MyrkurDagur Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Witam Was po dłuższej przerwie, ostatnio miałam sporo kłopotów z netem, ale już jestem i będę ;) ********************** [quote name='agata51']Zaniedbałam cię, Rufku. Przepraszam. Na dniach wyślę kaskę. Dziękuję Agatko :loveu: [quote name='NaamahsChild']Cioteczki, z mojego bazarku wpłynie na konto Rufuska 62 zł:loveu: Poczekam na wszystkie przelewy i ruszam z wysyłaniem ksiąg:cool3: Wspaniale !!! :multi: ********************** Na stronie hoteliku, jamor podał namiary na weta, który mógłby zająć się kastracją Rufusa i innych psiaków. Trzeba będzie spytać tego weta o cenę i umówić się na ewentualny zabieg. Do tego jeszcze transport. Najlepiej zacytuję jamora: [quote name='jamor']temat kastracji i sterylizacji : vet w m. Jasieniec ( 20 km od warki kier. grójec) Paweł Kania 603688695, Emir juz ustalił z nim swoje psy, jesli chcecie cos dla ktoregos ( atos, tuptus , oren, rufus, kojot itd) to prosze dzwonic do niego u pertraktowac cene, z vatem czy bez. organizowac sobie transport, jesli ma to byc moj , to koszt 1,5 zł/km I jak? Umawiać już Rufusa na zabieg? I jeszcze transport - skorzystać z opcji transportu jamora? Chyba im szybciej, tym lepiej... Nie orientuję się zbyt dobrze ile to będzie kosztować, ale wszystkiego się dowiem. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Basia i Barni napisał(a):Jak tam Ruficzek ? Właśnie, jak się czuje Rufusek ? :loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 dana napisał(a):Właśnie, jak się czuje Rufusek ? :loveu::loveu: Rufusku...mam nadzieję,że jakieś mądre telefony dzwonią z pytaniami o Ciebie! Na allegro jest obserwator...niech nie obserwuje,tylko zdecyduje! Quote
agata51 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Myrkurko, każ kastrować. Koniecznie. Przepraszam, kaskę doślę na dniach. Quote
MyrkurDagur Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Przede wszystkim melduję, że dotarły pieniążki na Rufusa od Magdiny i scorpio133. Dziękuję Wam !!! :multi: Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Wpadam stale i czytam wieści z postępów Rufuska i ...powiem szczerze,że jestem teraz spokojniejsza niż wtedy gdy chłopina była w ds...a więc ,wskakuję,ponadzoruję:cool3:...zaznaczę,że jestem i trzymam kciuki radując się Rufuskiem!!! Rufiskowi i jego cioteczkom buziole ślę...:loveu::loveu::loveu::loveu: Myrkurku,Ty wiesz,że jestem!...a chłopaczka niestety pozbawiaj klejnocików...dla jego dobra,pozbawiaj!:lol: Quote
MyrkurDagur Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 zuzlikowa napisał(a):Rufusku...mam nadzieję,że jakieś mądre telefony dzwonią z pytaniami o Ciebie! Na allegro jest obserwator...niech nie obserwuje,tylko zdecyduje! Nikt na razie nie dzwonił... nikt... :shake: Może ten obserwator zdecydowałby się wykonać telefon... Basia i Barni napisał(a):Jak tam Ruficzek ? Trzeba jamora podpytać :cool3: ************************** Przepraszam, że nie na temat, ale Dogo tragicznie dziś funkcjonuje :angryy: Co za tempo :shake: Już nie wspomnę, że niektóre strony w ogóle się nie otwierają :razz: Quote
MyrkurDagur Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='zuzlikowa']Wpadam stale i czytam wieści z postępów Rufuska i ...powiem szczerze,że jestem teraz spokojniejsza niż wtedy gdy chłopina była w ds...a więc ,wskakuję,ponadzoruję:cool3:...zaznaczę,że jestem i trzymam kciuki radując się Rufuskiem!!! Rufiskowi i jego cioteczkom buziole ślę...:loveu::loveu::loveu::loveu: Myrkurku,Ty wiesz,że jestem!...a chłopaczka niestety pozbawiaj klejnocików...dla jego dobra,pozbawiaj!:lol: Zuzliku Drogi, cieszę się, że jesteś cały czas z Rufuskiem :loveu: Ja również spokojniejsza o niego jestem, a jeśli o cokolwiek się martwię, to o ten dom dla niego... Zuzliku, jak będzie ponownie wyróżnienie potrzebne na Allegro, to daj znać. Dziękuję Ci :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='agata51']Myrkurko, każ kastrować. Koniecznie. Przepraszam, kaskę doślę na dniach. W porządku Agatko, dziękuję Ci :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Zrobiłam mały porządek w pierwszym poście, a dokładnie w rozliczeniach. Sprawdźcie proszę, czy wszystko się zgadza. Jeśli coś będzie nie tak, jak powinno, dajcie mi znać. Mam jednak nadzieję, że nigdzie się nie pomyliłam. Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Zuzliku Drogi, cieszę się, że jesteś cały czas z Rufuskiem :loveu: Ja również spokojniejsza o niego jestem, a jeśli o cokolwiek się martwię, to o ten dom dla niego... Zuzliku, jak będzie ponownie wyróżnienie potrzebne na Allegro, to daj znać. Dziękuję Ci :loveu: ...toż nasz Ci on...nasz!!!:loveu: Myrkurku,allegro kończy się w niedzielę!...w razie czego przypomnę. ...ależ ten czas leci!:shake: Quote
Kaja i Aza Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ja zdaje sobie sprawe z tego, ze za hotel trzeba placic, ale mysle, ze jakos sobie poradzimy, a jak mawiala moja babcia co nagle to po diable; juz lepiej niech Rufus poczeka dluzej i znajdzie prawdziwy dom. To moze potrwac, ale napewno sie w koncu uda. Quote
scorpio133 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 i ja mysle ze nalezy kastrowac naszego chłopaka Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='scorpio133']i ja mysle ze nalezy kastrowac naszego chłopaka Koniecznie:lol:. Rufusku, mizianko kosmiczne :loveu::loveu::loveu::loveu:. Quote
marysia55 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Freya73 napisał(a):Pozdrawiam Rufusa. i ja sie podepnę do pozdrowień Freyi. Witaj Rufusie nocna porą. Czekamy na twój najlepszy na świecie domek. Wystarczy juz tych rozczarowań jak na jednego psa. Człowiek by zgłupiał a co dopiero pies. Teraz jak ci znajdziemy domek to taki ekstra-super z najwyższej pólki. Zobaczysz :crazyeye: Quote
scorpio133 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 dzien dobry Rufusku kochany mizianko z rana :loveu: Quote
Marinka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Kończą się nareszcie wakacje i dobre domki zaczną się pojawiać :loveu: Rufusku :loveu: i dla Ciebie wkrótce pojawi się taki cudowny dom :loveu: Quote
Ewelina.w38 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 RUFUSKU ja Ciebie bym też na kastrację wysłała, wybacz:razz: Quote
Magdina Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mordko kochana,a po co ci te jajka:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Magdina napisał(a):mordko kochana,a po co ci te jajka:loveu: ...i chyba tych jajek niedługo mieć nie będzie :cool3: Rozmawiałam z weterynarzem. W przyszłym tygodniu mógłby ciachnąć Rufusa. Koszt zabiegu - 200 zł. Co do transportu, to myślę, że możemy skorzystać z propozycji jamora, jeśli się nie pomyliłam to będzie jakieś 60 zł - to chyba najwygodniejsze rozwiązanie. Będę się z nim jeszcze kontaktować. Quote
Freya73 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ja rowniez mysle, ze Rufusa nalezaloby skrocic nie o glowe tym razem ... Mam bardzo uszczuplony budzet dlatego nie deklaruje zadnej pomocy finansowej. Jesli tylko to sie zmieni, dam natychmiast znac. Tymczasem mam fanty na bazarek, kto pomoze? Sciskam Rufusa. Freya Quote
MyrkurDagur Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Freya73 napisał(a):Ja rowniez mysle, ze Rufusa nalezaloby skrocic nie o glowe tym razem ... Mam bardzo uszczuplony budzet dlatego nie deklaruje zadnej pomocy finansowej. Jesli tylko to sie zmieni, dam natychmiast znac. Tymczasem mam fanty na bazarek, kto pomoze? Sciskam Rufusa. Freya Freya, wysłałam Ci PW i będę czekać na odpowiedź ;) Quote
Recommended Posts