurDagur Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Panca napisał(a):przypomina mi mojego Gapa:-(serce mi krwawi ze wziac go nie moge ...ale pomoge mu domek znalezc oczywiscie Rufus byłby bardzo wdzięczny... To naprawdę wspaniały psiak i tak samo wspaniałego domu potrzebuje... :-( Quote
MyrkurDagur Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Moniko, Agato - bardzo dziękuję Wam za deklaracje !!! Można by go wpisać na listę oczekujących do tych hotelików, tylko kolejki do nich są chyba ogromne :shake: Swoją drogą i tak jesteśmy zmuszeni poczekać, zanim gdziekolwiek przeniesiemy Rufusa, więc można spróbować. Bardzo ważne jest to, że dzięki Wam wszystkim, psiak będzie miał zabezpieczenie finansowe - a bez tego nie ma mowy o hoteliku... :shake: Dziękujemy :Rose: Quote
monika083 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Moniko, Agato - bardzo dziękuję Wam za deklaracje !!! Można by go wpisać na listę oczekujących do tych hotelików, tylko kolejki do nich są chyba ogromne :shake: Swoją drogą i tak jesteśmy zmuszeni poczekać, zanim gdziekolwiek przeniesiemy Rufusa, więc można spróbować. Bardzo ważne jest to, że dzięki Wam wszystkim, psiak będzie miał zabezpieczenie finansowe - a bez tego nie ma mowy o hoteliku... :shake: Dziękujemy :Rose: ja jestem za tym ,zeby go juz zapisac ,albo do Wiosny albo gdzie indziej,kolejki co prawda spore ale czasami zdaza sie ,ze psy oczekujace w kolejce znajduja domy i juz zwalnia sie miejsce ,wiec warto sprobowac,moze trafic do hoteliku szybciej niz nam sie wydaje . Quote
Magdina Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 cudowna, kochana mordka!!Deklarowałam już pomoc więc teraz czekam tylko na rozwój sytuacji, miziaki dla Rufuska Quote
MyrkurDagur Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Magdina napisał(a):cudowna, kochana mordka!!Deklarowałam już pomoc więc teraz czekam tylko na rozwój sytuacji, miziaki dla Rufuska Pamiętam i w imieniu Rufusa bardzo dziękuję :Rose: Niestety na razie wszyscy musimy czekać... Ale proszę, zaglądajcie tu do niego... Quote
MyrkurDagur Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 monika083 napisał(a):ja jestem za tym ,zeby go juz zapisac ,albo do Wiosny albo gdzie indziej,kolejki co prawda spore ale czasami zdaza sie ,ze psy oczekujace w kolejce znajduja domy i juz zwalnia sie miejsce ,wiec warto sprobowac,moze trafic do hoteliku szybciej niz nam sie wydaje . To prawda... Wieczorem spróbuję się rozeznać w sprawie hotelików. Quote
Marinka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Myrkurku, ja mam rezerwację u Murki dla Mari, ale ona zapewne znajdzie wkrótce dom (oby) więc mogłabym to miejsce odstąpić Rufusowi http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-w-potrzebie-u-murki-jego-lokatorzy-100985/ Quote
MyrkurDagur Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Marinka napisał(a):Myrkurku, ja mam rezerwację u Murki dla Mari, ale ona zapewne znajdzie wkrótce dom (oby) więc mogłabym to miejsce odstąpić Rufusowi http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-w-potrzebie-u-murki-jego-lokatorzy-100985/ Dziękuję Marinko za ten pomysł ! Jest nadzieja dla Rufusa i tak wiele osób chce mu pomóc... Ale wciąż trzeba czekać... :shake: Rufusie... :-( Quote
MyrkurDagur Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Dogo07 napisał(a):A dlaczego trzeba czekać ? Pisałam już wcześniej, że Policja zajmuje się sprawą Rufusa i musi on pozostać w przytulisku... Quote
Recommended Posts