MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Jeszcze jedno... Pan z przytuliska rozmawiał ostatnio z Policjantem prowadzącym sprawę Rufusa i okazało się, że Pan Policjant jest miłośnikiem zwierząt, sam ma kilka psiaków i obiecał, że zrobi wszystko, by właściciel Rufusa poniósł surową karę za swoje okrucieństwo. Oby tak się stało! Quote
Freya73 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 MyrkurDagur napisał(a):... by właściciel Rufusa poniósł surową karę za swoje okrucieństwo. Oby tak się stało! No chyba nie moglabym uslyszec czegos bardziej satysfakcynujacego ... Powinno nakladac sie kary roznego kalibru ale przede wszystkim zakaz posiadania zwierzat na okres ... na przyklad dozywotni. Tak jest w UK. Kara pieniezna lub social services plus zakaz posiadania zwierzat na okreslony czas. Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Basia i Barni napisał(a):potrzebne mu to allegro ? Dziękuję, że znów jesteś. Teraz gdy sprawa wyjaśniła się i psiaka już nic nie trzyma w przytulisku, będzie można go ogłaszać. Allegro na pewno się przyda :) Muszę przygotować dobry tekst i zdjęcia :razz: A jeszcze tego nie uczyniłam :oops: bo zajęłam się poszukiwaniem DT/hoteliku dla Rufusa, a teraz czekamy na wyjazd Rufusa na DT do Naa. Oby wszystko się udało - a wtedy rozpoczniemy kolejny etap "poszukiwanie DS". Quote
Freya73 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Z niecierpliwoscia czekam na rezultaty. Dobrej nocy Rufusie. Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Pisałam już w tej sprawie do Naa - sama zadzwoniłam do Pana z przytuliska i tak jak przypuszczałam, Pan testu nie przeprowadził. Powiedział mi, że miał urwanie głowy z psiakami i zapomniał o teście, potem zasnął i dopiero ja obudziłam go telefonem. Jutro się postara i da znać. Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Freya73 napisał(a):Z niecierpliwoscia czekam na rezultaty. Dobrej nocy Rufusie. :loveu::loveu::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Acha, Pan dodał, że Rufus już kiedyś widział jego kota i nie reagował. Niemniej jednak, jutro jeszcze sprawdzi. Quote
marysia55 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Acha, Pan dodał, że Rufus już kiedyś widział jego kota i nie reagował. Niemniej jednak, jutro jeszcze sprawdzi. Rufus tekst z kotem musisz zdać na 6+ :evil_lol::evil_lol: Pamiętaj kot to nie danie bo sie kłaczkami udławisz :evil_lol: kot to pluszak do przytulania :loveu: Quote
zuzlikowa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 marysia55 napisał(a):Rufus tekst z kotem musisz zdać na 6+ :evil_lol::evil_lol: Pamiętaj kot to nie danie bo sie kłaczkami udławisz :evil_lol: kot to pluszak do przytulania :loveu: Dokładnie tak...zapamiętaj- nie pchać się do kota,a jak się przyplącze,to też nie widzisz!:lol: Chce się tulić niech przyjdzie se sam!:evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Pan niestety nie zadzwonił, pewnie znowu zapomniał o kocie... :roll: Ale ja dziś wieczorem wykonam do niego telefon. W najgorszym wypadku, gdy pojedziemy po Rufusa, to wtedy wykonamy "test na kota" i zobaczymy co się stanie... Dziś Rufus będzie szczepiony. Quote
monika083 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Magdina']melduje sie i jak obiecałam moge wpłacac 50 zł/mc!! Rufus do Naaa sie przenosi?? super,spotkamy sie na spacerze i karme przywiozę!! jesli faktycznie Rufusek u Naa wyladuje --za co trzymam mocno kciuki :loveu:to tez moge troche karmy podrzucic -jestem czesto we wrocku(teraz jade na trzy tygodnie w czwartek) MyrkurDagur-to molestuj tego pana telefonami ,niech zrobi ten test ,bo tu cioteczki nerwicy pomalu dostaja a pan sobie spi ..no nie ,no !!!!:evil_lol::evil_lol: Quote
Marinka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='monika083']jesli faktycznie Rufusek u Naa wyladuje --za co trzymam mocno kciuki :loveu:to tez moge troche karmy podrzucic -jestem czesto we wrocku(teraz jade na trzy tygodnie w czwartek) MyrkurDagur-to molestuj tego pana telefonami ,niech zrobi ten test ,bo tu cioteczki nerwicy pomalu dostaja a pan sobie spi ..no nie ,no !!!!:evil_lol::evil_lol: Dokładnie........... Quote
monika083 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Rufusiu ,co u Ciebie mordko sliczna ? ..pewnie juz spisz slodko :loveu: Quote
Freya73 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Witam Rufus:razz: Tu Ciotka Freya:lol:, pamietam o Tobie. Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam. Quote
Freya73 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Dobrej nocy Rufusie. Myrkurku napisze mail'a badz na priv ale dopiero jutro, przepraszam. Tymczasem sciskam wszystkie Cioteczki:loveu:. Dobrej nocy. Ale jestem zmeczona ...:sleeping: Quote
MyrkurDagur Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='monika083']jesli faktycznie Rufusek u Naa wyladuje --za co trzymam mocno kciuki :loveu:to tez moge troche karmy podrzucic -jestem czesto we wrocku(teraz jade na trzy tygodnie w czwartek) Bardzo się cieszę, że tyle ciotek Rufuska będzie odwiedzać :loveu: Trzymajcie kciuki za środę - wtedy przenosimy Rufuska do Naa - oby wszystko się udało... [quote name='monika083']MyrkurDagur-to molestuj tego pana telefonami ,niech zrobi ten test ,bo tu cioteczki nerwicy pomalu dostaja a pan sobie spi ..no nie ,no !!!!:evil_lol::evil_lol: Test niestety do tej pory nie wykonany - kot się Panu zagubił... Ech. Quote
MyrkurDagur Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Oto potwierdzone deklaracje: (Rufusek będzie potrzebował 250 zł miesięcznie) MyrkurDagur - 30 zł miesięcznie monika 083 - 30 zł (miesięcznie?) Ffrubka - 20 zł miesięcznie (od lipca, a w czerwcu 10 zł) Leyla - 50 zł miesięcznie aneta355 - 20 zł miesięcznie Magdina - 50 zł miesięcznie Freya73 - około 400 zł jednorazowo To daje nam 200 zł miesięcznie, przy czym w czerwcu byłoby aż 590 zł :multi: :loveu: Dziękuję Wam z całego serca :Rose::Rose::Rose: Teraz będę przesyłać dane do wpłat :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Panca napisał(a):deklaruje wplate raz po raz 50 zl :crazyeye: Ależ mnie zaskoczył Twój post ! :loveu: Dziękuję Ci !!! Dziękuję w imieniu Rufusa !!! :loveu: Quote
Freya73 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Dzien dobry Rufusie:cool1: Wychodzimy na spacerek piesku, szkoda, ze tylko wirtualny:sad:. Sroda to dla Ciebie wielki dzien, bede z Toba myslami piesku. Ciotencja Freya:loveu: Quote
Magdina Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 50 zł wpłacone, mam tez karme do Rufuska i umówie sie z Naaa Quote
Recommended Posts