Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olusia1173']Rufusek jest super zdrowy i bardzo wesoly pies. Idzie mu baaaaaaaaaaaaardzo dobrze. Fotki przy okazji jak dostaniemy pomoc. wuff i do zobaczenia[/QUOTE]
super!!!:lol::multi:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i gdzie te fotki. Najpierw, ślepa komenda, przeczytałem o rocznicy i mi się zaczęło nie zgadzać. Pomyślałem coś stary z tobą cienko albo cieniej. Potem jednak dowidziałem datę wpisu - se myślę ok. pamięć dobra - jeszcze, ciekawe jak długo ? Teraz czytam ...fotki i ...nic nie widzę - jednak cóś nie tak ze mną - są czy nie są ? ;)
Rufusiasty pewnie eligant jak się patrzy - tylko zazdraszczać.

Patrzę jeszcze, a tu Myrkur Beniasta ciotka się zrobiła - gratuluję :loveu:

Posted

Halo! Halo! Rufusie! Ja również na Twoje fotki czekam... :loveu: Może Twoja Pani sprawiłaby nam jakąś małą niespodziankę z okazji nadchodzących świąt... :cool3: My tu wszyscy niecierpliwie czekamy! :p

Psie Wolny, hehe :lol:, "beniastą ciotką" chyba jednak nie można mnie na razie nazwać, ponieważ jak do tej pory, to "mój" jedyny benek ;), ale co najważniejsze - już w nowym domu :loveu: ...więc chyba bannerek powinnam już usunąć... ehm.

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Halo! Halo! Rufusie! Ja również na Twoje fotki czekam... :loveu: Może Twoja Pani sprawiłaby nam jakąś małą niespodziankę z okazji nadchodzących świąt... :cool3: My tu wszyscy niecierpliwie czekamy! :p

Psie Wolny, hehe :lol:, "beniastą ciotką" chyba jednak nie można mnie na razie nazwać, ponieważ jak do tej pory, to "mój" jedyny benek ;), ale co najważniejsze - już w nowym domu :loveu: ...więc chyba bannerek powinnam już usunąć... ehm.

He he , od tego pierwszego się 'ta zaraza' zaczyna. O tym , że w DS już się naczytałem.
Buziaki :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Wesolych i zdrowych swiat dla wszystkich! Wufffff od Rufuska. Fotki przy okazji. Pancia nie ma aparatu, ale jak tylko sie ktos pokaze z aparatem to zrobimy fotki. Rufi jest ladny nawet sliczny...... mowia wszyscy i zdrowy a poza tym baaaaaaardzo wesoly i lubi robic kawaly. wufffff

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

kajam sie unizenie i o wybaczenie prosze ;) z Rufusiastym i jego Ola kontakt mam regularnie tylko z tymi zdjeciami zawsze mi tak jakos schodzi :oops: juz sie poprawiam i spiesze z fotami sprzed kilku dni

Posted

Masienka, wielkie dzięki za piękne foty.
Rufus prezentuje się wspaniale - majestatyczny, zrelaksowany, widać, że szczęśliwy.
Podziękowania dla Oli za Rufusa :Rose::Rose::Rose:

Posted

Rufus wygląda CUDOWNIE :) Seter też WSPANIALE :) piekne psiska

Rufi wyglada identycznie jak pies mojej cioci którego pokochałam miłością pierwszą, bezgraniczną, bezwzględną był terapeutą, który mnie wyleczył ze strachu przed psami - Kalif (pamietam o tobie zawsze)

• 4 weeks later...
Posted

jakie to szczescie widzac go takiego szczesliwego
tak sie ciesze ze Rufusiasty ma tak dobrze, i ciesze sie ze po czesci przyczynilismy sie do jego szczescia.
Badz szczesliwy przy boku Swojej Pani dostojny Psiaku. Badz szczeliwy

• 8 months later...
Posted

pamietacie jeszcze tego przystojniaka? :)

a to jego tymczasowa kolezanka, ktora w zeszlym tygodniu z Krety przyleciala :) Rufusiasty bardzo dzielnie jej asystuje i pomaga uczyc sie miejskiego zycia

• 3 months later...
Posted

Rufusku jak miło oglądać Cię . Jesteś szczęśliwym psem. Znalazłeś Panią taką na zawsze. Jednym słowem szczęściarz . Najchętniej dałabym Ciebie na metamorfozy na dogomanii, ale nie potrafię tego zrobić. Pozdrowienia dla Twojej Pani