narisowa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 czy ktoś się wybiera ? sedziowie: I FCIgr Viačeslav Verbickij ( Belarus) Aleksandr Soroko (Belarus) II FCI gr Aleksandr Soroko (Belarus) Danguolė Papinigienė (Lithuania) III FCI gr Svetlana Radiuk ( Belarus) IV FCI gr Ramunė Kazlauskaitė (Lithuania) V FCI gr Viačeslav Verbickij (Belarus) VI FCI gr Viačeslav Verbickij (Belarus) VII FCI gr Viačeslav Verbickij (Belarus) VIII FCI gr Ramunė Kazlauskaitė (Lithuania) IX FCI gr Tatjana Romanovskaja (Belarus) Danguolė Papinigienė (Lithuania) X FCI gr Viačeslav Verbickij (Belarus) O gr Viačeslav Verbickij (Belarus) opłaty: do 10 V - 30 euro do 10 VI - 35 euro Quote
narisowa Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 aniaDark napisał(a):A jedziesz może? :razz: a jadę :lol: dawno mnie tam nie było, poza tym mam zamówienie na serki ;) Quote
aniaDark Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 To się uśmiechnę do Ciebie w odpowiednim czasie :razz: Quote
Musiałek Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ja oczywiscie tez sie zglosilam :)) niestety opkazalo sie ze mam slub i wesele w tym czasie dlatego Grazka bedzie wystawiala swoich chlopakow i dziewczyne i moja dziewuche tez :))) Quote
pati1033 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 czy ktos mialby miejsce z Warszawy dla 1 osoby i 1 psa- amstaff? :placz: Quote
narisowa Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 pati1033 napisał(a):czy ktos mialby miejsce z Warszawy dla 1 osoby i 1 psa- amstaff? :placz: ja mam 1 wolne, ale z lublina simbik napisał(a):My się wybieramy :lol:. potwierdzili ci zgłoszenia ? wysyłałam mailem i jak na razie cisza... Quote
simbik Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 narisowa napisał(a):potwierdzili ci zgłoszenia ? wysyłałam mailem i jak na razie cisza... Bardzo długo czekałam na odpowiedź:razz:.... chyba z dwa tygodnie. Potem otworzyłam pocztę z zamiarem wysłania kolejnego maila ze zgłoszeniem a tu niespodzianka, jest potwierdzenie. No i tam jest błąd w mailu: zamiast kkms.show@gmail.com powinno być: kkmc.show@gmail.com Quote
Benita Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ja bym równiez chetnie pojechała ( jest jeszcze czas zgłosić juz ta różnica 5 euro nie robi róznicy) ale równiez bym musiała poszukac wolnego miejsca z Warszawy ( 1 osoba + 1 Border Terrierek mogacy lezec w nogach lub na kolanach):placz: Quote
narisowa Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 simbik napisał(a): No i tam jest błąd w mailu: zamiast kkms.show@gmail.com powinno być: kkmc.show@gmail.com tak wiem ;) wysłałam na ten właściwy :eviltong: w ub. roku też mieli byka w mailu chyba do kowna - jedna literka różnicy... ciaptaki :evil_lol: Quote
narisowa Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 jest już spis wystawców i godziny sędziowania :lol: ale mnie nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Yoshko Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Mnie też nie :evil_lol:.Podobno mieli awarię komputera , tak samo jak w tamtym roku :evil_lol: Quote
piotrjan Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 W niedzielę Amir czyli : Winterfrost's LANDER : I Best in Show Baby to jego pierwszy występ na ringu . ... i raczej nie ostatni ! Quote
narisowa Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 jeszcze raz gratki wielkie !!! maluszek cudowny !!! u nas "norma" wykonana :lol: CHARM ME SWEETLY Tamaam - ex I CAC NSwR NARIS - ex I CAC BOB BOG III GRATKI dla WSZYSTKICH ZWYCIEZCÓW !!! Quote
dzamal Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Cieszę się, że miałam okazje Ciebie poznać Narisowa- dziekuje za miłe towarzystwo i zdjęcia. Naprawde jedna z lepiej zorganizowanych wystaw na Litwie i wreszcie pogoda dopisała :multi: No i nam również poszło całkiem całkiem :) Bojar - exc,I,CAC,NPwR i BOB ....niestety na finałach nie zostaliśmy. Gratulacje dla zwycięzców! Quote
Smile of Red Witch Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A ja bardzo chciałabym pogratulować polskiej przedstawicielce Amstaffów: ŻORŻET ARRABELL IDEAL ŻENA Staff-Ka FCI za Zw.Mł, Najleszego Juniora w Rasie oraz za BOB oraz IV lokatę na grupię:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Tym samym Czerwona Gwiazdka ukończyła młodzieżowy championat Litwy ( tylko na 3 wystawach ) :multi::multi::multi::multi: Quote
moon_light Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 a ma ktoś katalog, i mógłby sprawdzić kto sędziował BOG II ??? baaardzo proszę ! Quote
Reni Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Narisowa. Zapomniałam Cie zapytać o stawke RR (rhodesianów) w Mariampolu. Podaj mi prosze. Quote
Recommended Posts