Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koło mnie kręci się od dłuższego czasu krótkowłosy, podpalany pies. Jest wychudzony, zaniedbany. Ma na ciele blizny. Jest dalekim kuzynem pinczera średniego, a raczej ratlerka. Wygląda jak wyrośnięty ratler, ma w 38 cm w kłębie. Czyżby następna ofiara pseudohodowców? Kupiony na bazarze jako ratlerek, a wyrósł na większego o kilka centymetrów? :mad:

Piorun jest bardzo miłym psem. Jest bardzo uległy w stosunku do innych psów. Uwielbia pieszczoty. Pierwszy raz spotkałam się z psem, który przy każdym ukucnięciu pcha się na kolana.

Uszy: :roll:

Poraniony pyszczek:

Pies musi natychmiast coś znaleźć. Domek tymczasowy, hotelik.

Posted

Niezupełnie, choć przyznam, że przed chwilą patrzyłam na mapę, żeby sprawdzić jak daleko od Krakowa znajduje się Tomaszów Mazowiecki (bo chyba tam jest obecnie pies) Gdyby było więcej czasu to możnaby pokombinować coś z łączonym transportem i wtedy może mogłabym trochę pomóc.
Próbowałam wysondować co jest najbardziej potrzebne w tej chwili i przy okazji podnieść wątek :oops:

Posted

Jutro z samego rana wyjeżdżam, pies zostaje bez opieki. Czy rodzice zadzwonią po tutejszego technika- nie wiem. Wiem, ze ten pies nie jest im na ręke. :roll:

Jeśli ktoś chciałby się zainteresować losem psa lub chociaż wpłacić parę groszy, jestem pod telefonem: 509691742.

Posted

co za bieda...
zuziu napisz mi na priv wiecej informacji o nim i podaj jakies namiary kontaktowe zrobie mu allegro ale raczej zwykle nie wyroznione bo mam juz tego za duzo...

Posted

Pies jest u mnie na podwórku, ale tylko z tego powodu, że sam wskakuje do ogrodu i nie da się go w żaden sposób wygonić. Mam płot 1,5, a sąsiadka z drugiej strony ma poukładane drewno gdzieś do wysokości 1,4, więc dla psiaka to żadna przeszkoda. Zwłaszcza, ze jest zwinnym psiakiem.

Moi rodzice, ech.. Cierpliwość do mnie już dawno stracili.

Posted

dziewczyny jak któras ma chciaz 20 minut wolnego czasu to moze zrobic gumtree alegratke itd to szybko idzie, ja juz nie nadarzam ze swoimi ogloszeniami a moge je robic tylko jak mi syn zasnie gdzie i wtedy mam sporo roboty domowej..
tamte oglosznie sa bezplatne....