Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']MyrkurDagur jak sie wyjaśni sprawa Rufuska to pamietaj o mnie . Mam tyle wątków, że nie zawsze jestem w stanie sledzić je na bieżąco, ale jak będzie już wiadomo co nieco to oczywiście możesz liczyć także na moją stałą deklarację na to kochane psie nieszczęście. Jak patrzę na te jego smutne i zmęczone oczy to mam 'zacisk' gardła.
Najchętniej to bym jego 'właścicielowi .... :mad::mad::mad: albo i tak :2gunfire:

...hej Maryś..
.jak to jest,że podbierasz moje słowa:cool3::evil_lol:? Mroczniasty dzionku...to znaczy pamiętaj i o mnie:loveu:!... choć nie jestem mściwy typ...to jednak czasami z chęcią przyłączyłabym się do akcji Marysinych!:angryy:

Posted

[quote name='zuzlikowa']...hej Maryś...jak to jest,że podbierasz moje słowa:cool3::evil_lol:? Mroczniasty dzionku...to znaczy pamiętaj i o mnie:loveu:!... choć nie jestem mściwy typ...to jednak czasami z chęcią przyłączyłabym się do akcji Marysinych!:angryy:

zuzlikowa kochanie :loveu: bo my nadajemy na tych samych falach, dlatego sie tak pięknie uzupełniamy :diabloti: ja też jestem szalenie spokojny człowiek, mnie mozna na język nadepnąć :evil_lol: ale czasami zapominam o tym i wtedy najchętniej na dogo weszłabym z kałachem i dobrała sie d***y takim 'ludzkim panom' :mad::mad:

Posted

[quote name='marysia55']MyrkurDagur jak sie wyjaśni sprawa Rufuska to pamietaj o mnie . Mam tyle wątków, że nie zawsze jestem w stanie sledzić je na bieżąco, ale jak będzie już wiadomo co nieco to oczywiście możesz liczyć także na moją stałą deklarację na to kochane psie nieszczęście. (...)

[quote name='zuzlikowa'] (...) Mroczniasty dzionku...to znaczy pamiętaj i o mnie:loveu:!... (...)

Marysiu i zuzliku - dziękuję Wam bardzo :loveu::loveu::loveu: Będę pamiętać ;)

Mam nadzieję, że w tym tygodniu dostanę jakieś wiadomości... dowiem się, iż coś ruszyło się... że coś się zmieni... :-( :roll:

Posted

marysia55 napisał(a):
to ja sobie hycnę na górę Rufusek z tobą na pierwszą stronę, może znajdziemy coś dobrego , miłego, ciepłego czyli własny fajnisty domek :loveu:

...to ja tradycyjnie też...:multi::multi::multi:

Posted

moja ciotka miała takiego wyżłowatego psa (ze schronu) , wabił się Kalif i był najwspanialszym, najmądrzejszym psem na całej Ziemi !!!! mam nadzieję ze będziesz kochany przez wszystkie swoje następne lata Rufusie :loveu:

Posted

Czy są jakieś wiadomości w sprawie Rufusa, czy psiak może zostać przeniesiony do hotelu? - pytam w związku z moją wcześniejszą propozycją odstąpienia mu miejsca w hotelu u Murki (Mari, widzę na liście oczekujących na miejsce jest już na samym początku listy)

Posted

a Rufusinek przybrał troszku na wadze?:cool3: już nie jest taki chudzieńki?:roll: Mam nadzieję, że już trochę tłuszczyk mu się tu i tam zawiązał:cool3: