aneta355 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Mnie intuicja podpowiada, że będzie dobrze :lol: Quote
Freya73 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Czekam z niecierpliwoscia na wiadomosci. Tak bardzo bym chciala by Twoja intuicja nie zawiodla Aneta355. Quote
agata51 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Freya73']Czekam z niecierpliwoscia na wiadomosci. Tak bardzo bym chciala by Twoja intuicja nie zawiodla Aneta355. Aneta355 intuicję ma niezawodną. ;) Quote
MyrkurDagur Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Tutaj się tylko przywitam, a reszta jest na drugiej stronie - miałam małe problemy z postami :oops: Quote
MyrkurDagur Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Czyli... umawiamy się na czwartek wieczór? Magdino, Aneto - która godzina byłaby dla Was najlepsza? Mam tylko nadzieję, że pogoda będzie lepsza, bo to niestety odwiedziny na podwórku będę... :roll: [quote name='Ninti']A czy w razie jakby było źle byłaby możliwość wyciągnięcia go? Macie może jakiś plan na taką okoliczność? Gdyby coś nie było w porządku, można zabrać psa - tak jest w umowie zawartej między Panem z przytuliska, a tymi ludźmi. A jeśli chodzi o miejsce, to Pan z przytuliska mówił, że może go przyjąć. Quote
aneta355 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Dziewczęta podajcie mi swoje nr tel na priwa, a ja odeślę wam swój. Jutro wieczorem umówimy godzinę ok? Quote
Marinka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Czekam spokojnie :roll: mam nadzieję, że po wizycie dziewcząt będziemy mogły odetchnąć z ulgą Quote
MyrkurDagur Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 aneta355 napisał(a):Dziewczęta podajcie mi swoje nr tel na priwa, a ja odeślę wam swój. Jutro wieczorem umówimy godzinę ok? Ja już wysłałam ;) Quote
Magdina Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 to jest w Oławie tak?a gdzie sie spotkamy?moze koło 19? Quote
MyrkurDagur Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Magdina napisał(a):to jest w Oławie tak?a gdzie sie spotkamy?moze koło 19? Tak, w Oławie. Jak dla mnie może być 19.00. Co do miejsca spotkania, to jeszcze ustalimy. Będę wieczorem, może trochę późnym. Quote
Freya73 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Witaj Rufusie:razz: Komisja wizytacyjna w pelni zorganizowana. Mam nadzieje, ze po wizytacji wszystkie bedziemy sie smiac z naszej zbiorowej paranoi. Naprawde na to licze. Nie chce dopuscic mysli, ze mogloby byc inaczej. Pozdrawiam i czekam oczywiscie ... Quote
MyrkurDagur Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Freya73 napisał(a): (...) Mam nadzieje, ze po wizytacji wszystkie bezdziemy sie smiac z naszej zbiorowej paranoi. Naprawde na to licze. Nie chce dopuscic mysli, ze mogloby byc inaczej. (...) Ja również w głębi serca mam taką nadzieję... :roll: Tymczasem uciekam, ale tradycyjnie pojawię się z samego rana ;) Trzymajcie kciuki Cioteczki... Bardzo mocno trzymajcie... Dobranoc... Quote
marysia55 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Freya73']Witaj Rufusie:razz: Komisja wizytacyjna w pelni zorganizowana. Mam nadzieje, ze po wizytacji wszystkie bedziemy sie smiac z naszej zbiorowej paranoi. Naprawde na to licze. Nie chce dopuscic mysli, ze mogloby byc inaczej. Pozdrawiam i czekam oczywiscie ... też mam nadzieje, że to tylko nasza paranoja :p:p i typowe babskie 'czarnowidzenie'. Zacznę chyba czarować ..... musi byc dobrze Quote
MyrkurDagur Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Dzień dobry... Mam różne scenariusze w głowie w związku z tą wizytą... ale jak znam życie, żaden z nich nie będzie pokrywał się z rzeczywistością... :roll: Tak się zastanawiam... a może by z czymś do Rufusa przyjechać? Może jakąś bardzo dobrą karmę mu kupić? Sama nie wiem... :roll: I oby pogoda była troszkę bardziej łaskawa... :roll: Quote
Ffrubka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Trochę mnie tu nie było, ale już wróciłam Rufusiku kochany. Trzymam kciuki za Waszą akcję dziewczyny!! ... i jeszcze mocniej za pozytywny finał... należy Ci się piesku to, co najlepsze !! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='marysia55']. Zacznę chyba czarować ..... musi byc dobrze To dobrze czaruj Marysiu ! :cool2: Quote
Ninti Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Dobry pomysł z tym żarełkiem! I może z właścicielami też będzie lepszy kontakt wtedy... Quote
zuzlikowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ninti napisał(a):Dobry pomysł z tym żarełkiem! I może z właścicielami też będzie lepszy kontakt wtedy... ...i mnie się zdaje dobry...można zamiennie na coś do :cool3: memłania(pomałpowałam,ale dobre rady warto!). Quote
MyrkurDagur Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Widzę Cioteczki, że Wy również uważacie, iż można by coś zabrać ze sobą Rufusowi. Jeśli byłaby to karma, to chyba na jakieś dolegliwości ze strony układu pokarmowego, ale ja się nie znam :oops: (ta biegunka Rufusa... :shake:). Kości lub coś do gryzienia, to także dobry pomysł. Cioteczki, jeśli zdecydujemy się zakupić coś Rufusowi, to pozwolicie, że skorzystałabym ze środków zgromadzonych na Rufusa dzięki Waszym wpłatom...? *********** Ta pogoda mnie martwi, ale może nie będzie tak źle... :cool1: *********** Wysłałam wczoraj Magdinie i Anecie mój numer tel., ale czekam jeszcze na numer Anety, abyśmy mogły się jakoś zgrać... Quote
Magdina Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 piszcie jak juz będzie ustalone miejsce, my z moim TZ wyjedziemy z domu przed 18 żeby nie jechac w korkach.Troche nam jazda zajmie bo miszkam koło Leśnicy ale damy rade. Quote
aneta355 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ja jeszcze nie byłam w Oławie, ale się dogadamy, jutro od 13.00 bedę pod telefonem, puszczę też sms jak będę wyjeżdżać, a później się doprowadzimy jakoś do punktu zbiorczego. Czyli na 19.00 w Oławie :roll: Quote
Magdina Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ja też nie byłam. Niech Markur poda jakies miejsce zbiórki i tam sie spotkamy o 19.Wezme aparat zeby cioteczkom zdjęcia przedstawic:) Quote
Recommended Posts