zuzlikowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='marysia55']MyrkurDagur jak sie wyjaśni sprawa Rufuska to pamietaj o mnie . Mam tyle wątków, że nie zawsze jestem w stanie sledzić je na bieżąco, ale jak będzie już wiadomo co nieco to oczywiście możesz liczyć także na moją stałą deklarację na to kochane psie nieszczęście. Jak patrzę na te jego smutne i zmęczone oczy to mam 'zacisk' gardła. Najchętniej to bym jego 'właścicielowi .... :mad::mad::mad: albo i tak :2gunfire: ...hej Maryś...jak to jest,że podbierasz moje słowa:cool3::evil_lol:? Mroczniasty dzionku...to znaczy pamiętaj i o mnie:loveu:!... choć nie jestem mściwy typ...to jednak czasami z chęcią przyłączyłabym się do akcji Marysinych!:angryy: Quote
marysia55 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='zuzlikowa']...hej Maryś...jak to jest,że podbierasz moje słowa:cool3::evil_lol:? Mroczniasty dzionku...to znaczy pamiętaj i o mnie:loveu:!... choć nie jestem mściwy typ...to jednak czasami z chęcią przyłączyłabym się do akcji Marysinych!:angryy: zuzlikowa kochanie :loveu: bo my nadajemy na tych samych falach, dlatego sie tak pięknie uzupełniamy :diabloti: ja też jestem szalenie spokojny człowiek, mnie mozna na język nadepnąć :evil_lol: ale czasami zapominam o tym i wtedy najchętniej na dogo weszłabym z kałachem i dobrała sie d***y takim 'ludzkim panom' :mad::mad: Quote
MyrkurDagur Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='marysia55']MyrkurDagur jak sie wyjaśni sprawa Rufuska to pamietaj o mnie . Mam tyle wątków, że nie zawsze jestem w stanie sledzić je na bieżąco, ale jak będzie już wiadomo co nieco to oczywiście możesz liczyć także na moją stałą deklarację na to kochane psie nieszczęście. (...) [quote name='zuzlikowa'] (...) Mroczniasty dzionku...to znaczy pamiętaj i o mnie:loveu:!... (...) Marysiu i zuzliku - dziękuję Wam bardzo :loveu::loveu::loveu: Będę pamiętać ;) Mam nadzieję, że w tym tygodniu dostanę jakieś wiadomości... dowiem się, iż coś ruszyło się... że coś się zmieni... :-( :roll: Quote
marysia55 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 to ja sobie hycnę na górę Rufusek z tobą na pierwszą stronę, może znajdziemy coś dobrego , miłego, ciepłego czyli własny fajnisty domek :loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 marysia55 napisał(a):to ja sobie hycnę na górę Rufusek z tobą na pierwszą stronę, może znajdziemy coś dobrego , miłego, ciepłego czyli własny fajnisty domek :loveu: ...to ja tradycyjnie też...:multi::multi::multi: Quote
MyrkurDagur Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Magdina napisał(a):czy cos nowego w sprawie??? ......... :shake: Do góry piesku... Quote
Marinka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 I ja pomogę podrzucić tego przystojniaka :cool3: Quote
zuzlikowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 :loveu::loveu::loveu:...i Oleńka znowu pierwsza! Spokojnej nocy piesku!:loveu: Quote
marysia55 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 zuzlikowa napisał(a)::loveu::loveu::loveu:...i Oleńka znowu pierwsza! Spokojnej nocy piesku!:loveu: dzisiaj ja sobie posiedze zuzlikowej na ogonie :evil_lol::evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 A ja o poranku Rufusie Ciebie witam... Quote
bros Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 moja ciotka miała takiego wyżłowatego psa (ze schronu) , wabił się Kalif i był najwspanialszym, najmądrzejszym psem na całej Ziemi !!!! mam nadzieję ze będziesz kochany przez wszystkie swoje następne lata Rufusie :loveu: Quote
Marinka Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Czy są jakieś wiadomości w sprawie Rufusa, czy psiak może zostać przeniesiony do hotelu? - pytam w związku z moją wcześniejszą propozycją odstąpienia mu miejsca w hotelu u Murki (Mari, widzę na liście oczekujących na miejsce jest już na samym początku listy) Quote
marysia55 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 podnosze Rufuska na pierwszą , tam są wieksze szanse że go ktos zauważy :loveu: Quote
bico Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 a Rufusinek przybrał troszku na wadze?:cool3: już nie jest taki chudzieńki?:roll: Mam nadzieję, że już trochę tłuszczyk mu się tu i tam zawiązał:cool3: Quote
Recommended Posts