Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ech... a ja miałam Wesołych Świąt Wam życzyć i mąż mnie od komputera w Wigilię odgonił... Zdążyłam tylko jedno PW wysłać... :oops:

Teraz pozostaje mi tylko życzyć Wam, moje Drogie, wszystkiego co najlepsze na ten nadchodzący rok! Oby ten 2010 (nie przerażają Was te cyfry ???) przyniósł więcej dobra dla Was i dla psiaków, na których Wam zależy! :kiss_2:

zuzlikowa napisał(a):
Pamiętam Rufusku...nowe konto na allegro zakładam coby psiejskie jenom było...pamiętam o Tobie chłopiku!!!

Dziękuję Ci Zuzliku :)

Posted

Nowy Rok 2010, by szczesliwszy byl on od poprzedniego, by wiecej bylo slonecznych dni, a i ludzkie serca byly bardziej otwarte i wrazliwsze. Coz Rufusie, moim skromnym marzeniem jest bys odnalazl dom - cieply, pelny milosci dom ...

A wszystkim Wam (Cioteczkom i Wujkom) zycze :

* wytrwalosci, bo wazna jest w Naszym codziennym zyciu, bo jesli sie czegos podjelismy warto byloby to dokonczyc, i niewazne czy skutek bedzie super bombowy, przeciez to dowod na to, ze mielismy wystarczajaco duzo sily by podjac ryzyko i walke ...,

* spokoju ducha, dla dobrego snu i pieknego usmiechu ;),
* dystansu do samego siebie, bysmy nie zapominali, ze obok Nas jest ktos, kto moze potrzebowac Naszej pomocy, dobrego slowa, albo jedynie naszej obecnosci,

* niezawodnego zdrowia.

Freya
[FONT=impact][/FONT]
[FONT=impact][/FONT]

Posted

Randa napisał(a):
Nico nie upolował, ale co se pohasał, to pohasał

Jak to mowia: "zwierze widzine polowanie udane" - niekoniecznie trzeba cos zlowic.;)

Rufus zapewne ma nie lada gratke z takich lowieckich wypadow.

Posted

Szarotka napisał(a):
Od jutra bierzemy sie z Anawa za Rufusa i Atosa i jeszcze pare innych takich recydywistow :):)

Tak, recydywa musi byc ostro traktowana, zasiedzieli sie panowie u Jamora, oj zasiedzieli ...:evil_lol:

Posted

Rufusku...niestety nie mogę jeszcze wstawiać aukcji na nowe konto,aż nie dostanę kodu aktywacyjnego...to może potrwać kilka dni...zaraz jak dojdzie kod,zaczynam wstawiać psiaki...Ciebie też!

Posted

Witam Was w tym Nowym Roku i dziękuję za rufusowe życzenia oraz pamięć o naszym przystojniaku ;)

[quote name='jamor']Rufus był dzis na polowaniu. NOwe zdjecia w albumie

Zdjęcia bombowe !!! :lol: Pierwszy raz mam przyjemność ujrzeć Rufusa w śniegu :loveu:

http://jamor.fotosik.pl/albumy/671166-39.html

[quote name='zuzlikowa']Rufusku...niestety nie mogę jeszcze wstawiać aukcji na nowe konto,aż nie dostanę kodu aktywacyjnego...to może potrwać kilka dni...zaraz jak dojdzie kod,zaczynam wstawiać psiaki...Ciebie też!

Zuzliku, dziękuję Ci :loveu: Będziemy czekać niecierpliwie :) Oby Twoje nowe konto na Allegro przyniosło Rufusowi szczęście...

Na dniach przedstawię Wam szczegółowo finansową sytuację Rufusa - jest bowiem problem... Ten miesiąc powinien jeszcze być bezpieczny, jeśli chodzi o opłacanie hoteliku, ale z kolejnymi będzie już problem... :shake:

Posted

[quote name='Szarotka']A gdzie bedziesz go wstawiac ??
Na nowe konto allegro bernardyn_com_pl...nie bedę już mieszać prywatnego konta z pieskowym...to nowe będzie tylko psów...i to nie tylko bernardynów,bo benki przecie nigdy tylko o sobie nie myślą!...toż bernardyn,to synonim pomocniczości!