Kaja i Aza Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Rufusku, zaczynasz nowe, lepsze zycie. Dzieki wszystkim za szybka akcje. Quote
NaamahsChild Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 stonka1125 napisał(a):ciągnie na smyczy jak mały czołg Coś o tym wiem:evil_lol: Ja sobie z nim kostkę skręciłam:diabloti: Boli do teraz:eviltong: Quote
Onaa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Dobrze, że Rufusik jest bezpieczny i że będzie mu wreszcie dobrze. A wątek to chyba znowu musi wrócić do "psy do adopcji". Bo szczęśliwe zakończenie " w nowym domu" dopiero przed Rufusikiem. Quote
scorpio133 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 tez tak mysle , ale juz widac ze Rufus czuje sie tam swietnie. Ktos kto go weznie do domku bedzie szczesliwy:loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Rufusik jest pod dobrą opieką. Jamor zajmuje się też bardzo skrzywdzonym Piratem z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f1169/pirat-przezyl-horror-stracil-noge-blagam-o-pomoc-poznan-142670/index32.html#post12757970. Zdjęcia roześmianego Rufusa są przepiękne. :loveu: Quote
monika083 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 oj a ja bylam ponad tydzien nieobecna na dogo a tu takie nowiny:shake: moze i dobrze ..moze trafi w koncu do porzadnych ,odpowiedzialnych ludzi. Podesle grosika pod koniec tygodnia (teraz jestem splukana po urlopie:oops:) Quote
Ninti Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 http://images49.fotosik.pl/177/e622e0dfb5f37be8med.jpg No i niech mi kto powie, że to nie jest szczęśliwy pies... TO NIE JEST PIES NA ŁAŃCUCH! On potrzebuje serca i przestrzeni... Jamor - dziękuję! Quote
zuzlikowa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ninti...rękoma i nogoma podpisuję sie pod tymi stwierdzeniami!!!:loveu: Nigdy więcej na żaden łańcuch!!!:shake: Zajrzyjcie proszę... http://www.dogomania.pl/forum/f28/z-pietnem-smierci-4-benie-przeznaczone-na-smalec-obserwowaly-kazn-swoich-braci-pomocy-143777/#post12758003 Quote
NaamahsChild Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='zuzlikowa']Ninti...rękoma i nogoma podpisuję sie pod tymi stwierdzeniami!!!:loveu: Nigdy więcej na żaden łańcuch!!!:shake: Zajrzyjcie proszę... http://www.dogomania.pl/forum/f28/z-pietnem-smierci-4-benie-przeznaczone-na-smalec-obserwowaly-kazn-swoich-braci-pomocy-143777/#post12758003 To, co robimy z allegro Rufusa? Mam pisać tekst? Quote
zuzlikowa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 NaamahsChild napisał(a):To, co robimy z allegro Rufusa? Mam pisać tekst? Pisz kochana, pisz! Tekścik łapiący za serce i pokazujący urodę i inne walory naszego chłopika!...pisz proszę!:lol: A ja mam do Ciebie prawie prywatną prosbę:cool3:...piszę na pw! Quote
Freya73 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Rufus wyglada super. Ciesze sie, ze chociaz to tymczas to ma swoje stale miejsce, gdzie poswieca mu sie uwage i zapewnia opieke. Quote
MyrkurDagur Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Dopadłam się z samego rana do komputera i serce moje raduje się jak szalone :loveu: Zdjęcia Rufusa wspaniałe, nie mogę oderwać oczu od tego szczęśliwego psa! DZIĘKUJĘ! ************* [quote name='agata51'] (...) Myrkurku, dopisz moje 30zł do miesięcznych deklaracji. Jestem pewna, że Rufus nie będzie długo nadwerężał naszych portfeli. Po pierwszym allegro domek znajdzie jak nic! ;) Agatko, dziękuję Ci! :loveu: (...a Ty jeszcze na Lenkę stałą deklarację przekazałaś... :oops:) [quote name='stonka1125']mielismy niewątpliwa przyjemność odstawienia rufusa do jamora,to FANTASTYCZNY PIES,mam nadzieje że będzie miał dość czasu na znalezienie naprawdę swietnego domu,mimo tego wszystkiego co przeszedł macha kitą i obcałowuje człowieka,chociaz oczy..... ciągnie na smyczy jak mały czołg,ale to naprawdę przefajny pies,cały czas łapie"górne wiatry":evil_lol:,cały świat mu pachnie,no i jak dla mnie to nie jest pies do budy,bardzo potrzebuje człowieka i wszystkiego tego co człowiek może dac psu,choćby od czasu do czasu mimowolnie poczochrac,albo przytulic,zaledwie 5 godzin bylismy razem a jak poszłam sie z nim pożegnac to piszczał,w samochodzie (jak nie spał )to trącał do głaskania i oblizywał,a jak sie obudziłam(silnik mnie usypia tak jakos:oops:)to już stał przy mnie i całuski dawał,jest piękny,grzeczny i buda do niego nie pasuje nijak,jak jamor wyprowadzi go na psy(chodzenie na smyczy to porazka,nie mogłam go utrzymać,a mała nie jestem)to musi dostać od losu takich ludzi ,że hej, zasłuzył sobie na to Stonko, dziękuję z całego serca za przetransportowanie Rufuska do prawdziwego psiego raju u jamora! :Rose: A także za piękną relację z podróży i spostrzeżenia dotyczące Rufusa! [quote name='NaamahsChild']Coś o tym wiem:evil_lol: Ja sobie z nim kostkę skręciłam:diabloti: Boli do teraz:eviltong: ..... :oops: :oops: :oops: [quote name='monika083']oj a ja bylam ponad tydzien nieobecna na dogo a tu takie nowiny:shake: moze i dobrze ..moze trafi w koncu do porzadnych ,odpowiedzialnych ludzi. Podesle grosika pod koniec tygodnia (teraz jestem splukana po urlopie:oops:) Cieszę się, że znów jesteś z nami, Moniko :) Będę wdzięczna za każdą pomoc! [quote name='Dogo07'] (...) A wątek to chyba znowu musi wrócić do "psy do adopcji". Bo szczęśliwe zakończenie " w nowym domu" dopiero przed Rufusikiem. Napiszę zaraz do moderatora. [quote name='NaamahsChild']To, co robimy z allegro Rufusa? Mam pisać tekst? Naa, dziękuję Ci! :loveu: Gdy allegro będzie gotowe, podeślij proszę link. ;) [quote name='Ninti']Ciekawe, ile już lat on tak nie biegał...:-( Zapewne ten pies nigdy nie miał takich warunków... Nie wiem jak wyglądało jego życia na początku, ale najprawdopodobniej przez jego większość towarzyszyły mu łańcuch, buda i głód... Później kolejny dom - było lepiej, pies odżył, ale cała reszta... :shake: Na szczęście teraz Rufus przebywa w prawdziwym raju! DZIĘKUJĘ! Tylko na niego spójrzcie: (pozwoliłam sobie podebrać zdjęcie z albumu jamora) A teraz szukamy DOMU dla tego wspaniałego psiaka! Quote
Ati Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 trzeba bylo dzialac w trybie natychmiastowym i podejmowac natychmiastowe decyzje- warto bylo:)choc ktos tam mial nocke nieprzespana Quote
MyrkurDagur Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Ati napisał(a):trzeba bylo dzialac w trybie natychmiastowym i podejmowac natychmiastowe decyzje- warto bylo:)choc ktos tam mial nocke nieprzespana ... :oops: To prawda, było warto! ...i pomyśleć, że mam tak ogromny lęk przed takim działaniem... (Uaktualniłam pierwszy post, między innymi wypisałam wszystkie deklaracje - jeśli kogoś pominęłam lub coś pomieszałam, dajcie proszę znać) Quote
Randa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='MyrkurDagur']... :oops: To prawda, było warto! ...i pomyśleć, że mam tak ogromny lęk przed takim działaniem... To następnym razem się tak nie lękaj, bo całkiem dobrze Ci to wychodzi. Oczywiście wiem że to kupa nerwów. Rufus powinien Ci flaszkę postawić. Quote
zachary Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Myrkurku, za sierpień przelałam 70 zł, a razem 100zł.Jaki on piękny! Czarnulek/ moja słabość- duże i czarne psy/.Myrkurku, Ty nie odpuściłaś pomocy staruszkom, którzy mieli Rufuska i dobrze! Chyba podskórnie wszystkie ciotki czuły,że coś może być nie tak, pomimo zewnętrznego optymizmu...Dlatego ciagle tu zaglądałam i śledziłam losy Rufuska. Quote
MyrkurDagur Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='Randa'] To następnym razem się tak nie lękaj, bo całkiem dobrze Ci to wychodzi. Oczywiście wiem że to kupa nerwów. Rufus powinien Ci flaszkę postawić. Oj... Rando... nie mnie ta flaszka się należy :oops: Ja tylko skorzystałam z szansy danej mi przez kogoś ;) Quote
MyrkurDagur Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='zachary']Myrkurku, za sierpień przelałam 70 zł, a razem 100zł.Jaki on piękny! Czarnulek/ moja słabość- duże i czarne psy/.Myrkurku, Ty nie odpuściłaś pomocy staruszkom, którzy mieli Rufuska i dobrze! Chyba podskórnie wszystkie ciotki czuły,że coś może być nie tak, pomimo zewnętrznego optymizmu...Dlatego ciagle tu zaglądałam i śledziłam losy Rufuska. Dziękuję Ci zachary! Dziękuję za wsparcie finansowe, Twoje słowa i to, że jesteś cały czas z Rufusem! :Rose: Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Wpłata poszła.Będziemy pamietać. E/W Quote
MyrkurDagur Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 waldi481 napisał(a):Wpłata poszła.Będziemy pamietać. E/W Dziękuję !!! :Rose: ************** Jak tylko dotrą pierwsze wpłaty na Rufusa, podam informację na wątku. ************** Cieszę się, że tu wszyscy jesteście i cały czas towarzyszycie Rufusowi, śledzicie jego losy, pomagacie mu! Dziękuję Wam! Quote
Basia i Barni Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 to do jakiego hoteliku pojechał ? ile wam brakuje kasiorki ? Quote
Recommended Posts