Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też wezmę aparat i mojego Korka wrazie czego to nas obroni :diabloti:
no i na wszelki wypadek karabin żeby uwolnić Rufusa bez problemu:evil_lol::evil_lol:
Będzie dobrze, wierzę, że Rufus ma dobrze :lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trzymam kciuko ciotki, a z tym żarłem dla Rufusa nie przesadzajcie, bo raz to ta biegunka, a dwa to u nowych właścicieli może mieć inną dietę niz w schronie

Posted

Randa ma rację.
Myrkurku, anetko, Madziu - proszę, ucałujcie ode mnie Rufiego.. a pomyśleć, że mógł teraz być u mnie.. gdyby nie ta noga.. Czuję wewnętrznie, że to moja wina..
Oby był szczęsliwy.. oby..

Posted

Magdina napisał(a):
ja też nie byłam. Niech Markur poda jakies miejsce zbiórki i tam sie spotkamy o 19.Wezme aparat zeby cioteczkom zdjęcia przedstawic:)

O, Magdino, a ja dzwoniłam i pisałam do Ciebie i cisza :hmmmm: Ale dobrze, że tu jesteś :-)

Z Twoim numerem wszystko w porządku? Pytam na wszelki wypadek ;)

Posted

aneta355 napisał(a):
Ja też wezmę aparat i mojego Korka wrazie czego to nas obroni :diabloti:
no i na wszelki wypadek karabin żeby uwolnić Rufusa bez problemu:evil_lol::evil_lol:
Będzie dobrze, wierzę, że Rufus ma dobrze :lol:

Ja także w aparat się uzbroję i coś dobrego do jedzenia postaram się mu znaleźć - ale wiem, że na jego dietę uważać trzeba :roll:

Posted

[quote name='NaamahsChild']Randa ma rację.
Myrkurku, anetko, Madziu - proszę, ucałujcie ode mnie Rufiego.. a pomyśleć, że mógł teraz być u mnie.. gdyby nie ta noga.. Czuję wewnętrznie, że to moja wina..
Oby był szczęsliwy.. oby..

Naa, proszę, nie wypisuj takich rzeczy... to przecież nie Twoja wina. Los nam tak to wszystko niezgrabnie poukładał. Oby tylko Rufusowi zafundował szczęśliwe zakończenie jego całej smutnej historii.

Na pewno ucałujemy Rufiego od Ciebie ;)

A Ty Naa ucz się dzielnie !!! :diabloti: ;) (Jak idzie...? :cool3:)

Posted

Anetko, Magdino - tak, spotykamy się o 19.00; miejsce - chyba najłatwiej będzie na stacji Shell'a tuż przy wlocie do Oławy, od strony Wrocławia. Jutro jeszcze ustalimy ostatecznie.

Posted

Magdina napisał(a):
Shell jest ok, czekajcie na mnie jakbym się spóźniła. Będę citroenem C3, z naklejką Sznaucera na tylnej szybie:)

:thumbs:

Teraz jeszcze tylko do Anety zadzwonię i wieczorem ruszamy na misję :nerwy:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
w grupie siła , dzisiaj sie wszystkiego dowiemy :roll:

A Wy Cioteczki mocno kciuki trzymajcie !!! :kciuki:

Przeróżne obrazy i myśli krążą po mojej głowie... :look3:

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
A Wy Cioteczki mocno kciuki trzymajcie !!! :kciuki:

Przeróżne obrazy i myśli krążą po mojej głowie... :look3:

dziewczyno ja tu siedze jak na szpilkach :-o

powodzenia :cool1:

Posted

Magdina napisał(a):
damy radę:) dzielne z nas dziewczyny.Mam nadzieje,że nas nikt nie zdzieli łopatą:)

Dzielne...bardzo dzielne!!!:loveu: Trzymam kciuki i niech wszystko ma jak najlepsze zakończenie...dla wszystkich...dlaRufuska:loveu:

Posted

no jesteśmy!!akcja udana, nik z łopatą nas nie gonił a wrećz miło nas przyjeli i się spodziewali jakiejś wizyty.Państwo starsi w sumie nie wiem czy mieszkają sami czy z rodziną ale jak byliśmy to było pełno ludzi i dzieci.Państwo bardzo mili ,chętnie o psie rozmawiali.Z rozmowy wynika ,że dbają o niego dobrze, gotują mu rosołki z marchewką!! świnskie nóżki, suchą karme też dają.Rufus był na długim!!! ale cienkim łańcuchu bo na podwórki było sporo osób i brama była otwarta ale normalnie podobno biega luzem po terenie i ogrodzie.Cieszył się strasznie,merdał ogonkiem na widok Państwa,oni go głaskali i miziali. Najgorsza jest ta biegunka, zjadł nasze chrupki i po 10 min miał biegunke!Podobno byli juz z nim 2 razy u weta ale w sumie nic nie poradził. Jak tam dalej pójdzie to się Rufus wykończy dlatego ustaliłyśmy ,że załatwiamy jak najszybciej dobrego weta z Oławy,który do niego pojedzie i zrobi badania a my z uzbieranych na Rufusa pieniążków zapłacimy rachunek-chyba wszystie się zgadzacie?:)
potem jeśli zostanie środków to proponujemy zakup nowej budy bo obecna jest lekko podstarzała
. kurcze nie wiem jak wkleic fotki...